Adakah lelaki yang menghisap ayam “gay”?

Home  >>  Uncategorized  >>   Adakah lelaki yang menghisap ayam “gay”?

Adakah lelaki yang menghisap ayam “gay”?

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Pembaca yang dihormati,

Walaupun nasihat di sini dimaksudkan untuk diambil dari sudut pandang BDSM, kebenaran benar-benar adalah bahawa nasihat itu sama-sama berlaku dari sudut pandang vanila juga.

Keluarkan bahagian “cuck”, dan rujukan kepada femdom, dan apa yang anda tinggalkan adalah jawapan anda.

Pendek kata, neraka tidak -perbuatan mudah fellating lelaki lain, tidak kira bagaimana penuh kasih sayang, doesnt dalam buku saya membuat anda “gay”... dan untuk jawapan yang panjang, dan dan mengapa dan oleh kerana itu, BACA!

Kembali beberapa tahun yang lalu apabila saya mula-mula menulis “Cuck Central”, benar-benar panduan DEFINITIF kepada anda yang “sakit” (pun dimaksudkan), hehe, untuk menjadi cuckolded, perempuan dan banyak lagi, saya benar-benar tidak tahu ia akan berlepas seperti yang berlaku.

Sebenarnya, saya tidak akan berbohong untuk memberitahu anda bahawa selepas buku-buku “Dewi India” (dan itu adalah novel semata-mata) - buku “bagaimana” khusus INI, atau manual kerana saya lebih suka menyebutnya telah benar-benar menggoncang dunia fetish.

Nary seminggu berlalu tanpa ia mendahului senarai jualan saya, dan memandangkan bilangan lelaki yang mempunyai kecenderungan “homoseksual” pendam dan keinginan untuk menghisap ayam jantan (yang benar-benar banyak apa yang menjadi cuckolded menjadi bisul, hehe - - ayam yang indah, batang, kepala yang berkilauan, bocor, bola... pantatnya... Asshole, dan keldai CRACK... dan keldai CRACK... dan MENYEMBAH dia seperti yang anda lakukan HER...)

Tetapi saya mendapat terbawa-bawa bukan?

Ini BUKAN artikel tentang apa yang menjadi giliran besar (atau giliran terbesar, untuk perkara itu) tentang menjadi cuckolded, dan mengapa ia adalah fantasi yang panas untuk banyak orang.

Ini adalah mengenai soalan pembakaran yang lain, atau sesungguhnya CONUNDRUM bahawa orang mempunyai - lelaki dan wanita termasuk!

Cuck Central yang terkenal dan laris di dunia - 16 cara untuk benar-benar MORPH INTO cuckold anda selalu INGIN MENJADI oleh Mike Watson. Boleh didapati di

Keseluruhan “saya gay jika saya melakukan ini” teka-teki

Atau, “Adakah dia gay” jika dia mahu menjadi pemikiran cuckolded.

Atau, “adakah dia benar-benar mencintai saya” jika dia mahu menjadi cuckolded (dan ini dikatakan oleh Madam Su, cuckoldress au extraordinnaire jika saya boleh berkata demikian, dipadankan dan disamakan hanya oleh Princess Joanie - jika anda pernah di Shenzhen, China - jatuhkan saya garis, dan saya akan melihat jika anda berdua boleh menyambung, hehe). tetapi sekali lagi, jawatan lain di sana.

Begitu banyak untuk menulis, begitu banyak yang perlu dilakukan, masa yang sedikit, dan sebagainya ia sepatutnya untuk penakut yang benar melayani perempuan simpanannya kerana saya sekarang!

Hehe (jadi ingatkan saya jika saya tidak sampai ke dua topik di atas tidak lama lagi.)

Bagaimanapun, sementara fantasi cuckolding dan m-on-m adalah sesuatu yang banyak lelaki, beberapa yang berharga sebenarnya akan membicarakannya secara terbuka (berbanding dengan wanita yang umumnya lebih terbuka dari segi bercakap tentang keinginan homoseksual - dan hubungan - serta hubungan polyandrous secara umum).

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa kebanyakan lelaki dengan jenis fetish ini biasanya lelaki alfa yakin dalam situasi kehidupan “sebenar”. Pasti, beberapa petua di bawah menjadikan anda beta yang sempurna... tetapi jika anda cukup alpha untuk menjadikan beta, dan yakin mengenainya, maka anda seorang yang jarang ditemui untuk wanita anda!

Ia juga penting untuk mengelakkan dan menjauhkan diri dari LABEL.

Masyarakat cat kita ke dalam kurungan dan “tetap” kategori apabila kebenaran adalah bahawa ia adalah semua tentang warna kelabu untuk setiap individu.

Sebagai contoh, adakah kita tahu satu orang yang “benar-benar” tunduk 24/7?

Malah lelaki yang terkunci dan suci akan sering berhujah dengan Domina... walaupun yang sopan!

Malah yang paling ketat dan kejam (hei, kadang-kadang bagus!) wanita dominan kadang-kadang hanya mahu “dipegang” oleh lelaki yang mereka berada dalam hubungan dengannya. Adakah ini bermakna mereka kurang dominan sebagai hasilnya?

Tidak semua, kawan saya.

Ia mengenai warna kelabu, dan kini soalan yang membakar..

Adakah anda “gay” jika anda menghisap dick?

Nah, mengambil saya di atasnya adalah ini.

Sekiranya anda bermimpi berada dalam HUBUNGAN sebenar dengan orang yang mempunyai jantina yang sama, barulah kita mula memasuki wilayah “gay” atau “lesbian”.

Tidak ada apa-apa yang salah dengan itu, tetapi dalam kebanyakan kes, mereka yang cuckolded tidak pernah berfikir tentang hubungan sebenar dengan mana-mana bahagian lain lelaki itu daripada zakar, bola dan keldai - dan lain-lain bermain yang berkaitan!

Ini tidak menjadikan anda gay. Ini hanya mengatakan anda ingin meneroka dan berhubung dengan sisi feminin anda, dan SUBMIT!

Terdapat perbezaan besar dan besar antara menikmati pertemuan homoseksual dan “menjadi gay”.

Lebih jauh lagi walaupun ini mengklasifikasikan anda sebagai gay - - siapa yang benar-benar peduli?

Selagi ANDA selesa jauh di dalam dengan apa yang anda lakukan, dan begitu juga rakan kongsi anda, yang benar-benar mengambil berat tentang apa yang orang fikirkan?

Ia benar-benar tidak penting - jadi jangan biarkan pemikiran ini mengaburkan keseronokan anda! Saya menyebut ini hanya kerana soalan di atas adalah perkara pertama yang muncul dalam fikiran kebanyakan orang apabila cuckolding dibesarkan, dan biasanya bergelut berlimpah dengan bahagian lelaki yang mahu “melepaskan” -dan akhirnya, kerana keadaan sosial, menang.

Ini memang menyedihkan, kerana anda tidak boleh benar-benar melepaskan diri dari keinginan asas anda dan siapa anda benar-benar jauh di dalam.

“Kompilasi Cuckold” panas yang mengukus oleh Mike Watson. &tempoh; &tempoh; tersedia di

Buat sumpah untuk mengesahkan kepada diri sendiri bahawa jika anda benar-benar suka penyerahan, atau dihina - - atau menjilat bola lelaki lain seperti yang anda mahu anda dijilat - - atau apa-apa sifat itu, maka dengan syarat ia CONSENSUAL, tidak ada yang salah dengannya!

Ulangi ini kepada diri sendiri berulang kali. Juga mengesahkan kepada diri sendiri (jika anda seorang lelaki) bahawa anda TIDAK akan membiarkan “adat istiadat sosial” menentukan apa yang anda boleh atau tidak dapat menikmati, atau bagaimana anda akan menjalani hidup anda secara umum!

Seperti yang dinyatakan oleh Claude Bristol dengan betul dalam Magic of Believing, “Pengulangan nyanyian yang sama, mantra yang sama, pengesahan yang sama membawa kepada kepercayaan, dan apabila kepercayaan itu menjadi keyakinan yang mendalam, perkara-perkara yang akan berlaku”.

Percayalah, sebaik sahaja anda membiarkan bawah sedar anda longgar dari segi mengejar apa yang sebenarnya ia mahukan - - keajaiban boleh - - dan DO berlaku!

Terbaik,

Mike Watson

PS - Pastikan juga, untuk menyemak koleksi BUKU pada femdom India (nampaknya tema yang semakin popular) di URL berikut - 

Item ini mula-mula muncul di sini - - tetapi sejak Medium mengharamkan akaun, baik... di sini pergi di sini!

%d bloggers like this: