Honey, pse është ajo që djemtë e pakta kanë dicks më të mëdha?

Home  >>  Uncategorized  >>   Honey, pse është ajo që djemtë e pakta kanë dicks më të mëdha?

Honey, pse është ajo që djemtë e pakta kanë dicks më të mëdha?

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Kjo ndoshta tingëllon si diçka Sophia Bai më pyeti, ose ndoshta paimitueshëm Madam Su, cuckoldress au extraordinaire..

Ose ndoshta Princesha Joanie, apo ndoshta edhe mbretëror Madam Jojo (ndërsa duke marrë atë bukur gjerë mbrapa masazhuar! ?).

Dhe në cilindo prej këtyre rasteve do të prisja këtë pyetje. Hehe.

Gjë qesharake, nuk ishte asnjë prej tyre që e pyeti.

Kjo ishte diçka që një ish-të dashurën time mbrapa në ditë (wayyyyyyyyy mbrapa në ditë) më pyeti.

Mos harroni vajzën që ju thashë për atë një herë “u prish” pranë një pikëllimi dhe filloi në një baticë rreth meje që duhej të shkoj në këshillim për fetish këmbë tim?

Unë jam i sigurt që ju bëni!

Nëse ju keni qenë duke ndjekur mua, ju bëni, të paktën, por kjo ngre një pyetje interesante.

Natën e kaluar kam pasur ëndrra të ndryshme interesante, pjesë e atyre ëndrrave që përfshijnë lakuriq “masazh” punëtorë duke pritur për mua. përveç se ata ishin MASHKULL, në krahasim me atë që kam shkruar në lidhje me në Sin City Ditarët, hehe.

Mashkullore dhe muskulore dhe aziatike (kineze aziatike) përmban aq sa më kujtohet, dhe më kujtohet ato zemrat muskulore dhe nipples pert kafe.. dhe ata ishin ulur atje lakuriq me një bel të vogël. dhe një kokë të madhe duke theksuar atë bel të vogël edhe më tej!

Shumë si gjeli pashë në një tip të pakta mbrapa një herë, anëtari i vështirë pothuajse më i trashë se dora ime (e cila nuk është e pakta!) dhe PERFECTLY drejt ramdod drejt DONG me një kokë të prerë, frenulum në mënyrë të qartë të dukshme.

Do të përpiqem ta postoj atë foto në Twitter, por tani për tani - po, ishte parajsë e gjallë në ëndërr, përveç edhe pse më kujtohet që prekja zemrat e djalit ndërsa më masonin, nuk kishte asnjë poshtërues në ëndërr.

Nëse ndonjë gjë, ajo ishte relaksuese, dhe unë nuk zgjoheni me një të vështirë si unë normalisht bëj gjatë disa prej këtyre ëndrrave (sidomos ato poshtëruese)!

Dhe në çdo rast, përsëri në pyetjen origjinale.

Në Kinën kontinentale, ata kanë një thënie që kam përmendur shpesh në shkrimet e mia “Ren Pang Qiu Dian”

Me fjalë të tjera njeriu yndyrë kanë penis të vogël.

Dhe përderisa kjo është pa dyshim një nga ato thënie bombastike, mbetet fakti që nëse ke bark aq të madh sa që nuk mund ta shihni karikun kur shikoni poshtë - mirë, jo vetëm që barku është shumë i madh, por po largohet nga kariku juaj si dhe në aspektin e dukshmërisë. Duke supozuar sigurisht, ka shumë për të punuar me.

Dhe në qoftë se ju jeni një cuck ose sissy ka të ngjarë nuk është, dhe nëse ka, ajo është (ose duhet të jetë) encaged, djalë!

Unë e di këtë shumë — kur unë jam në gjendje të mirë, ereksionet e mia janë shumë më të forta dhe kar im shumë më të dukshme dhe duket më e madhe shumë.

Flip side, mbrapa kur isha yndyrë dhe jashtë formës, unë ende kishte një kar i madh, por ajo nuk ishte afër aq e dukshme, dhe unë nuk ndjehen afër aq i madh me të gjitha flab rreth abs ulët ose!

Dhe të gjithë djemtë e pakët që kam parë, ose si një cuck ose ndryshe kanë korrobuar këtë teori të imja, dhe duket të jetë e vërtetë.

Sa për ju, lexuesi im i dashur — çfarë mendoni?

Dërgo në ushqimin tuaj mbrapa - dhe më lejoni të dinë!

Më të mirë

Mike Watson

P.S. — Të jetë i sigurt dhe të marr Compilations brinar të drejtë këtu (një Mekë për ju cucks atje) -

P.S #2 - A keni marrë një vështrim në spërkatjen tonë të re 16 Afirmimet jashtëzakonisht të fuqishme Femdom ende? Nëse jo, këtu është ajo ku ju mund të -

%d bloggers like this: