De kracht die van ONE komt!

Home  >>  Uncategorized  >>   De kracht die van ONE komt!

De kracht die van ONE komt!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Oh mijn... Mai!

Mevrouw, PAYE LAGU!

En Paula, met al haar goede recensies - zowel mondeling als anderszins, heeft zichzelf in deze film ECHT, echt overtroffen!

Gravin, ik smeek je om je voeten te kussen (ze houdt er niet van als mensen haar aanraken, dus dat gebeurt niet, hehe) - - voor deze heb je NOG MEER de spijker op je HOOFD geslagen!!!

Ze is een oudere dame, en ze is nog even scherp als altijd, en ze bespreekt dit allemaal ZO GOED, zo analytisch, en de manier waarop ze haar recensie eindigt met „ze voltooit haar verovering door hem tot haar dienaar te maken” - nou ja, Paula - jouw GEEST heeft me toch tot je dienaar gemaakt.

Ik vermoed dat mevrouw - of gravin Paula - dit weet!

Hoe dan ook.

Dit boek „Mai my lovely Indian Maid” was, zoals ik tegen Paula zei nadat ze het had gelezen, ECHT IN THE FLOW GESCHREVEN!

Ik heb Suvi niet eens ontmoet.

(voordat je het schrijft).

Het was EEN oogopslag die ze me gaf op wechat, een paar woorden „nee, jouw baan!” - net zoals met de onvergetelijke prinses Joanie DID IT!

Zoals Paula in de recensie zegt...

gevoelens zijn het belangrijkst, niet alleen het fysieke.

Dat is waar, mevrouw - zoals u zegt, „wat jammer”, de meeste jongens snappen dat niet!! Haha.

De „gedachtewisselingen die het voor de man onmogelijk maken om te vergeten” - ZO WAAR!!!!! Vaak, en meestal, volstaat ÉÉN blik, één blik op haar tong, ÉÉN woord van haar, alles komt uit het onderbewustzijn, vandaar de kracht achter die ENE ACTIE!

En ik heb daar veel over geschreven, en over het effect dat het onderbewustzijn heeft op je leven in het algemeen - het is echt de drijvende kracht achter ALLES als je begrijpt wat ik bedoel.

Als je femdom wilt aantrekken, conditioneer en train je het onderbewustzijn EERST, dan is dat de enige manier waarop dat gebeurt (als je er echt zin in hebt, zou dit voor jou normaal moeten zijn, net als een eend die het water in gaat, maar ik geef de nodige tips om het proces toch verder te zetten... en ook de affirmaties!)

Hoe dan ook...

Dat... is DAT.

Ga naar de beoordelingspagina en download het boek NU.

En dat is het, echt! MIJN! Mei... Hehe.

Het beste,

Mike Watson

%d bloggers like this: