Är killar som suger kuk ”gay”?

Home  >>  Uncategorized  >>   Är killar som suger kuk ”gay”?

Är killar som suger kuk ”gay”?

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Kära läsare,

Medan rådet här är tänkt att tas ur BDSM-synvinkel, sanningen är verkligen att rådet också är lika tillämpligt ur vaniljsynpunkt.

Ta bort ”cuck” -delen, och referenser till femdom, och vad du har kvar är ditt svar.

Kortfattat, helvetet nej - den enkla handlingen att fellera en annan man, oavsett hur kärleksfullt, gör inte i min bok dig ”gay”... och när det gäller det långa svaret, och varför och varför, LÄS VIDARE!

Tillbaka för ett par år sedan när jag först skrev ”Cuck Central”, verkligen den DEFINITIVA guiden till de av er som är ”värkande” (ordspel avsedd), hehe, att bli cuckolded, sissified och mer, Jag hade verkligen ingen aning om att det skulle ta fart som det gjorde.

Faktiskt, Jag skulle inte ljuga för att berätta att efter ”Indian Goddess” -böckerna (och det är rent romaner) - DENNA speciella ”hur man” -bok, eller manual som jag föredrar att kalla det har verkligen skakat fetischvärlden.

Nary en vecka går utan att det toppar min lista över försäljning, och med tanke på antalet killar som har latenta ”homosexuella” tendenser och en önskan att suga kuk (vilket verkligen är mycket av det som är cuckolded är kokar ner till, hehe - - den härliga kuk, axeln, det glänsande, läckande huvudet, bollarna... hans ass... asshole, och ass CRACK... och DYRKA honom som du gör HENNE...)

Men jag blir bortförd är jag inte?

Det här är INTE en artikel om vad som är en så enorm tur på (eller de största turerna, för den sakens skull) om att bli hanrej, och varför det är en så het fantasi för många människor.

Det handlar om den andra brinnande frågan, eller faktiskt CONUNDRUM som folk har - män och kvinnor ingår!

Den världsberömda och bästsäljande Cuck Central - 16 sätt att verkligen MORPH IN I hanrej du alltid har VELAT VARA av Mike Watson. Finns på

Hela ”är jag gay om jag gör det här” gåta

Eller, ”Är han gay” om han vill bli cuckolded tanke..

Eller, ”Älskar han mig verkligen” om han vill bli hanrej (och detta sades av fru Su, cuckoldress au extraordinnaire om jag får säga det, matchas och motsvarade endast av prinsessan Joanie - om du någonsin är i Shenzhen, Kina - släpp mig en rad, och jag får se om ni två kan träffas, hehe). men igen, ett annat inlägg där.

Så mycket att skriva, så mycket att göra, så lite tid, och så borde det vara för en riktig sissy som betjänar sin älskarinna som jag för närvarande är!

Hehe (så påminn mig om jag inte kommer till ovanstående två ämnen snart.)

I alla fall, medan cuckolding och m-on-m-fantasier är något som många killar gillar, värdefulla få kommer faktiskt någonsin att prata om det öppet (i motsats till kvinnor som i allmänhet är mycket mer öppna när det gäller att prata om homosexuella önskningar - och relationer - såväl som polyandrous relationer i allmänhet).

Det är nyckeln att notera att de flesta killar med den här typen av fetisch vanligtvis är självsäkra alfahannar i ”verkliga” livssituationer. Säker, några av tipsen nedan gör dig till den perfekta betaversionen... men om du är alfa nog för att vända beta, och vara säker på det, då är du verkligen en sällsynt upptäckt för din kvinna!

Det är också viktigt att undvika och hålla sig borta från ETIKETTER.

Samhället målar oss inom parentes och ”fasta” kategorier när sanningen är att det handlar om gråtoner för varje individ.

Till exempel, känner vi en enda person som är ”verkligen” undergiven 24/7?

Till och med en låst och kysk man kommer ofta att argumentera med sin Domina... om än artiga!

Även de mest strikta och grymma (hej, det är bra ibland!) dominerande damer vill ibland helt enkelt ”hållas” av hanen de är i ett förhållande med. Betyder det att de är mindre dominerande som ett resultat?

Inte alla, min vän.

Det handlar om gråtoner, och nu den brinnande frågan.

Är du ”gay” om du suger kuk?

Väl, min syn på det är det här.

Om du drömmer om att vara i ett faktiskt FÖRHÅLLANDE med en person av samma kön, det är först då vi börjar komma in i ”gay” eller ”lesbiskt” territorium.

Inte för att det alls är något fel med det, men i de allra flesta fall, de som hanrej har aldrig en gång tänkt på ett faktiskt förhållande med någon annan del av mannen än hans kuk, bollar och röv - - och annat relaterat spel!

Detta gör dig inte gay. Detta säger helt enkelt att du vill utforska och vara i kontakt med din feminina sida, och SKICKA!

Det finns en enorm, enorm skillnad mellan att njuta av homosexuella möten och ”att vara gay”.

Ytterligare mer även om detta klassificerade dig som homosexuell - - vem bryr sig verkligen?

Så länge DU är bekväm inifrån med vad du gör, och så är dina partners, som verkligen bryr sig om vad folk tycker?

Det spelar ingen roll - så låt inte dessa tankar fördunkla ditt kul! Jag nämner detta bara för att ovanstående fråga är det första som dyker upp i de flesta människors sinnen när hanrej tas upp, och brottas vanligtvis i massor med den del av mannen som vill ”släppa taget” - och i slutändan, på grund av social konditionering, vinner.

Detta är verkligen sorgligt, eftersom du aldrig riktigt kan komma bort från dina basaste önskningar och vem du verkligen är inifrån.

Den ångande heta ”Cuckold Compilations” av Mike Watson... tillgänglig på

Gör ett löfte att bekräfta för dig själv att om du verkligen gillar underkastelse, eller bli förödmjukad - - eller slicka en annan mans bollar som du vill att din ska slickas - - eller något av den typen, sedan förutsatt att det är CONSENSUAL, det är INGET fel med det!

Upprepa detta för dig själv om och om igen. Bekräfta också för dig själv (om du är en man) att du INTE kommer att låta ”sociala seder” diktera vad du kan eller inte kan njuta av, eller hur du kommer att leva ditt liv i allmänhet!

Som Claude Bristol korrekt noterade i Magic of Believing, ”Upprepning av samma sånger, samma besvärjelser, samma bekräftelser leder till tro, och en gång blir den tron en djupt sittande övertygelse, saker som ska hända ”.

Tro mig, när du släpper ditt undermedvetna när det gäller att sträva efter vad det verkligen vill - - mirakel kan - - och händer!

Bäst,

Watson, Mike

P.S. - Var säker också, för att kolla in samlingen av BÖCKER om indisk femdom (tydligen ett alltmer populärt tema) på följande URL - 

Denna artikel uppträdde först här - - men sedan Medium förbjöd kontot, ja... här går här!

%d bloggers like this: