Moč, ki prihaja iz ENE!

Oh moj... Mai!

Gospa, PAYE LAGU!

In Paula je z vsemi svojimi odličnimi ocenami - tako verbalno kot drugače, res presegla sebe v tem!

Grofica, tako prosim, da poljubiš noge (res ne marajo ljudi, ki se je dotikajo, zato se ne dogaja, hehe) - - za to si udaril žebelj na GLAVO VEČ!!!

Ona je starejša dama in njen um je tako oster kot kdajkoli prej, in vse to pregleduje tako dobro, tako analitično, in način, kako konča svoj pregled z »dokonča svojo osvajanje tako, da mu postane služabnik« - no - Paula - tvoj um me je vseeno naredil za svojega služabnika.

Sumim, da gospa - ali grofica Paula to ve!

Kakorkoli že.

Ta knjiga »Mai moja ljubka indijska služkinja« je bila, kot sem povedal Pauli, potem ko jo je prebrala - RESNO PISANO V TOKU!

Nisem niti srečal Suvi.

(preden ga napišete).

To je bil en pogled, ki mi ga je dala na wechat, nekaj BESEDI »ne, tvoja služba!« - tako kot z nepozabno princeso Joanie DID IT!

Kot pravi Paula v pregledu...

občutki so najpomembnejši, ne le fizično.

Torej res, gospa - kot pravite, »kakšna velika škoda« večina fantov tega ne razkrije!! Haha.

»Izmenjave pogledov, zaradi česar človek ne more pozabiti« - TAKO TRUE!!!!!! Pogosto krat, in večino časa, en pogled to počne, en pogled na njen edini, ENO besedo od nje, vse prihaja iz podzavesti, torej moč, ki stoji za to ENO AKCIJO!

In napisal sem v izobilju tako o tem, kot tudi učinek, ki ga ima podzavest na vaše življenje na splošno - to je res gonilna sila VSE, če dobiš moj premik.

Če želite, da bi pritegnili femdom, ste pogoj in vlak podzavest PRVI, to je edini način, da se bo zgodilo (če ste resnično v to, to bi moralo biti naravno za vas, podobno kot raca ob vodo, vendar sem zagotoviti potrebne nasvete, da premaknete proces na vseeno... in afirmacije preveč!)

Kakorkoli že...

To - je to.

Pojdite na stran s pregledom, dobite knjigo ZDAJ.

In to je res! MOJ! Mai... Hehe.

Najboljši,

Mike Watson au Canada

You may also like...