Zakaj LJUBIM Madam je razpokane pete!

(PS - na začetku je bilo to prvič napisano 14. junija 2020 - kanonska povezava TUKAJ - - a ker so ga dumbassi na Mediju prepovedali - hehe, tukaj gre!)

(in PS #2 - če lahko uganete, katere pete so PRVI na sliki - dobite posebno nagrado! Ne, niso Bao Bao Ma'am, hehe).

Ker kričijo čaščenje. FANT!

To je prav. Čaščenje!

In kot sem lahko slišal gospa Bao cackling stran na to, me gleda s tem pogledom v oči — skupaj z gospo Sophia, moja soseda soseda, ljubka Miss V (še ena resnična soseda) in še veliko, veliko več drugih krasen in povsem prevladujoče ženske, ki sem navidezno privlači k sebi kot molji na plamen, ena misel prihaja na misel od vseh drugih!

Hvala, gospa!

Moje mesto je VEDNO pred vašimi nogami - pravzaprav, POD njimi! ;)

Spoznaj svoje mesto, BOY!

In res je, moj prijatelj. Če ste pravi femdom ljubimec, DA, več kot karkoli drugega bi morala biti na vrhu svojega uma (in mislim, vaš BRAIN - ne tvoja mala glava, fant!).

Vedno gre za njo, fant. Ostalo sledi zatem, in to je samo dejstvo, kot je pravi ljubitelj femdom, mora sprejeti, da resnično doživel radosti, da so bili sprejeti v roki in v lasti, zaklepanje (pun namenjen! ;), zaloga... in BARD!

In kot za razpokane pete?

No, seksi so kot pekel.

To so njene noge! Oni so HER podplati! In ne glede na to, kaj si zaslužijo čaščenje in OBESINANCE. In če vam moram povedati, zakaj, verjetno vam ni treba biti na tej strani, moj prijatelj.

In 2... ker kričijo čaščenje.

Veliko literature je bilo napisanih o dobro razvajanih in pedikiranih podplatih za ženske, in kako »obrne subs«, in tako naprej in nimam nujno težave s tem, še posebej, če, in kot me je gospa Angie naredila tako pogosto, sub (moški) PLAČA za omenjeno storitev.

Kakšna hitenja res! ;)

Findom, ljubim te - in dame, ki tako milostno privoščijo, da bodo razdelile svojo edinstveno blagovno znamko findoma (in ja, vsaka dama je UNIQUE;)).

Gospa, vi ste prava KRALJICA in BOGDICA, in si zaslužite, da vas častijo! Paye lagu gospa!

Ampak, kje je TRUE femdom v vsem tem?

Kaj pa dama, ki ni imela časa, da bi šla v salon za masažo stopal ali salon, da bi opravila noge?

Kaj pa dama, ki je bila ves dan na nogah, in njene noge smrdijo?

Kaj pa dama, ki je ves dan nosila visoke pete in njeni podplati še vedno dišijo, tudi po tuširanju?

In kaj pa dama, ki še nima voljne sub.

Dobiš sliko, fant.

Ženske so vse ženske in so vse SUPERIOR za moške in VSE si zaslužijo, da jih častijo, in VEČ tako (sprva), če imajo razpokane pete (moje misli to je).. ker jih je treba razvajati ASAP! Tako kot zadevna ženska.

Človek' kraj resnično je pod žensko nogo... večno, in to je vaš privelge kot sub videti njene umazane, žuljevito noge in podplate — in jih spremeniti v najlepše doslej, kot ona sprošča... samozavestni in oh-tako-sexily prevladujoči v svojem nadzoru nad vami!

Njen popoln nadzor.

Kot sem pogledal na noge mojega pomembnega drugega (njeni podplati), dejansko počiva, kot je bila na računalniku, delaš nekaj dela (ja, gospa pa njeno lastno delo, hehe 😉) - nekaj me je samo udarilo.

Nekaj me je udarilo, ko sem pisal svoje dnevne glasila - popolnoma BREZPLAČNO, mimogrede, za vaše ljubitelje femdom, in se lahko prijavite tukaj.

In to je bilo nekaj - gospa Bao, in njene lepe, a razpokane pete, in še veliko več.

Gospa Bao, za tiste, ki ne vedo, je predstavljen v dnevnikih mesta greh - zvezek #3, in upravičeno je tako.

Ona je dama, ki me je poklicala iz modrega za masažo, in vztrajala, da dobim eno, ko nisem res želel enega... in s čisto dint njenega močnega odnosa zagotovila, da sem dobil vse prej kot »sproščujočo« masažo.

Kar je vredno, so tiste masaže, kjer dekleta pridejo domov, na splošno masaže »srečnega konca«. Ti, bralec Sin City ve, da, ampak ta dama naredil vse, ampak daj mi srečen konec, kot boste videli v knjigi, hehe, in me je groveling za VEČ.

Kako?

No, uničeni orgazmi (ali delni orgazem) in lenoba sta del tega, moj prijatelj, in mačke ne bom pustil v celoti iz torbe. Navsezadnje si gospa Bao zasluži boljše in za to je knjiga.

Ampak ena stvar, ki se spomnim, ko je zamahnila noge in rekla: »Tvoja punca bo zelo srečna!« (kot sem ji plačal za masažo in še začel »pritisniti noge« - nisem mogel pomagati!) je njena razpokane pete.

To je tvoje mesto, BOY!

Jasno je, kaj sem delal, jo je presenetilo, vendar je to vedela globoko v notranjosti (zato se je ostalo zgodilo tako, kot je to storilo).

In očitno nikoli ni imela moškega, ali kdo je pozoren (ali toliko) na dno njenih nog, kot sem bil, še posebej njene razpokane podplate, ki jih je delala po svojih najboljših močeh, da bi se vsaj na začetku potegnila in skrila (in po prvem »tisku« je bila dovolj udobna, da mi je dovolila, da to storim, hehe, in uživati njena SHEER prevlada - kot bi morala!).

In moj kurac je samo postajal težje in težje, in ni mi dala pravega handjob, kot bi morala.

Gospa, prosim, naredite to težje, sem cvilil, in pogledala me je na moten način, in začel.

... ampak ta LOOK je bil dovolj!

Izbruhnil sem - resnično uničen (ali delni) orgazem, ki me je obdržal pohoten, in čeprav to ni celotna zgodba, ki bi morala razložiti, zakaj sem jo dobesedno prosil, naj se vrne še enkrat - to potem, ko mi sploh ni dala polnega delovnega časa, ki sem ga plačal, hehe.

Vedela je, da sem pushover, in v celoti izkoristil, in ona bi morala, ah, ampak kje smo bili?

No, razpokan pete moj prijatelj so pravi zavoj za mene in sumim, vsak pravi femdom ljubimec, ker se mi to pomeni »še ena ženska« dobili na prevladujoči bandwagon.

IT pomeni, da so ženske na splošno WAY boljše od moških - celo dama noči svoji stranki!

In to TUDI pomeni, da mora biti vedno človek vedno pod žensko nogo, in to, kar mi je gospa Susan nekoč povedala tako ohotno, vendar klasično.

Pogovorite se z njenimi podplati, fant! Spoznajte jih bolje kot sami!

Ja, oni so žuljeni in umazani, BOY. In ja, jih boste častili!

In res je, in ko sem masiral noge gospe Bao, ko se je dobesedno smejala plačevanju stranki, ki je groveling pred njo, in me v celoti izkoristila z a) zanikala svoj orgazem in b) odhajala zgodaj in c) bitje braty na splošno (nobena od katerih bi običajno storila z resničnim moškim - ravno nasprotno, hehe, podobno kot druge dame, ki sem jih omenil v Sin City Diaries).. moje misli so bile samo ene stvari.

In vprašal sem jo.

»Gospa, vam lahko kupim nekaj losjona za noge?«

»Huh????«

In guffaws, ki jih je oddajala.. No, naj samo rečem, da je bila zaledenitev na torti.

In sem ji kupil ta losjon?

No, boste morali preveriti knjigo, če želite izvedeti - toda za zdaj, zato ljubim razpokane pete toliko kot razvajane podplate in pete - ker me spominja celo moe nenadoma, da je tam z razlogom - da se častijo, in to je to!

Kot boginja je bila vedno, je in bo! 😉

Hvala, gospa! Veliko cenjen.

Najboljši

Mike Watson au Canada

PS - Ne pozabite pobrati kopije dnevnikov mesta greha - kompilacija TUKAJ.

PS #2 - Bodite prepričani tudi in preverite našo zbirko kitajskih femdom kompilacij TUKAJ.

You may also like...