Svetovno znani, zelo cenjen Mike Watson femdom novice, in zakaj bi morali biti naročeni na to - obdobje - ni pun namenjen!

To je naročnina VSAK resen femdom navdušenec MORA imeti, moj prijatelj, VSAK resen ljubitelj femdom mora imeti to na svojem seznamu naročnin - ki jih je treba obnoviti najzgodnejši.

Premaknite se Netflix, Binge karkoli ali Prime (no, ne Prime, hehe) - ampak dobite sliko.

In zakaj?

No, tukaj ga ne bom vtipkal, Paula pravi tako dobro v svojem video pregledu, ki ga bom objavil tukaj!

(Povezava -

In to, moj prijatelj je vse, kar je treba povedati!

Živjo Paula -

Še enkrat HVALA - resnično se prekašate z vsakim videom!! Hvala, ker ste pripisali misli o »Concieve, verjemite, dosežete« (aktualizacija najprej v mislih, nato pa v resnici!) - točno tako se zgodi, prav tako rečem - - čeprav z različnimi besedami! In hvala tudi za vse ostalo, kar ste rekli - in napisali - ja, to femdom novice je resnično naročnina VSAK resen femdom navdušenec mora imeti na svoji knjižni polici, digitalni ali kako drugače!!!

DA, erotična »tehnologija«, kot ste jo povedali, in erotična komunikacija se ne povečuje samo iz dneva v dan - ampak se nikoli ni »ustavila«. Hehe. To so DEEP ŽELJE, stvari VSAKO želi globoko v sebi, zato je to ena najstarejših podjetij, pravzaprav, če na to gledate tako!

Filmi - bi verjeli, ljudje so me dejansko vprašali, če bi lahko napisal skripte za njih. Hah. Ampak pogosto sem razmišljal o tem, da bi nekatere moje knjige itd. V filme, če se bo priložnost predstavila - bi bila LEPO - in tako dobro rečete »glasilo femdom, ki je pridobilo naklonjenost po vsem svetu, in njegove knjige, ki jih je treba narediti v filmih, ki jih je treba uživati v gledališčih in pretočnih platformah itd.!«.

Hvala - hvala - zelo cenjen - na isti strani vedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najboljši,

Mike Watson au Canada

Naročite se ZDAJ, moj prijatelj - če ste mislili, da so moje knjige in priročniki »nekaj« - no, tukaj boste blizu Odpihnili (brez punca)!

Najboljši

MW

You may also like...