De wereldberoemde, zeer gewaardeerde Mike Watson femdom nieuwsbrief, en waarom JIJ je erop zou moeten abonneren — punt — no pun intended!

Dit is een abonnement dat ELKE serieuze femdom-liefhebber MOET HEBBEN, mijn vriend, ELKE serieuze femdom-liefhebber moet dit op zijn abonnementslijst hebben staan - en moet op zijn vroegst worden verlengd.

Zet Netflix, Binge whatever of Prime (nou ja, niet Prime, hehe) opzij - maar je snapt het wel.

En waarom?

Nou, ik zal het hier niet uittypen, Paula zegt het zo goed in haar videoreview ervan, die ik hier zal posten!

(Link -)

En dat, mijn vriend, is alles wat gezegd moet worden!

Hallo Paula -

Nogmaals BEDANKT - je overtreft jezelf echt met elke voorbijgaande video!! Bedankt voor het toekennen van de gedachten over „zwanger worden, geloven, bereiken” (verwezenlijking eerst in gedachten, dan in werkelijkheid!) - dat is precies hoe het gebeurt, dat is precies wat ik ook zeg - - zij het in andere woorden! En, ook bedankt voor al het andere dat je zei - en schreef - ja, deze femdom nieuwsbrief is echt een abonnement dat ELKE serieuze femdom-liefhebber in zijn boekenkast moet hebben, digitaal of anderszins!!!

JA, erotische 'technologie' zoals jij het zelf zegt en erotische communicatie nemen niet alleen met de dag toe, maar is nooit „gestopt”. Hehe. Dit zijn DIEPE VERLANGENS, dingen die IEDEREEN diep van binnen wil hebben, dus dit is eigenlijk een van de oudste bedrijven, als je het zo bekijkt!

Films - zou je het geloven, mensen hebben me zelfs gevraagd of ik scripts voor ze kon schrijven. Hah. Maar ik heb er vaak over nagedacht om van sommige van mijn boeken enz. films te maken, als de kans zich voordoet - zou MOOI zijn - en je zegt het zo goed - en je zegt het zo goed „de femdom-nieuwsbrief die wereldwijd populair is geworden, en zijn boeken waar films van gemaakt moeten worden om van te genieten in theaters en streamingplatforms, enz.”.

Bedankt - bedankt - zeer gewaardeerd - altijd op dezelfde pagina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het beste,

Mike Watson

Schrijf je NU in, mijn vriend - als je dacht dat mijn boeken en handleidingen „iets” waren - nou, je zult hier bijna versteld van staan (geen woordspeling)!

Beste

MW

You may also like...