Çizme dhe ndan!

Home  >>  Uncategorized  >>   Çizme dhe ndan!

Çizme dhe ndan!

2
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Atje ajo ishte, mbrëmë - ose këtë mëngjes, në varësi të asaj se si e shihni atë.

Madam në xhinse blu, xhinse të ngushta, dhe çizme!

Mund të jetë një zonjë e caktuar Portia...

Por, emri Pooja vjen në mendje për ndonjë arsye!! (Ndoshta sepse unë do të paguajnë atë përsëri sot hehe. Pra, bukur!)

Unë isha duke bërë ndarjet aty pranë, një ushtrime të shkëlqyera, jo vetëm për qëllime që shtrihen, por për të forcuar të gjithë thelbin dhe anët, si dhe një lëvizje e madhe për të hapur ju sissies deri në qoftë se ju merrni drift tim, dhe një unë bëj rregullisht, një ju duhet të bëni rregullisht shumë, dhe për të marrë mallkuar mirë në - dhe kjo është një nga lëvizjet e mëdha të përmendura në librin e ardhshëm “workouts Sissy”.

Ajo po i bënte ato gjithashtu, dhe çizmet kapën vëmendjen time, mendoj.

Unë nuk mund të kujtoj mjaft atë që unë isha duke menduar, por kam kërkuar “një këmbë mbi mua” në qoftë se ju merrni domethënie time!

Përveç kësaj, e doja atë në këmbët e mia të ndara - për t'i stabilizuar ato më shumë.

Unë nuk e pyesni, por pastaj diçka ka ndodhur, unë nuk e di ose mbani mend se çfarë.

Dhe bum, këmbët e saj - të dyja - ishin mbi mua!

Këto çizme kafe, unë besoj se ndezur në mua.

Tani këmbët e mia janë të qëndrueshme, unë pajisur.

Ajo më shikoi ashpër, nuk e mori shaka.

A nuk duket se mendoj se ishte qesharake në të vogël.

Oops!

I hequr atë, ishte gati për të bërë në mënyrë të shpejtë, kur ajo barked “prisni”!

Unë isha duke thënë diçka për efektin e - por ju jeni të aftë, ju nuk keni nevojë për mua për të bërë këtë ngadalë.

“Unë jam shtylla e vetme e familjes!” ajo leh.

Tani unë e di se ishte sigurisht Pooja Memsahib... JI!

Unë nuk e di pse ajo tha se në atë pikë. Hehe. Nuk ishte e lidhur, apo ishte?

Por gjithsesi, kjo është Pooja për ju...

Gjithsesi, atëherë ajo bëri diçka që ju nuk e keni lexuar rreth ende (dhe ky është një libër së bashku me Princesha Joanie ju thjesht duhet të lexoni mikun tim në qoftë se ju jeni në femdom).

Ajo filloi në këmbët e mia të ulëta, pantallonat mbështjellë deri për të zbuluar viç.. një viç me flokë, dhe unë qeshi.

“Këmbët e mia me flokë!”

Gratë kanë thënë se është sexy si ferr.

Pooja... mirë, kërkuesja ishte e ashpër si zakonisht!

“Ashtu si një fshatar!” ajo barked!

Oopsi përsëri!

“Unë do t'i rruaj ato... “, Unë shkova, disi me ngurrim...

Unë mund edhe të ketë thënë asgjë, fjalët u hodh Zonja, ato xhinse blu ende kaq të ngushtë!

Çizme ende në..

Dhe pastaj pa paralajmërim ajo kapi një grumbull flokësh - dhe tërhequr!

Dhe mbajtur tërhequr, ndezur në mua - aq jashtëzakonisht e dhimbshme, ju do të mendoni?

Me përjashtim të ndonjë arsye të çuditshme, nuk ndjeva asnjë dhimbje fare!

Mbaj mend bashkatdhetarët e bukur të Poojës të gjithë duke e ndezur atë, duke grimcat.

Një madje më tha “Dhe kjo është se si ajo është!”

Boy unë e di. Hehe.

Këto vajza të tjera u shfaqën në skenarë të tjerë të ëndrrave në mendjen time mbrëmë - nuk mund t'i kujtoj të gjitha, duke përfshirë një skenë të gjallë që erdhi në mendje - jo femdom lidhur - - vetëm pas zgjimit.

Boy, ju Gotta love it kur Vëllimi Tre i një libri vetëm shkarkime veten në trurin tuaj, kur ju jeni duke fjetur!

Gjithsesi, kjo lloj torture nuk është përmendur fare në ndonjë nga libri im ende. Hehe.

Ajo do të përmendet në Vëllimin Tre nga më të mëdhenjtë - ndoshta seri libër ndonjëherë - Pooja Memsahib... JI!

Ju do të dëshironi të merrni mitts tuaj në këtë TANI shoku im, me të vërtetë një nga më të mirë ndonjëherë nga Watson dhe thats thënë diçka.

Dhe kjo është ajo.

Kthehu së shpejti.

Më të mirë,

Mike Watson

P.S. - Këto çizme janë të mëdha për goditjen e topave too!

%d bloggers like this: