Skat, hvorfor er det, at slanke fyre har de største pikke?

Home  >>  Uncategorized  >>   Skat, hvorfor er det, at slanke fyre har de største pikke?

Skat, hvorfor er det, at slanke fyre har de største pikke?

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Dette lyder sandsynligvis som noget, Sophia Bai spurgte mig, eller måske den uforlignelige fru Su, hanrej au extraordinaire.

Eller måske prinsesse Joanie, eller måske endda den kongelige fru Jojo (mens du får den dejlige brede ryg masseret! ?).

Og i nogen af disse tilfælde ville jeg forvente dette spørgsmål. Hehe.

Sjov ting, det var ikke nogen af dem, der spurgte det.

Dette var noget en ex kæreste af mig tilbage på dagen (wayyyyyyyyyyy tilbage på dagen) spurgte mig.

Husk den pige, jeg fortalte dig om, at en gang „brød sammen“ nær en sorority og startede på en tirade om, at jeg havde brug for at gå til rådgivning til min fodfetish?

Det er jeg sikker på, du gør!

Hvis du har fulgt mig, du gør, i det mindste, men det rejser et interessant spørgsmål.

I går aftes havde jeg forskellige interessante drømme, en del af disse drømme, der involverer nøgne „massage“ -arbejdere, der venter på mig... bortset fra at de var MALE, i modsætning til hvad jeg skrev om i Sin City Diaries, hehe.

Mand og muskuløs og asiatisk (kinesisk asiatisk) funktioner så vidt jeg husker, og jeg husker de muskuløse kister og de brune pert NIPPLES... og de sad der nøgne med en lille talje... og en kæmpe pik, der fremhæver den lille talje endnu længere!

Meget ligesom den pik, jeg så på en slank ryg fyr en gang, det hårde medlem næsten tykkere end mit håndled (som ikke er slank!) og PERFEKT lige ramdod lige DONG med et snit hoved, frenulum så tydeligt synlig.

Jeg vil prøve at sende det billede på min Twitter, men for nu - - ja, det var cuck paradis i drømmen, undtagen selvom jeg husker at røre fyrens kister, mens de masserede mig, var der ikke nogen ydmygende i drømmen.

Hvis noget, det var afslappende, og jeg vågnede IKKE op med en hård på, som jeg normalt gør under nogle af disse drømme (især de ydmygende)!

Og under alle omstændigheder tilbage til det oprindelige spørgsmål.

På det kinesiske fastland, de har et ordsprog, som jeg ofte har nævnt i mine skrifter „Ren Pang Qiu Dian“

Med andre ord fed mand har lille penis..

Og selvom dette uden tvivl er et af disse bombastiske ordsprog, er faktum, at hvis du har en mave så stor, at du ikke kan se din pik, når du ser ned - - ja, ikke kun er maven for stor, men den tager også væk fra din pik med hensyn til synlighed.. med.

Og hvis du er en cuck eller sissy, er der sandsynligvis ikke, og hvis der er, det er (eller burde være) indkapslet, dreng!

Jeg kender DETTE MEGET - når jeg er i god form, mine erektioner er meget stærkere og min pik meget mere synlig og virker også større.

Bagsiden, tilbage da jeg var fed og ude af form, Jeg havde stadig en stor pik, men det var ikke nær så synligt, og jeg følte mig heller ikke nær så stor med al flab omkring den nedre abs!

Og alle de slanke fyre, jeg har set, enten som en cuck eller på anden måde har korroberet denne teori om mig, og det ser ud til at være sandt.

Hvad angår dig, min kære læser - hvad synes du?

Send dit feed tilbage - og lad mig det vide!

Bedste

Mike Watson

P.S. - Vær sikker og afhent Cuckold Compilations lige her (et mekka for dig cucks derude) -

P.S #2 - Har du kigget på vores nye spanking 16 UTROLIG KRAFTIGE Femdom-bekræftelser endnu? Hvis ikke, her er hvor du KAN -

%d bloggers like this: