De ce IUBESC tocurile crăpate ale doamnei!

(PS - la început, acest lucru a fost scris pentru prima dată pe 14 iunie 2020 - link canonic AICI - - dar din moment ce dumbass-urile de la Medium au interzis-o - hehe, aici merge!)

(și PS #2 - dacă poți ghici ale căror tocuri vin PRIMUL în imagine - primești un premiu special! Nu, nu sunt Bao Bao Ma'am, hehe).

Pentru că ei țipă închinare. BĂIAT!

Asta e corect. Închinare!

Și cum o aud pe doamna Bao cackling departe la asta, privindu-mă cu acea privire în ochi - împreună cu doamna Sophia, vecina mea de lângă ușă, minunata Miss V (un alt vecin din viața reală) și multe, multe alte femei superbe și cu totul dominante pe care mi se pare că le-am atras ca niște molii la o flacără, una gândul vine în minte din TOATE ceilalți!

Mulțumesc, doamnă!

Locul meu este ÎNTOTDEAUNA la picioarele tale - de fapt, SUB ele! ;)

Cunoaște-ți locul, BOY!

Și este adevărat, prietene. Dacă ești un adevărat iubitor de femdom, ACEASTA, mai mult decât orice altceva ar trebui să fie în partea de sus a minții tale (și vreau să spun creierul tău - nu capul tău mic, băiete!).

Este întotdeauna despre ea, băiete. Restul urmează după aceea, și asta e doar un fapt ca iubitul adevărat femdom trebuie să accepte să experimenteze cu adevărat bucuriile de a fi luate în mână și deținute, blocare (joc de cuvinte destinat! ;), stoc.. și BARREL!

Și în ceea ce privește tocurile crăpate?

Ei bine, sunt sexy ca naiba pentru că.

Sunt picioarele ei! Sunt tălpile EI! Și indiferent de ceea ce merită închinare și OZINANȚĂ. Și dacă trebuie să vă spun de ce, probabil că NU trebuie să fiți la această pagină, prietene.

Și 2... pentru că țipă închinarea.

O mulțime de literatură a fost scrisă despre tălpi bine răsfățate și pedicurate pentru femei și cum „transformă subs” și așa mai departe și nu am neapărat o problemă cu asta, mai ales dacă, și așa cum doamna Angie m-a făcut să fac atât de des, sub-ul (bărbatul) plătește pentru serviciul menționat.

Ce grabă într-adevăr! ;)

Findom, te iubesc - și doamnele care sunt atât de grațios de acord cu DISPENSING propria lor marcă unică de findom (și da, fiecare doamnă este UNICĂ;)).

Doamnă, ești o adevărată REGINĂ și o ZEIȚĂ și meritați să fiți închinați! Paye lagu doamnă!

Dar, unde este ADEVĂRAT femdom în toate astea?

Cum rămâne cu doamna care nu a avut timp să meargă la salonul de masaj la picioare sau la salon pentru a-și face picioarele?

Ce zici de doamna care a fost pe picioarele ei toată ziua, și picioarele ei putoare?

Cum rămâne cu doamna care purta tocuri înalte toată ziua și tălpile ei încă miroase, chiar și după un duș?

Și ce zici de o doamnă care NU are încă un submarin dispus.

Ai poza, băiete.

Femeile sunt toate femei și toate sunt SUPERIOARE bărbaților și TOATE merită să fie venerate și MAI MULTE (inițial) dacă au tocuri crăpate (gândurile mele care sunt). pentru că trebuie să fie răsfățați cât mai repede! La fel și femeia în cauză.

Locul unui bărbat este cu adevărat sub piciorul unei femei. Pentru totdeauna, și este privelge ca un sub pentru a vedea picioarele ei murdare, bătătorite și tălpi - și să le transforme în cele mai frumoase vreodată, în timp ce ea se relaxează... încrezător și oh-așa-sexy dominantă în CONTROLUL ei asupra ta!

Controlul ei total.

Așa cum m-am uitat la picioarele mele semnificative ale celuilalt (tălpile ei), de fapt odihnindu-se în timp ce era pe computer făcând ceva de lucru (da, doamna face munca ei proprie, hehe 😉) - ceva tocmai m-a lovit.

Ceva m-a lovit în timp ce scriam buletinele mele zilnice - complet GRATUIT, apropo, pentru iubitorii de femdom și vă puteți înscrie chiar aici.

Și asta era — doamnă Bao, și tocurile ei minunate, dar crăpate, și multe altele.

Doamna Bao, pentru cei care nu știu este prezentat în Sin City Diaries - Volumul #3, și pe bună dreptate.

Ea este doamna care m-a sunat din senin pentru un masaj și a insistat să obțin unul când NU mi-am dorit cu adevărat unul. și prin pura atitudine forțată a asigurat-o că am primit altceva decât un masaj „relaxant”.

Pentru ceea ce merită, acele masaje în care fetele vin acasă sunt, în general, masaje „sfârșit fericit”. Tu, cititorul Sin City știe asta, dar această doamnă a făcut orice, dar dă-mi un final fericit așa cum veți vedea în carte, hehe, și m-a făcut să mă groveling pentru MAI MULTE.

Cum?

Ei bine, orgasmele ruinate (sau orgasmul parțial) și lenea fac parte din ea, prietene, și nu voi lăsa pisica să iasă complet din geantă. La urma urmei, doamna Bao merită mai bine și pentru asta este cartea.

Dar singurul lucru pe care mi-l amintesc în timp ce își învârti picioarele în râs și spunea „prietena ta va fi foarte norocoasă!” (așa cum am plătit-o pentru un masaj și totuși am început să-i „apăs picioarele” - nu m-am putut abține!) este tocurile ei crăpate.

Asta e locul tău, BOY!

În mod clar ceea ce făceam a surprins-o, dar ea a știut-o adânc în interior (motiv pentru care restul sa întâmplat așa cum a făcut-o).

Și, în mod clar, nu a avut niciodată un bărbat sau cineva să acorde atenție (sau la fel de mult din ea) la fundul picioarelor ei ca mine, în special tălpile crăpate, pe care le făcea cel mai bine pentru a se îndepărta și a se ascunde, cel puțin inițial (și după prima „presă”, era suficient de confortabilă pentru a mă lăsa să o fac, hehe și să mă încălzească dominația ei SHEER - așa cum ar trebui!).

Și penisul meu a devenit din ce în ce mai greu și nu mi-a dat o adevărată mână așa cum ar trebui.

Doamnă, te rog să o faci mai greu, am plâns, și m-a privit într-o manieră enervată și a început.

.. dar că LOOK a fost de ajuns!

Am erupt - - cu adevărat un orgasm RUINED (sau parțial) care m-a ținut excitat și în timp ce asta nu este întreaga poveste care ar trebui să explice de ce am implorat-o literalmente să se întoarcă încă o dată - asta după ce nici nu mi-a dat cu normă întreagă pentru care am plătit, hehe.

Ea știa că sunt un pushover, și a profitat din plin, și ea ar trebui, ah, dar unde am fost?

Ei bine, tocurile crăpate prietenul meu sunt o adevărată întoarcere pentru mine și bănuiesc că orice iubitor de femdom adevărat, deoarece pentru mine înseamnă „încă o femeie” care se află pe bandwagonul dominant.

Aceasta înseamnă că femeia, în general, este WAY superioară bărbaților - chiar și o doamnă a nopții față de clientul ei!

Și înseamnă, de asemenea, că vreodată omul ar trebui să fie întotdeauna sub piciorul unei femei, și să facă ceea ce doamna Susan mi-a spus odată atât de haughtily, dar clasic.

Vorbește cu tălpile ei, băiete! Cunoaște-i mai bine decât tine!

Da, sunt bătături și murdare, BOY. Și da, le veți închina!

Și este adevărat și, în timp ce am masat picioarele doamnei Bao, în timp ce ea a râs literalmente de clientul plătitor care se ridică în fața ei și a profitat din plin de mine prin a) negarea orgasmului meu și b) plecând devreme și c) fiind braty în general (niciunul dintre care nu ar fi făcut în mod normal cu un bărbat REAL - exact opusul, hehe, la fel ca celelalte doamne pe care le-am menționat în Sin City Diaries). gândurile mele au fost doar de un singur lucru.

Și am întrebat-o.

„Doamnă, pot să vă cumpăr o loțiune pentru picioare?”

„Huh????”

Și guffaws pe care le-a emis.. Ei bine, permiteți-mi să spun doar că a fost glazura de pe tort.

Și i-am cumpărat acea loțiune?

Ei bine, va trebui să verificați cartea pentru a afla - dar deocamdată, de aceea îmi plac tocurile crăpate la fel de mult ca tălpile și tocurile răsfățate - pentru că îmi amintește chiar și brusc că este acolo pentru un motiv - să fiu venerată și asta este!

La fel ca Zeita ea a fost întotdeauna, este, și va fi! 😉

Mulțumesc, doamnă! Mult apreciat.

Cel mai bun

Mike Watson

P.S. - Nu uitați să ridicați o copie a Sin City Diaries - Compilația chiar AICI.

P.S #2 - Asigurați-vă că, de asemenea, și a verifica afară colecția noastră de compilații dominatoare chinezești chiar AICI.

You may also like...