A srácok, akik szopni kakas „meleg”?

Home  >>  Uncategorized  >>   A srácok, akik szopni kakas „meleg”?

A srácok, akik szopni kakas „meleg”?

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Kedves Olvasó!

Míg az itt található tanácsokat BDSM szempontból kell figyelembe venni, az igazság valójában az, hogy a tanács vanília szempontból is alkalmazható.

Távolítsa el a „kakas” részt, és hivatkozások a femdomra, és ami megmaradt, az a válaszod.

Röviden, pokol nem - egy másik ember elvetésének egyszerű cselekedete, bármennyire is szeretettel, könyvemben nem tesz téged „melegnek”... és ami a hosszú választ illeti, és a miérteket és miért, OLVASSA TOVÁBB!

Néhány évvel ezelőtt, amikor először írtam a „Cuck Central” -t, valóban a VÉGLEGES útmutató azoknak, akik „fájnak” (szójáték célja), hehe, felszarvazni, sissified és még sok más, Tényleg fogalmam sem volt, hogy felszáll, mint tette.

Valójában, Nem hazudnék, ha ezt elmondanám neked az „indiai istennő” könyvek után (és ezek pusztán regények) - EZ a „hogyan kell” könyv, vagy kézikönyv, ahogy inkább hívom, valóban megrázta a fétis világát.

Nary egy hét telik el anélkül, hogy az eladási listám élére kerülne, és figyelembe véve a srácok számát, akiknek látens „homoszexuális” hajlamuk van, és vágyakoznak a kakas szopására (ami valójában sok az, ami felszarvazott lény, hehe - az a kedves kakas, a tengely, a csillogó, szivárgó fej, a golyók... a fenekét... az Asshole, és a szamár CRACK... és a szamár CRACK... Imádja őt, mint te...)

De kezdek elragadtatva lenni, nem igaz?

Ez NEM egy cikk arról, hogy mi ilyen hatalmas bekapcsolás (vagy a legnagyobb bekapcsolás, ami azt illeti) arról, hogy felszarvazott, és miért olyan forró fantázia sok ember számára.

Ez a másik égető kérdésről szól, vagy valóban a COUNDRUM, amely az embereknek van - beleértve a férfiakat és a nőket is!

A világhírű és legnépszerűbb Cuck Central - 16 módja annak, hogy valóban MORPH-t BE a felszarvazott férjbe, amit mindig is szeretett volna lenni Mike Watson. Elérhető a következő címen

Az egész „meleg vagyok-e, ha ezt csinálom” rejtély

Vagy, a „Meleg”, ha azt akarja, hogy felszarvazott gondolat.

Vagy, „Tényleg szeret engem”, ha fel akar szarvazni (és ezt mondta Su asszony, cuckoldress au extraordinnaire, ha mondhatom, csak Joanie hercegnő illesztette és egyenlítette meg - ha valaha Shenzhenben vagy, Kína - dobj nekem egy sort, és megnézem, tudnak-e ketten csatlakozzon, hehe). de még egyszer, egy másik bejegyzés ott.

Annyit kell írni, annyi tennivaló, ilyen kevés idő, és így kell lennie egy igazi nővérnek, aki az úrnőjét szolgálja, mint én jelenleg!

Hehe (szóval emlékeztessen, ha hamarosan nem jutok el a fenti két témához.)

Különben is, míg a felszarvazott és az m-on-m fantáziák olyan dolgok, amelyekben sok srác van, értékes kevesen fognak valaha nyíltan beszélni róla (szemben a nőkkel, amelyek általában sokkal nyitottabbak a homoszexuális vágyakról - és a kapcsolatokról -, valamint általában a többszólamú kapcsolatokról).

Kulcsfontosságú megjegyezni, hogy a legtöbb ilyen fétissel rendelkező srác általában magabiztos alfa-férfi „valós” élethelyzetekben. Persze, néhány alábbi tipp a tökéletes bétaverzióvá változtatja Önt... de ha elég alfa vagy ahhoz, hogy béta legyen, és bízz benne, akkor valóban ritka lelet vagy a nőd számára!

Az is kulcsfontosságú, hogy elkerüljük és távol maradjunk a CÍMKÉKtől.

A társadalom zárójelbe és „rögzített” kategóriákba fest minket, amikor az az igazság, hogy minden egyes ember számára a szürke árnyalatairól szól.

Például, ismerünk-e egyetlen embert, aki „valóban” alázatos 24/7?

Még egy bezárt és tiszta férfi is gyakran vitába kerül a Domina-val... bár udvariasak!

Még a legszigorúbb és kegyetlenebb (hé, ez néha jó!) az uralkodó hölgyek néha egyszerűen azt akarják, hogy „megtartsa” az a férfi, akivel kapcsolatban állnak. Ez azt jelenti, hogy ennek eredményeként kevésbé dominánsak?

Nem mindet, barátom.

A szürke árnyalatairól szól, és most az égető kérdés.

„Meleg” vagy, ha faszot szívsz?

Nos, ez az én véleményem.

Ha arról álmodozik, hogy tényleges kapcsolatban áll egy azonos nemű személlyel, csak akkor kezdünk el „meleg” vagy „leszbikus” területre kerülni.

Nem mintha ezzel bármi baj lenne, de az esetek túlnyomó többségében, a felszarvazottak soha nem gondoltak tényleges kapcsolatra az ember bármely más részével, mint a kakasával, golyók és szamár - és egyéb kapcsolódó játék!

Ettől még nem leszel meleg. Ez egyszerűen azt mondja, hogy fel akarja fedezni és kapcsolatba lépni nőies oldalával, és Benyújtsa be!

Van egy hatalmas, óriási különbség a homoszexuális találkozások élvezete és a „meleg lét” között.

Még akkor is, ha ez melegnek minősítette - - kit érdekel igazán?

Mindaddig, amíg Ön kényelmesen érzi magát mélyen belül azzal, amit csinál, és a partnerei is, akit igazán érdekel az emberek véleménye?

Valójában nem számít - tehát ne hagyja, hogy ezek a gondolatok elhomályosítják a szórakozást! Ezt csak azért említem, mert ez a fenti kérdés az első dolog, ami a legtöbb ember fejébe jut, amikor felszarvazott, és általában bőven birkózik az ember azon részével, amely „elengedni” akar - és végül, a társadalmi kondicionálás miatt, nyer.

Ez valóban szomorú, mivel soha nem szabadulhat meg igazán a legalapvetőbb vágyaitól és attól, hogy ki vagy valójában mélyen belül.

Mike Watson gőzölgő forró „Cuckold Compilations”. elérhető

Tegyen fogadalmat, hogy megerősíti magának, hogy ha igazán szereti a benyújtást, vagy megalázva - vagy nyalogatni egy másik ember golyóit, ahogy szeretné, ha a tiédet megnyalják - - vagy bármi ilyen jellegű, akkor feltéve, hogy KONSZENZUÁLIS, nincs semmi baj vele!

Ismételje meg ezt magának újra és újra. Azt is erősítse meg magának (ha férfi vagy), hogy NEM hagyja, hogy a „társadalmi szokások” diktálják, mit élvezhet vagy nem, vagy hogyan fogja élni az életét általában!

Amint Claude Bristol helyesen megjegyezte a hit varázsában, „Ugyanazok az énekek ismétlése, ugyanazok a varázslatok, ugyanazok az állítások hithez vezetnek, és ha ez a hit mélyen ülő meggyőződéssé válik, történni kell a dolgok”.

Hidd el nekem, ha egyszer elengedi a tudatalattiját annak érdekében, hogy folytassa azt, amit igazán akar - - csodák is - - és NE történjenek!

Legjobb,

Mike Watson

P.S. - Ügyeljen arra is, hogy megnézze a KÖNYVEK gyűjteményét az indiai femdomról (látszólag egyre népszerűbb téma) a következő URL-en - 

Ez az elem először itt jelent meg - -, de mivel a Medium betiltotta a fiókot, nos... itt van!

%d bloggers like this: