Zašto VOLIM Madam je ispucale pete!

(PS - na početku, ovo je prvi put napisano 14. lipnja 2020. - kanonska veza OVDJE - - ali budući da su ga gluposti u Mediumu zabranili - hehe, evo!)

(i PS #2 - ako možete pogoditi čije pete dolaze PRVI na slici - dobivate posebnu nagradu! Ne, nisu Bao Bao Ma'am, hehe).

Zato što vrište obožavanje. DEČKO!

Tako je. Obožavanje!

I kako čujem Madam Bao kako se gđa Bao koka na ovo, gleda me s tim pogledom u oči - zajedno s gospođom Sofijom, susjedom iz susjedstva, ljupkom gospođicom V (još jedna susjeda iz stvarnog života) i mnogim, mnogo više drugih prekrasnih i krajnje dominantnih žena koje sam naizgled privukla sebi poput moljaca u plamenu, jedna misao dolazi na pamet od svih ostalih!

Hvala vam, gospođo!

Moje mjesto je UVIJEK pred vašim nogama - zapravo, POD njima! ;)

Znaj gdje ti je mjesto, dečko!

I istina je, prijatelju. Ako ste pravi ljubitelj femdom, TO, više nego bilo što drugo bi trebalo biti na vrhu vašeg uma (i mislim na vaš mozak - ne tvoja mala glava, dečko!).

Uvijek se radi o njoj, dečko. Ostalo slijedi nakon toga, a to je samo činjenica poput istinskog ljubitelja ženskog doma mora prihvatiti da istinski doživi radosti uzimanja u ruke i POSJEDNIŠTENJA, zaključavanja (pun namijenjen! ;), zaliha... i BARREL!

A što se tiče ispucalih peta?

Pa, oni su seksi kao pakao, jer.

To su joj noge! To su njezini potplati! I bez obzira što zaslužuju štovanje i OBESINANCE. A ako vam moram reći zašto, vjerojatno NE morate biti na ovoj stranici, prijatelju.

I 2... jer vrište Obožavanje.

Mnogo literature je napisano o dobro pampered i pedikured nogama za žene, i kako to "pretvara subs na", i tako dalje i ja ne nužno imati problema s tim, pogotovo ako, i kao Madam Angie me učiniti tako često, pod (muški) PLAĆANJE za navedenu uslugu.

Kakva žurba! ;)

Findom, volim te - i dame koje tako milostivo pristaju na izdavanje vlastite jedinstvene marke pronalaženja (i da, svaka dama je jedinstvena;)).

Gospođo, vi ste prava KRALJICA i BOŽICA, I zaslužujete da vas obožavaju! Paye lagu gospođo!

Ali, gdje je TRUE femdom u svemu tome?

Što je s damom koja nije imala vremena otići u salon za masažu stopala, ili salon kako bi joj noge učinile?

Što je s damom koja je bila na nogama cijeli dan, a noge joj smrde?

Što je s damom koja cijeli dan nosi visoke potpetice, a potplati i dalje mirišu, čak i nakon tuširanja?

A što je s damom koja još nema voljnu podmornicu.

Dobio si sliku, dečko.

Žene su sve žene i sve su SUPERIOR prema muškarcima, i SVE zaslužuju da ih se štuje, a VIŠE (u početku) ako imaju ispucale pete (moje misli to jest).. jer ih treba maziti što prije! Kao i žena u pitanju.

Čovjek' mjesto doista je pod ženskom nogom.. zauvijek, i to je vaš privelge kao podmornica vidjeti njezine prljave, žuljevite noge i tabane — i pretvoriti ih u najljepše ikad, kao ona opušta.. samouvjeren i oh-tako-seksipilno dominantan u njenoj KONTROLI nad vama!

Njezina potpuna kontrola.

Kao što sam pogledao moje značajne druge noge (njezini potplati), zapravo odmara kao što je bila na računalu radi neki posao (da, Madam radi svoj posao, hehe 😉) — nešto me samo udario.

Nešto me je pogodilo dok sam pisao svoje dnevne biltene - potpuno BESPLATNO, usput, za vaše ljubitelje femdom, a možete se prijaviti upravo ovdje.

I to je bilo... Madam Bao, i njezine lijepe, ali ispucale pete, i još mnogo toga.

Gospođa Bao, za one koji ne znaju nalazi se u dnevnicima grada grijeha - svezak #3, i to s pravom.

Ona je dama koja me je pozvala iz vedra neba za masažu, i inzistirao sam dobiti jedan kad sam stvarno ne želim jedan... i obična daska njezina snažna stav osigurao sam dobio ništa osim "opuštajuće" masaže.

Ako išta vrijedi, one masaže na kojima se djevojke vraćaju kući uglavnom su masaže "sretnog kraja". Ti, čitatelj Grada grijeha to zna, ali ova dama je učinila sve, ali mi je dala sretan kraj kao što ćete vidjeti u knjizi, hehe, i natjerala me da puznem za VIŠE.

Kako?

Pa, uništeni orgazmi (ili djelomični orgazam) i LIJENOST dio su toga, prijatelju, i neću pustiti mačku iz torbe u potpunosti. Uostalom, Madam Bao zaslužuje bolje, i to je ono što knjiga je za.

Ali jedne stvari se sjećam dok je smiješno zamahnula nogama i rekla: "Tvoja djevojka će biti vrlo sretna!" (kao što sam joj platio masažu, a ipak sam počeo "pritisnuti noge" - nisam mogao pomoći!) Je li joj ispucale pete.

To je tvoje mjesto, dečko!

Jasno je da ju je ono što sam radio iznenadilo, ali znala je duboko u sebi (zbog čega se i ostatak dogodio kao i to).

I jasno je da nikada nije imala muškarca, ili bilo tko obratiti pažnju (ili toliko toga) na dno nogu kao što sam bio, pogotovo njezine ispucale potplate, koje je činila svoju razinu najbolje da se povuče i sakrije, barem u početku (i nakon prvog "pritisnite", bila je dovoljno udobna da mi dopusti da to učinim, hehe, i uživati u njezina SHEER dominacija - kao što bi trebala!).

I moj penis je postajao sve jači i teži, i nije mi davala pravi handjob kako bi trebala.

Gospođo, molim vas, učinite to teže, cvilio sam, a ona me pogledala na nervozan način, i počela.

.. ali taj izgled je bio dovoljan!

Izbio sam - doista uništen (ili djelomičan) orgazam koji me je držao uspaljenim i iako to nije cijela priča koja bi trebala objasniti zašto sam je doslovno molio da se vrati još jednom - ovo nakon što mi nije ni dala puno radno vrijeme koje sam platio, hehe.

Znala je da sam gužva, i iskoristila je sve prednosti, i trebala bi, ah, ali gdje smo stali?

Pa, ispucale pete moj prijatelj su pravi zaokret za mene i sumnjam bilo koji pravi ljubavnik femdom jer za mene to znači "još jedna žena" uzimajući na dominantnu bandwagon.

IT znači da su žene općenito superiornije od muškaraca - čak i dama noći svom klijentu!

I to također znači da čovjek uvijek treba biti pod ženskim stopalom, i učiniti ono što mi je gospođa Susan jednom rekla tako ohotno, a ipak klasično.

Razgovaraj s njenim potplatima, dečko! Upoznajte ih bolje od sebe!

Da, oni su žuljepljen i prljavi, BOY. I da, obožavat ćete ih!

I to je istina, i dok sam masirao stopala Madam Bao dok se doslovno smijala klijentu koji plaća puzeći ispred nje, i iskoristio me od strane a) negirajući moj orgazam i b) odlazeći rano i c) biti braty općenito (nijedna od kojih bi inače radila sa stvarnim muškarcem - upravo suprotno, hehe, slično kao i ostale dame koje sam spomenuo u dnevnicima grada grijeha). moje misli su bile samo jedne stvari.

I pitao sam je.

"Gospođo, mogu li vam kupiti losion za stopala?"

"Ha????"

I guffaws koje je emitirala.. Pa, samo da kažem da je to šlag na torti.

Jesam li joj kupio taj losion?

Pa, morat ćete provjeriti knjigu da biste saznali - ali za sada, to je razlog zašto volim ispucale pete koliko i pampered potplati i potpetice - jer me podsjeća čak i Moe naglo da je ona tamo s razlogom - da se štuju, i to je to!

Kao božica, ona je uvijek bila, jest i bit će! 😉

Hvala vam, gospođo! Mnogo poštovati.

Najbolji

Mike Watson

PS - Ne zaboravite pokupiti kopiju dnevnika grada grijeha - kompilacije upravo OVDJE.

PS #2 - Budite sigurni i pogledajte našu kolekciju kineskih kompilacija femdom upravo OVDJE.

You may also like...