I famshëm në botë, shumë e vlerësuar Mike Watson femdom newsletter, dhe pse ju duhet të regjistrohen në atë — periudhë — nuk ka pun qëllim!

Ky është një abonim Çdo entuziast serioz femdom DUHET të ketë, miku im, çdo dashnor serioz femdom duhet të ketë këtë në listën e tyre të abonimeve - të rinovohet në më të hershme.

Leviz mënjanë Netflix, qejf çfarëdo, ose Kryeministri (mirë, jo Kryeministri, hehe) - por ju merrni foto.

Dhe pse?

E pra, unë nuk do të shkruani atë këtu, Paula thotë se aq mirë në shqyrtimin e saj video të saj, të cilën unë do të postoni këtu!

(Lidhje -

Dhe kjo, miku im është gjithçka që duhet thënë!

Hi Paula -

THANKS again - ju me të vërtetë e teproj veten me çdo video që kalon! Faleminderit për të përshkruar mendimet rreth “konceptimit, besimit, arritjes” (aktualizimi i parë në mendje, pastaj në realitet!) - kjo është pikërisht se si ndodh, kjo është pikërisht ajo që unë them gjithashtu - megjithëse me fjalë të ndryshme! Dhe, faleminderit edhe për të gjithë tjetër që ju tha - dhe shkroi - po, ky buletin femdom është me të vërtetë një abonim Çdo entuziast serioz femdom duhet të ketë në raft librash e tyre, dixhitale ose ndryshe!!

PO, “teknologjia” erotike siç e vendosni dhe komunikimi erotik nuk po rritet vetëm gjatë ditës - por kurrë nuk “ndalet”. Hehe. Këto janë dëshirat e thella, gjëra që të gjithë dëshirojnë thellë brenda, kështu që ky është një nga bizneset më të vjetra, në të vërtetë, nëse e shihni atë në këtë mënyrë!

Filma - do të besoni atë, njerëzit kanë pyetur në fakt mua nëse unë mund të shkruaj Scripts për ta. hah. Por unë kam menduar shpesh për të bërë disa nga librat e mi etj në filma, nëse shansi paraqet veten - do të jetë LOVELY - dhe ju thoni atë aq mirë “buletini femdom që ka fituar dashuri në mbarë botën, dhe librat e tij të cilat duhet të bëhen në filma të jenë të gëzuar në teatro dhe platforma streaming etj!”.

Faleminderit - faleminderit - shumë vlerësuar - në të njëjtën faqe gjithmonë!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Më të mirë,

Mike Watson

Subscribe TANI, shoku im - në qoftë se keni menduar librat dhe manualet e mia ishin “diçka” - mirë, ju do të jetë afër lulëzim larg (nuk pun) këtu!

Më të mirë

MW

You may also like...