Celebrul mondial, mult apreciat buletinul Mike Watson femdom, și de ce ar trebui să fie abonat la ea — perioadă - nici un joc de cuvinte destinat!

Acesta este un abonament FIECARE entuziast serios de femdom TREBUIE să aibă, prietene, FIECARE iubitor de femdom serios trebuie să aibă acest lucru pe lista lor de abonamente - pentru a fi reînnoit cel mai devreme.

Deplasați-vă deoparte Netflix, Binge orice, sau Prime (bine, nu Prime, hehe) - dar obțineți imaginea.

Și de ce?

Ei bine, nu o voi scrie aici, Paula o spune atât de bine în recenzia ei video, pe care o voi posta aici!

(Link -

Și asta, prietenul meu este tot ce trebuie spus!

Bună Paula -

Multumesc din nou - te întrece cu adevărat cu fiecare videoclip care trece!! Vă mulțumim că ați atribuit gândurile despre „concis, credeți, realizați” (actualizarea mai întâi în minte, apoi în realitate!) - exact așa se întâmplă, exact așa spun și eu - - deși în cuvinte diferite! Și, mulțumesc și pentru tot ce ai spus - și ai scris - da, acest buletin informativ femdom este cu adevărat un abonament FIECARE entuziast serios de femdom trebuie să aibă pe raftul lor, digital sau altfel!!!

DA, „tehnologia” erotică așa cum ați pus-o și comunicarea erotică nu crește doar pe zi - ci mai degrabă, nu s-a „oprit” niciodată. Hehe. Acestea sunt DORINȚE DEEP, lucruri pe care TOTUL le dorește adânc înăuntru, așa că aceasta este una dintre cele mai vechi afaceri, de fapt, dacă te uiți la ea în acest fel!

Filme - ați crede, oamenii m-au întrebat de fapt dacă aș putea scrie scenarii pentru ei. Hah. Dar m-am gândit adesea să fac unele dintre cărțile mele etc în filme, dacă șansa se prezintă - ar fi LOVY - și o spui atât de bine „buletinul femdom care a câștigat afecțiune la nivel mondial și cărțile sale care ar trebui făcute în filme pentru a fi savurate în teatre și platforme de streaming etc!”.

Mulțumesc - mulțumesc - mult apreciat - pe aceeași pagină întotdeauna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cel mai bun,

Mike Watson

Abonează-te ACUM, prietene - dacă ai crezut că cărțile și manualele mele erau „ceva” - ei bine, vei fi aproape cu sufletul la gură (fără joc de cuvinte) aici!

Cel mai bun

MW

You may also like...