Защо ОБИЧАМ напуканите токчета на мадам!

(PS - в самото начало това беше написано за първи път на 14 юни 2020 г. - канонична връзка ТУК - - но тъй като глупаците в Medium го забраниха - хехе, тук отива!)

(и PS #2 - ако можете да познаете чии токчета са ПЪРВИ на снимката - получавате специална награда! Не, те не са на госпожо Бао Бао, хехе).

Защото крещят поклонение. МОМЧЕ!

Точно така. Поклонение!

И тъй като мога да чуя мадам Бао да се отдръпва от това, гледайки ме с този поглед в очите - заедно с мадам София, съседката ми, прекрасната мис V (друга съседка от реалния живот) и много, много други прекрасни и напълно доминиращи жени, които привидно привличах към себе си като молци към пламък, една мисълта идва на ум от ВСИЧКИ останали!

Благодаря ви, госпожо!

Моето място е ВИНАГИ в краката ти — всъщност, ПОД тях! ;)

Знай си мястото, момче!

И това е вярно, приятелю. Ако сте истински любовник на фемдом, ТОВА, повече от всичко друго трябва да бъде на върха на ума ви (и имам предвид вашия мозък - не малката ви глава, момче!).

Винаги става въпрос за нея, момче. Останалото следва след това и това е просто факт, като истинският любовник на фемдом, трябва да приеме, че наистина изпитва радостите от това, че е взет в ръка и собственост, заключване (игра на думи, предназначени! ;), склад.. и барел!

А що се отнася до напуканите токчета?

Ами, те са секси като ада, защото.

Това са краката й! Това са нейните подметки! И без значение какво заслужават поклонение и затлъстяване. И ако трябва да ви кажа защо, вероятно НЕ е нужно да сте на тази страница, приятелю.

И 2.., защото крещят поклонение.

Много литература е написана за добре поглезени и педикирани подметки за жени и как тя „включва подводници“ и така нататък и не е задължително да имам проблем с това, особено ако и както мадам Анджи ме накара да правя толкова често, подводницата (мъжката) ПЛАЩА за споменатата услуга.

Какъв прилив наистина! ;)

Findom, Обичам ТЕ - и дамите, които толкова любезно се съгласяват да раздават собствената си уникална марка на findom (и да, всяка дама е УНИКАЛНА;)).

Госпожо, вие сте истинска кралица и богиня, и заслужавате да бъдете почитани! Пай Лагу, мадам!

Но къде е TRUE фемдом във всичко това?

Какво ще кажете за дамата, която не е имала време да отиде в салона за масаж на краката или салона, за да направи краката си?

Ами дамата, която е на крака цял ден, а краката й смърдят?

Ами дамата, която носи високи токчета цял ден, а ходилата й все още миришат, дори след душ?

А какво ще кажете за една дама, която НЕ има желание подводница все още.

Схващаш снимката, момче.

Жените са всички жени и всички са СУПЕРИОР от мъжете и ВСИЧКИ заслужават да бъдат почитани, и ПОВЕЧЕ (първоначално), ако имат напукани токчета (моите мисли, които са). защото те трябва да бъдат поглезени възможно най-скоро! Както и въпросната жена.

Мястото на човека наистина е под краката на жената.. завинаги, и това е вашата privelge като подводница, за да видите нейните мръсни, мазолести крака и ходила - и да ги превърнете в най-красивите някога, докато тя се отпуска.. уверен и о-толкова-сексуално доминантен в нейния КОНТРОЛ над вас!

Нейният пълен контрол.

Докато гледах краката на значимия си другия (нейните подметки), всъщност почивайки, докато беше на компютъра, вършейки някаква работа (да, госпожата върши НЕЙНА СОБСТВЕНА работа, хехе 😉) - нещо просто ме порази.

Нещо ме порази, докато пишех ежедневните си бюлетини - напълно БЕЗПЛАТНО, между другото, за вашите любители на фемдом и можете да се регистрирате точно тук.

И това нещо беше... Мадам Бао, и нейните прекрасни, но напукани токчета, и много други.

Г-жо Бао, за тези, които не знаят, е включена в дневниците на града на греха - том #3 и с право.

Тя е дамата, която ме извика от синьото за масаж и настоя да получа такъв, когато НЕ наистина исках такъв., И чрез чист дух на нейното силно отношение гарантира, че имам всичко друго, но не и „релаксиращ“ масаж.

За това, което си струва, тези масажи, където момичетата се прибират вкъщи, обикновено са масажи с „щастлив край“. Вие, читателят на Sin City знае това, но тази дама направи всичко, но ми даде щастлив край, както ще видите в книгата, хехе, и ме накара да се разхождам за ПОВЕЧЕ.

Как?

Е, съсипаните оргазми (или частичен оргазъм) и МЪЗНЪТ са част от него, приятелю, и няма да пусна котката от чантата напълно. В края на краищата, мадам Бао заслужава нещо по-добро и за това е книгата.

Но единственото нещо, което си спомням, докато тя размахваше краката си и каза „приятелката ти ще има голям късмет!“ (тъй като й платих за масаж и все пак започнах да „натискам краката й“ - не можах да помогна!) е напуканите й токчета.

Това е твоето място, момче!

Ясно е, че това, което правех, я изненада, но тя го ЗНАЕ дълбоко в себе си (поради което останалата част се случи така, както го направи).

И очевидно тя никога не е имала мъж, или някой да обръща внимание (или толкова от него) на дъното на краката си, колкото и аз, особено напуканите й ходила, които тя правеше най-доброто си ниво, за да се отдръпне и да се скрие, поне първоначално (и след първата „преса“, тя беше достатъчно удобна, за да ми позволи да го направя, хехе, и се насладете нейното ЧВЕРНО господство — както трябва!).

И пенисът ми ставаше все по-силен и по-твърд, и тя не ми даваше истинска чекия, както трябва.

Госпожо, моля ви, направете го по-трудно, аз хленчех, а тя ме погледна по раздразнен начин и започна да го прави.

... но този поглед беше достатъчен!

Изригнах - - наистина разрушен (или частичен) оргазъм, който ме държеше възбуден и докато това не е цялата история, която трябва да обясни защо буквално я помолих да се върне още веднъж - това, след като тя дори не ми даде пълното време, за което бях платил, хехе.

Тя знаеше, че съм отблъсквач, и се възползва напълно, и трябваше, ах, но докъде бяхме стигнали?

Е, напукани токчета моят приятел са истински завой за мен и подозирам, че всеки истински любовник на фемдом, защото за мен това означава „още една жена“, която се качва на доминиращата лента.

Това означава, че жената като цяло са WAY превъзхожда мъжете - дори дама на нощта на своя клиент!

И това също означава, че всеки мъж трябва да бъде винаги под краката на жената и да прави това, което г-жа Сюзън веднъж ми каза толкова надменно, но класическо.

Говори с подметките й, момче! Опознайте ги по-добре от себе си!

Да, те са мазоли и мръсни, момче. И да, ще ги почитувате!

И това е вярно, и докато масажирах краката на мадам Бао, докато тя буквално се засмя на платения клиент, който се моли пред нея, и се възползва напълно от мен, като а) отричайки оргазма ми и б) оставяйки рано и в) като цяло да бъде братски (нито едно от които обикновено не би направила с истински мъж - точно обратното, хехе, подобно на другите дами, които споменах в Sin City Diaries). мислите ми просто бяха от едно нещо.

И аз я попитах.

„Госпожо, може ли да ви купя лосион за крака?“

„Ха????“

И гуфовете, които тя излъчва. Е, нека само да кажа, че това беше черешката на тортата.

И купих ли й този лосион?

Е, ще трябва да проверите книгата, за да разберете - но засега, затова обичам напуканите токчета толкова, колкото поглезените подметки и токчета - защото ми напомня дори Мо рязко, че тя е там с причина - да бъде почитана, и това е всичко!

Подобно на богинята, която винаги е била, е и ЩЕ БЪДЕ! 😉

Благодаря ви, госпожо! Много оценявам.

Най-добър

Майк Уотсън

Послепис - Не забравяйте да вземете копие от дневниците на града на греха - компилацията точно ТУК.

Послепис #2 - Бъдете сигурни също и разгледайте нашата колекция от китайски фемдом компилации точно ТУК.

You may also like...