Er fyre, der suger pik „homoseksuelle“?

Home  >>  Uncategorized  >>   Er fyre, der suger pik „homoseksuelle“?

Er fyre, der suger pik „homoseksuelle“?

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Kære læser,

Mens rådene her er beregnet til at blive taget fra et BDSM-synspunkt, sandheden ER virkelig, at rådgivningen også er lige så anvendelig fra et vaniljesynspunkt.

Fjern „cuck“ -delen, og henvisninger til femdom, og hvad du sidder tilbage med er dit svar.

Kort sagt, helvede nej - den enkle handling at fælde en anden mand, ligegyldigt hvor kærligt, gør dig ikke i min bog „homoseksuel“... og hvad angår det lange svar, og hvorfor og hvorfor, LÆS VIDERE!

Tilbage for et par år siden, da jeg først skrev „Cuck Central“, virkelig den DEFINITIVE guide til dem af jer, der er „smertefulde“ (ordspil beregnet), hehe, at blive hanrej, sissified og mere, Jeg havde virkelig ingen idé om, at det ville tage fart som det gjorde.

Faktisk, Jeg ville ikke lyve for at fortælle dig det efter bøgerne „Indian Goddess“ (og det er rent romaner) - DENNE særlige „hvordan man“ bog, eller manual, som jeg foretrækker at kalde det, har virkelig rystet fetishens verden.

Nary en uge går uden at det topper min liste over salg, og i betragtning af antallet af fyre, der har latente „homoseksuelle“ tendenser og et ønske om at sutte pik (hvilket er virkelig en masse af det, der cuckolded bliver koger ned til, hehe — — den dejlige pik, skaftet, den skinnende, utætte hoved, boldene... hans røv... røvhullet, og røv CRACK... og WORKK... og WORKK... SHIPPING ham som du gør HER...)

Men jeg bliver båret væk, er jeg ikke?

Dette er IKKE en artikel om, hvad der er sådan en enorm tænding (eller de største turn-ons, for den sags skyld) om at blive hanrej, og hvorfor det er sådan en varm fantasi for masser af mennesker.

Dette handler om det andet brændende spørgsmål, eller faktisk CONUNDRUM, som folk har - mænd og kvinder inkluderet!

Den verdensberømte og bedst sælgende Cuck Central - 16 måder at virkelig MORPH IND I hanrej, du altid har ØNSKET AT VÆRE af Mike Watson. Fås på

Hele „er jeg homoseksuel, hvis jeg gør dette“ gåde

Eller, „Er han homoseksuel“, hvis han ønsker at blive hanrejet.

Eller, „Elsker han mig virkelig“, hvis han vil blive hanrej (og dette blev sagt af fru Su, hanrej au extraordinnaire, hvis jeg måske siger det, matchet og udlignet kun af prinsesse Joanie - hvis du nogensinde er i Shenzhen, Kina - slip mig en linje, og jeg vil se, om I to kan tilslut dig, hehe).. men igen, et andet indlæg der.

Så meget at skrive, så meget at gøre, så lidt tid, og så skulle det være for en ægte elendig, der tjener hendes elskerinde, som jeg i øjeblikket er!

Hehe (så mind mig, hvis jeg ikke snart kommer til ovenstående to emner.)

Alligevel, mens hanrej og m-on-m fantasier er noget, en masse fyre er interesseret i, dyrebare få vil faktisk nogensinde tale åbent om det (i modsætning til kvinder, der generelt er meget mere åbne med hensyn til at tale om homoseksuelle ønsker - og forhold - såvel som polyandrous forhold generelt).

Det er nøglen at bemærke, at de fleste fyre med denne slags fetish normalt er selvsikre alfahanner i „rigtige“ livssituationer. Jo da, nogle af tipene nedenunder gør dig til den perfekte beta... men hvis du er alfa nok til at vende beta, og vær sikker på det, så er du et sjældent fund for din kvinde!

Det er også nøglen til at undgå og holde sig væk fra ETIKETTER.

Samfundet maler os i parenteser og „faste“ kategorier, når sandheden er, at det handler om gråtoner for hver enkelt.

For eksempel, kender vi en enkelt person, der er „virkelig“ underdanig 24/7?

Selv en låst og kysk mand vil ofte komme i argumenter med sin Domina... omend høflige!

Selv den mest strenge og grusomme (hej, det er godt nogle gange!) dominerende damer vil undertiden blot blive „holdt“ af den mand, de er i et forhold til. Betyder det, at de er mindre dominerende som et resultat?

Ikke alle, min ven.

Det handler om gråtoner, og nu det brændende spørgsmål.

Er du „homoseksuel“, hvis du suger pik?

Godt, min opfattelse af det er dette.

Hvis du drømmer om at være i et faktisk FORHOLD med en person af samme køn, det er først da, vi begynder at komme ind i „homoseksuel“ eller „lesbisk“ territorium.

Ikke at der overhovedet er noget galt med det, men i langt de fleste tilfælde, dem, der bliver hanrej, har aldrig en gang tænkt på et faktisk forhold til nogen anden del af manden end hans pik, bolde og røv - - og andet relateret spil!

Det gør dig ikke bøsse. Dette siger simpelthen, at du vil udforske og være i kontakt med din feminine side, og INDSEND!

Der er en enorm, enorm forskel mellem at nyde homoseksuelle møder og „at være homoseksuel“.

Yderligere mere, selvom dette klassificerede dig som homoseksuel - - der virkelig bryr sig?

Så længe DU har det godt dybt inde med det, du laver, og det er dine partnere også, der virkelig bryr sig om, hvad folk synes?

Det betyder virkelig ikke noget - så lad ikke disse tanker skyde din sjov! Jeg nævner dette kun, fordi ovenstående spørgsmål er den første ting, der dukker op i de fleste menneskers sind, når hanrej opdrages, og kæmper normalt i massevis med den del af manden, der ønsker at „give slip“ - og i sidste ende, på grund af social konditionering, vinder.

Dette er faktisk trist, da du aldrig rigtig kan komme væk fra dine baseste ønsker, og hvem du virkelig er dybt inde inde.

De dampende varme „Cuckold Compilations“ af Mike Watson... tilgængelig på

Lav et løfte om at bekræfte over for dig selv, at hvis du virkelig kan lide underkastelse, eller blive ydmyget - - eller slikke en anden mands bolde, som du gerne vil have, at din slikkes - - eller noget af den art, derefter forudsat at det er KONSENSUAL, der er intet galt med det!

Gentag dette for dig selv igen og igen. Bekræft også for dig selv (hvis du er en mand) at du IKKE vil lade „sociale morer“ diktere, hvad du kan eller ikke kan nyde, eller hvordan du vil leve dit liv generelt!

Som Claude Bristol korrekt bemærkede i Magic of Believing,“ Gentagelse af de samme sang, de samme besværgelser, de samme bekræftelser fører til tro, og når denne tro bliver en dybtliggende overbevisning, ting skal ske“.

Tro mig, når du først slipper din underbevidsthed løs med hensyn til at forfølge det, den virkelig ønsker - - mirakler kan - - og SKER!

Bedst,

Mike Watson

P.S. - Vær sikker også, at tjekke samling af BØGER om indisk femdom (tilsyneladende et stadig mere populært tema) på følgende URL - 

Denne vare dukkede først op her - - men da Medium forbød kontoen, godt... her går her!

%d bloggers like this: