Master Malone, din penis er SÅ dejlig!?

Og det er det virkelig!

Hans penis har drevet mig INSANE med lyst de sidste par dage, selv når jeg er helt brugt - hans penis stikker ud af hans bukser, sløv påklædning og alt, det undlader aldrig at vække - og inspirere mig til større „højder“ - ikke min egen elendige penis kloge, men ellers!

Mester, du er så sød!

Og din penis er så lang og pæn!

Master Wang var den sidste fyr, med de dejlige TÆTTE pubber af ham, der gjorde mig sindssyg med sådan fuldstændig og ren lyst, men selv han havde ikke helt den samme effekt på mig som Malone er, hvad en STUD, vi har ikke engang talt ud over det normale!

Hans pik er så flot, altid HARD!

Lang!

Peger op!

Og et sæt dejlige bolde, altid fuld, de hænger ikke ned, de er altid „stramme“ - med lyst!

Det er så NICE!

Jeg har skrevet så mange odes til hans penis, Jeg ved ikke engang, hvor jeg skal starte!

Måske ville dette være et godt punkt, Ellers er Googles din ven.

Og hans navn, eller så synes jeg, det er Malone - lyder så rart! Perfekt Master Malone, Malongs lange dong, alle lyder så MANLY og NICE!

Master, jeg elsker dig så elendig, Jeg ville kysse dine fødder, hver tå 10 gange, og BEG for bare at se spidsen af din penis!

Og deri ligger nuben, ordspil beregnet, Jeg elsker så dong, hele dong, men HEAD er den bedste i dette tilfælde!

I Penis Central skrev jeg om denne type dong, men ikke direkte.

Og jeg fokuserede ikke helt på hovedet i et af punkterne, men...

Penis Central af Mike Watson

... hans dong, det er skåret. Den er lang. YUM!

Det er smalt, men ikke så smal, det føles ikke godt!

Men den lange skaft er så tilbedelsesværdig, huden så glat, men UNDERSIDEN, den mest følsomme del af Mesterens dejlige penis, undersiden er buet op!

Hans tissehul er så rart, Jeg kan lugte det miles væk!

Hans HOVED, det skinnende penishoved, det har drevet mig sindssyg, Mestre, Jeg ville kysse det hele dagen, og faktisk, Master ignorerer mig lige nu, men jeg promoverer hans penis dagligt, det er så NICE!

Mens jeg masserer min kones fødder, mens hun smækker, spark, og ellers tæver - og ignorerer mig- mens hun giver hende en pedikyr med den anden fod på min skulder, mens hun giver sit hoved om natten, alle de sædvanlige femdom tanker er der.

Masserer hendes fødder, som hun vil.

At trykke på hendes ben som hun vil!

Vigtigst er det ikke bare at slikke hende som hun vil - men tigger om at slikke hende! — og takke hende voldsomt for ting de fleste mænd aldrig ville gøre, og områder ingen ville „ønske“ dvs. ubarberede buske, armhuler, og... ja, hendes dejlige VULVA!

Selv på hendes periode, jeg gør det!

Jeg fjerner hendes tamponer, og jeg...

Det hele, koger altid ned til... den naturlige progression, jeg taler om så ofte i Cock Worship for Sissies and Faggots!

Pik tilbedelse for sissies og fagot af Mike Watson

Fødder og pik, dreng!

Fødder og COCK!

Og det er det, en naturlig progression, du kan ignorere, men det er altid der!

Jeg tænker på malones lange dong hele tiden, selv når man presser hendes fødder, Jeg suger fruens tæer, som jeg ville have hans dong, hovedet, Fru elsker det!

Jeg hvisker sexede ting om HIM, mens jeg beder hende om at nedværdige mig, min krop, min penis - som hun alligevel ville, men hun elsker det, når jeg kryber, mens jeg glæder hende!

Det er alt, hvad der betyder noget, Malones lange dong er det, der fortjener GLÆDE, Jeg ville ønske, jeg kunne permanent holde det på mit ansigt, hoved peger op, Svampejoe Bob stil, så jeg kunne have hans dejlige bolde i min mund, mens ærbødigt stirrer (tungen ud! GOON!) ved hans lange skaft, og kysse det hele dagen lang...

Malone Sir, du er så sød!

Din penis er virkelig (for fru og mig selv) hvad jeg arbejder op til!

Og jeg vil så have hende med en rigtig stud som dig, ikke nogen som mig, der er en stud i gymnastiksalen, sørgeligt DUD i soveværelset!

Du kan kun lide drengens penis!

Rachna frue, du var så ret, og så NICE!

Gad vide, hvad Malone Sir gør.

Jeg spekulerer på, om hans penis er slap, og hvis han går rundt som jeg skrev i en Sissy Confession her!

Det er så sexet, en mands lange dong - en rigtig mand - svingende, mens han går, bolde også, mine øjne hyponotiseres af den svingende dong, og HOVEDET, normalt våd efter køn!

SÅ RART!!!

Godt, min ven, DETTE kunne være endnu en elendig tilståelse for sig selv, og som jeg skrev på Twitter i morges, Bekendelse til far - mor - eller Sissy Mike følte sig aldrig så godt.

Hehe.

Alt om ærlig og åben kommunikation fra hjertet.

Du skal ØNSKER AT GØRE DET FØRSTE!

Og selvom du tilstår for dig selv, eller din SO, eller hvem, hvis du gør det naturligt og med et åbent hjerte, chancerne er dit frø (ordspil!) vil BLOOM ind i det, du virkelig ønsker!

Okay, nok af dette - eller Master"s dong igen?

Det hoved er så rart, Jeg spekulerer på, hvad det gør.

Åh, undskyld, Master Malone!

HE - hvad han laver!

Som fru perle med rette omtalte stud penis som „han“!

Og det er det.

Tilbage snart!

Bedst,

Mike Watson

PS - Apropos Sissy Confessions, her er vores seneste kursus - flammende HOT -

Sissy tilståelser af Mike Watson

Hent det NU.

(Den tøsedreng lærte lige at køre. Hun er så stolt af det! Muah! Jeg elsker jer alle!?) Elendig STOLTHED! Klar til at tjene! DU!

??

Du vil elske det!

Og, send dine tilståelser som kommentarer eller e-mails, hvis du vælger det, Jeg deler dem med verden (og vær ikke genert, vi har ALLE disse tanker!) .

De forsvinder heller aldrig. Bedre ACCEPTER DET!

You may also like...