Γλυκιά μου, γιατί οι λεπτοί τύποι έχουν τα μεγαλύτερα πουλιά;

Home  >>  Uncategorized  >>   Γλυκιά μου, γιατί οι λεπτοί τύποι έχουν τα μεγαλύτερα πουλιά;

Γλυκιά μου, γιατί οι λεπτοί τύποι έχουν τα μεγαλύτερα πουλιά;

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Αυτό μάλλον ακούγεται σαν κάτι που μου ζήτησε η Σοφία Μπάι, ή ίσως η απαράμιλλη Μαντάμ Σου, ο κούκλος ο εξαιρετικός.

Ή ίσως η πριγκίπισσα Joanie, ή ίσως ακόμη και η βασιλική κυρία Jojo (ενώ παίρνει αυτό το υπέροχο ευρύ πίσω μασάζ! ?).

Και σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιπτώσεις θα περίμενα αυτή την ερώτηση. Χε.

Περίεργο πράγμα, δεν ήταν κανένας από αυτούς που το ζήτησε.

Αυτό ήταν κάτι που μια πρώην φίλη μου πίσω στην ημέρα (wayyyyyyyyyyy πίσω στην ημέρα) μου ζήτησε.

Θυμάσαι το κορίτσι που σου είπα ότι κάποτε «χάλασε» κοντά σε μια αδελφότητα και ξεκίνησε ένα εξάψαλμο για το ότι πρέπει να πάω σε σύμβουλο για το φετίχ μου με τα πόδια;

Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις!

Αν με ακολουθείς, το κάνεις, τουλάχιστον, αλλά εγείρει ένα ενδιαφέρον ερώτημα.

Χθες το βράδυ είχα διάφορα ενδιαφέροντα όνειρα, μέρος αυτών των ονείρων που αφορούν γυμνό «μασάζ» των εργαζομένων περιμένουν για μένα.. εκτός από αυτά που ήταν αρσενικό, σε αντίθεση με αυτό που έγραψα για το Sin City Diaries, hehe.

Αντρικά και μυϊκά και ασιατικά (κινέζικα ασιατικά) χαρακτηριστικά από όσο θυμάμαι, και θυμάμαι αυτά τα μυώδη στήθη και τις καφέ θηλές. και κάθονταν εκεί γυμνοί με μια μικροσκοπική μέση.. και ένα τεράστιο κόκορα να τονίζει αυτή τη μικροσκοπική μέση ακόμα περισσότερο!

Μοιάζει πολύ με το πουλί που είδα σε μια λεπτή πλάτη μάγκα φορά, το σκληρό μέλος σχεδόν παχύτερο από τον καρπό μου (η οποία δεν είναι λεπτή!) και απόλυτα ευθεία ramdod ευθεία DONG με ένα κομμένο κεφάλι, το χαλινό τόσο σαφώς ορατή.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία στο τουίτερ μου, αλλά προς το παρόν... ναι, ήταν παράδεισος στο όνειρο, εκτός αν και θυμάμαι να αγγίζω τα στήθη του τύπου ενώ μου έκαναν μασάζ, δεν υπήρχε καμία ταπεινωτική στο όνειρο.

Αν μη τι άλλο, ήταν χαλαρωτικό, και δεν ξύπνησα με ένα σκληρό για όπως συνήθως κάνω κατά τη διάρκεια ορισμένων από αυτά τα όνειρα (ειδικά τα ταπεινωτικά)!

Και σε κάθε περίπτωση, πίσω στην αρχική ερώτηση.

Στην ηπειρωτική Κίνα, έχουν ένα ρητό που έχω αναφέρει συχνά στα γραπτά μου «Ren Pang Qiu Dian»

Με άλλα λόγια, ο χοντρός έχει μικρό πέος.

Και ενώ αυτό είναι αναμφίβολα ένα από αυτά τα πομπώδη λόγια, το γεγονός παραμένει ότι αν έχεις μια κοιλιά τόσο μεγάλη που δεν μπορείς να δεις το πουλί σου όταν κοιτάς κάτω - καλά, όχι μόνο είναι η κοιλιά πολύ μεγάλη, αλλά σου στερεί και από την άποψη της ορατότητας. με.

Και αν είσαι ένας cuck ή sissy πιθανότατα δεν υπάρχει, και αν υπάρχει, είναι (ή θα έπρεπε να είναι) εγκλωβισμένος, αγόρι μου!

Ξέρω αυτό το πολύ — όταν είμαι σε καλή κατάσταση, οι στύσεις μου είναι πολύ ισχυρότερη και το πέος μου πολύ πιο αισθητή και φαίνεται μεγαλύτερο πάρα πολύ.

Από την άλλη πλευρά, όταν ήμουν χοντρός και εκτός φόρμας, είχα ακόμα ένα μεγάλο πουλί, αλλά δεν ήταν τόσο ορατό, και δεν ένιωθα τόσο μεγάλη με όλα τα πτερύγια γύρω από τους κάτω κοιλιακούς είτε!

Και όλοι οι αδύνατοι τύποι που έχω δει, είτε ως κοπρίτης ή αλλιώς έχουν διαβρώσει αυτή τη θεωρία μου, και φαίνεται να είναι αλήθεια.

Όσο για εσάς, αγαπητέ αναγνώστη μου — τι νομίζετε;

Στείλτε πίσω την τροφοδοσία σας — και ενημερώστε με!

Καλύτερο

Μάικ Γουάτσον

Υ.Γ. - Να είστε βέβαιος και να πάρει Auckold Συλλογές ακριβώς εδώ (μια Μέκκα για σας cucks εκεί έξω) -

P.S #2 — Έχετε ρίξει μια ματιά στις ολοκαίνουργιες 16 ΑΠΙΣΤΑ ΙΣΧΥΘΡΕΣ Επιβεβαιώσεις της Φεττομ μέχρι στιγμής; Αν όχι, εδώ μπορείτε να -

%d bloggers like this: