Drágám, miért van az, hogy a vékony fiúknak van a legnagyobb farkuk?

Home  >>  Uncategorized  >>   Drágám, miért van az, hogy a vékony fiúknak van a legnagyobb farkuk?

Drágám, miért van az, hogy a vékony fiúknak van a legnagyobb farkuk?

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Ez valószínűleg úgy hangzik, mint amit Sophia Bai kérdezett tőlem, vagy talán az utánozhatatlan asszony Su, felszarvazott hölgy au extraordinaire.

Vagy talán Joanie hercegnő, vagy talán még a királyi Madam Jojo (miközben ezt a kedves széles hátat masszírozza! ?).

És ezen esetek bármelyikében számítanék erre a kérdésre. Hehe.

Vicces, hogy egyikőjük sem kérdezte.

Ez volt valami volt barátnőm a nap folyamán (wayyyyyyyyy vissza a nap folyamán) megkérdezte tőlem.

Emlékezz arra a lányra, akiről meséltem neked, hogy egyszer „lerobbant” egy egyházi társaság közelében, és egy tirádára kezdtem, hogy tanácsot kell mennem a lábfétisemhez?

Biztos vagyok benne, hogy igen!

Ha követsz engem, te teszed, legalább, de érdekes kérdést vet fel.

Tegnap este különféle érdekes álmaim voltak, azoknak az álmoknak a része, amelyekben meztelen „masszázs” dolgozók várnak rám... kivéve, hogy FÉRFI voltak, szemben azzal, amit a Sin City Diaries-ben írtam, hehe.

Férfi és izmos és ázsiai (Kínai ázsiai) funkciók, amennyire emlékszem, és emlékszem azokra az izmos ládára és a barna pert mellbimbókra... és meztelenül ültek egy apró derékkal... és egy hatalmas kakas, amely még tovább hangsúlyozza azt az apró derekát!

Hasonlóan ahhoz a kakashoz, amelyet egyszer láttam egy vékony hátsó haveron, a kemény tag szinte vastagabb, mint a csuklóm (ami nem vékony!) és tökéletesen egyenes ramdod egyenes DONG vágott fejjel, a frenulum olyan jól látható.

Megpróbálom elküldeni ezt a képet a Twitteren, de egyelőre - - igen, az álomban cuck paradicsom volt, kivéve, ha emlékszem, hogy megérintettem a srác mellkasát, miközben masszíroztak, az álomban nem volt megalázó.

Ha bármi, pihentető volt, és NEM ébredtem fel keményen, mint általában ezen álmok némelyike alatt (különösen a megalázóak)!

És mindenesetre vissza az eredeti kérdéshez.

Kínában van egy mondásuk, amit gyakran említettem írásaimban: „Ren Pang Qiu Dian”

Más szavakkal, a kövér embernek kicsi a pénisze.

És bár ez kétségtelenül az egyik ilyen bombasztikus mondás, az a tény továbbra is fennáll, hogy ha olyan nagy hasad van, hogy nem látod a farkadat, amikor lenézel - nos, nem csak a hasa túl nagy, de a láthatóság szempontjából is elveszi a farkadat. val vel.

És ha kakas vagy nővér vagy, akkor valószínűleg nincs, és ha van, ez (vagy kellene) beágyazva, fiú!

Tudom EZT SOKKAT - amikor jó állapotban vagyok, az erekcióm sokkal erősebb, a farkam sokkal láthatóbb és nagyobbnak tűnik.

Másik oldala, vissza, amikor kövér voltam és formátlan voltam, Még mindig volt egy nagy farkam, de nem volt olyan közel, mint látható, és nem éreztem magam olyan nagynak, mint az alsó hasizom körüli összes flab!

És az összes karcsú srác, akit láttam, akár kakasként, akár más módon korrobálta ezt az elméletem, és igaznak tűnik.

Ami téged illeti, kedves olvasóm - mit gondolsz?

Küldje vissza a hírcsatornáját - és tudassa velem!

Legjobb

Mike Watson

P.S. - Ügyeljen arra, hogy itt vegye fel a Felszarvazott összeállításokat (egy mekka neked odakint) -

P.S #2 - Vettél egy pillantást az új verésünkre 16 Hihetetlenül erős Femdom megerősítések még? Ha nem, itt van, ahol lehet -

%d bloggers like this: