Kraften som kommer från ONE!

Home  >>  Uncategorized  >>   Kraften som kommer från ONE!

Kraften som kommer från ONE!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Åh min... Mai

Fru, PAYE LAGU!

Och Paula, med alla sina fantastiska recensioner - både verbala och annars, har verkligen, verkligen överträffat sig själv i den här!

Grevinnan, jag ber så att kyssa dina fötter (hon gillar inte riktigt folk som rör henne, så händer inte, hehe) - - för den här har du slagit spiken på huvudet ännu mer!!!

Hon är en äldre dam, och hennes sinne är lika skarp som någonsin, och hon granskar allt detta så bra, så analytiskt, och hur hon avslutar sin recension med ”hon slutför sin erövring genom att göra honom till sin tjänare” - ja - Paula - ditt sinne har gjort mig till din tjänare ändå.

Jag misstänker fru - eller grevinnan Paula vet detta!

I alla fall.

Denna bok ”Mai my lovely Indian Maid”, var, som jag sa till Paula efter att hon läste den - VERKLIGEN SKRIVET I FLÖDET!

Jag träffade inte ens Suvi.

(innan du skriver det).

Det var en blick hon gav mig på wechat, några ord ”nej, ditt jobb!” - så mycket som med den oförglömliga prinsessan Joanie gjorde det!

Som Paula säger i översynen...

känslor är viktigast, inte bara det fysiska.

Så sant, fru - som du säger, ”vad synd” de flesta killar inte får det!! Haha.

”Utbyten av blickar som gör det omöjligt för mannen att glömma” - SÅ SANT!!!!!!! Ofta gånger, och för det mesta, EN blick gör det, en titt på hennes sula, ETT ord från henne, allt kommer från det undermedvetna därav kraften bakom den ENA ÅTGÄRDEN!

Och jag har skrivit i massor både om det, och den effekt det undermedvetna har på ditt liv i allmänhet - det är verkligen drivkraften bakom ALLT om du får min drift.

Om du vill locka femdom, du konditionerar och tränar det undermedvetna FÖRST, det är det enda sättet det kommer att hända (om du verkligen gillar det, detta borde vara naturligt för dig, ungefär som en anka som tar till vatten, men jag ger de nödvändiga tipsen för att flytta processen på ändå... och bekräftelserna också!)

Hur som helst...

Det - är DET.

Gå till granskningssidan, hämta boken NU.

Och det är det, verkligen! MIN! Mai... Hehe.

Bäst,

Watson, Mike

%d bloggers like this: