Honung, varför är det så att smala killar har de största kukarna?

Home  >>  Uncategorized  >>   Honung, varför är det så att smala killar har de största kukarna?

Honung, varför är det så att smala killar har de största kukarna?

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Detta låter förmodligen som något Sophia Bai frågade mig, eller kanske den oändliga fru Su, cuckoldress au extraordinaire.

Eller kanske prinsessan Joanie, eller kanske till och med den kungliga Madam Jojo (samtidigt som du får den härliga breda ryggen masserad! ?).

Och i något av dessa fall förväntar jag mig den här frågan. Hehe.

Rolig sak, det var inte någon av dem som frågade det.

Det här var något som en ex-flickvän till mig på dagen (wayyyyyyyyy tillbaka på dagen) frågade mig.

Kom ihåg flickan som jag berättade om det en gång ”bröt samman” nära en sorority och började på en tirad om att jag behövde gå till rådgivning för min fotfetisch?

Jag är säker på att du gör det!

Om du har följt mig, du gör, minst, men det väcker en intressant fråga.

I går kväll hade jag olika intressanta drömmar, del av dessa drömmar som involverar nakna ”massage” -arbetare som väntar på mig.. förutom att de var MANLIGA, i motsats till vad jag skrev om i Sin City Diaries, hehe.

Manliga och muskulösa och asiatiska (Kinesiska asiatiska) funktioner så långt jag minns, och jag minns de muskulösa kistorna och de bruna pert NIPPLES... och de satt där nakna med en liten midja.. och en enorm kuk som accentuerar den lilla midjan ytterligare!

Ungefär som hanen jag såg på en smal ryggkille en gång, den hårda medlemmen nästan tjockare än min handled (som inte är smal!) och PERFEKT rak ramdod rak DONG med ett klippt huvud, frenulum så tydligt synligt.

Jag ska försöka lägga upp den bilden på min Twitter, men för tillfället - - ja, det var cuck paradis i drömmen, förutom att jag minns att jag rörde killens kistor medan de masserade mig, det fanns ingen förödmjukande i drömmen.

Om något, det var avkopplande, och jag vaknade INTE med en hård på som jag normalt gör under några av dessa drömmar (särskilt de förödmjukande)!

Och i alla fall tillbaka till den ursprungliga frågan.

På fastlandet Kina, de har ett ordstäv som jag ofta har nämnt i mina skrifter ”Ren Pang Qiu Dian”

Med andra ord fet man har liten penis.

Och även om detta utan tvekan är ett av dessa bombastiska ordstäv, kvarstår faktum att om du har en mage så stor att du inte kan se din kuk när du tittar ner - ja, inte bara är magen för stor, men den tar bort från din kuk också när det gäller synlighet.. förutsatt att det naturligtvis finns mycket att arbeta med.

Och om du är en kuk eller sissy finns det sannolikt inte, och om det finns, det är (eller borde vara) encaged, pojke!

Jag vet så mycket - när jag är i god form, mina erektioner är mycket starkare och min kuk mycket mer synlig och verkar också större.

Baksida, tillbaka när jag var fet och ur form, Jag hade fortfarande en stor kuk, men det var inte så synligt, och jag kände mig inte lika stor med all flab runt den nedre magen heller!

Och alla smala killar jag har sett, antingen som en kuk eller på annat sätt har korroberat min teori, och det verkar vara sant.

När det gäller dig, min kära läsare - vad tycker du?

Skicka in ditt flöde tillbaka - och låt mig veta!

Bäst

Watson, Mike

P.S. - Var säker och plocka upp Cuckold Compilations här (ett mekka för dig cucks där ute) -

P.S #2 - Har du tittat på vår smiskande nya 16 OTROLIGT KRAFTFULLA Femdom-bekräftelser ännu? Om inte, här är där du KAN -

%d bloggers like this: