Varför jag ÄLSKAR Madams knäckta klackar!

(PS - från början skrevs detta först den 14 juni 2020 - kanonisk länk HÄR - - men eftersom dummasserna på Medium förbjöd det - hehe, här går!)

(och PS #2 - om du kan gissa vems klackar kommer FÖRST på bilden - får du ett specialpris! Nej, de är inte Bao Bao Ma"am, hehe).

Eftersom de skriker dyrkan.. POJKE!

Det är rätt. Dyrkan!

Och som jag kan höra fru Bao kackla bort på detta, tittar på mig med DET blicken i ögat - tillsammans med fru Sophia, min granne, den vackra fröken V (en annan verklig granne) och många, många fler andra underbara och helt dominerande kvinnor som jag till synes lockade till mig själv som malar till en låga, ett tanke kommer att tänka på av ALLA andra!

Tack, FRU!

Min plats är ALLTID vid dina fötter - faktiskt, UNDER dem! ;)

Känn din plats, POJKE!

Och det är sant, min vän. Om du är en riktig femdomälskare, DET DÄR, mer än någonting annat borde vara högst upp i ditt sinne (och jag menar din BRAIN - inte ditt lilla huvud, pojke!).

Det handlar alltid om henne, pojke. Resten följer därefter, och det är bara ett faktum som den sanna femdomälskaren måste acceptera att verkligen uppleva glädjen att tas i hand och ÄGS, låsa (ordspel avsedd! ;), lager... och FAT!

Och när det gäller spruckna klackar?

Väl, de är sexiga som helvetet för.

De är hennes fötter! De är Hennes sulor! Och oavsett vad de förtjänar dyrkan och OBESINANCE. Och om jag måste berätta varför, du behöver förmodligen INTE vara på den här sidan, min vän.

Och 2... eftersom de skriker TILLBEDJAN.

Massor av litteratur har skrivits om välbortskämda och pedikyrerade sulor för kvinnor, och hur det ”slår på”, och så vidare och jag har inte nödvändigtvis problem med det, särskilt om, och som fru Angie fick mig att göra så ofta, suben (manlig) betalar för nämnda tjänst.

Vilket bråttom verkligen! ;)

Findom, Jag älskar DIG - och damerna som så nådigt samtycker till att DISPENSERA sitt eget unika märke av findom (och ja, varje dam är UNIK;)).

Fru, du är en sann DROTTNING och en GUDINNA, och du förtjänar att bli DYRKAD! Paye lagu fru!

Men, var är SANT femdom i allt detta?

Vad sägs om damen som inte hade tid att gå till fotmassagestallen, eller salong för att få fötterna klara?

Vad sägs om damen som har varit på fötterna hela dagen, och hennes fötter STINK?

Vad sägs om damen som har haft höga klackar hela dagen och hennes sulor luktar fortfarande, även efter en dusch?

Och hur är det med en dam som INTE har en villig sub ännu..

Du får bilden, pojke.

Kvinnor är alla kvinnor, och är alla SUPERIOR för män, och de förtjänar alla att dyrkas, och MER så (initialt) om de har spruckna klackar (mina tankar det är).. eftersom de måste bortskämmas ASAP! Liksom kvinnan i fråga.

En mans plats är verkligen under en kvinnas fot.. evigt, och det är din privelge som en sub att se henne smutsig, calloused fötter och sulor - och förvandla dem till de vackraste någonsin, när hon slappnar av.. självsäker och oh-så-sexigt DOMINANT i hennes KONTROLL över dig!

Hennes fullständiga kontroll..

När jag tittade på min betydande andras fötter (hennes sulor), vilade faktiskt när hon var på datorn och gjorde lite arbete (ja, Fru gör sitt eget arbete, hehe 😉) - något slog mig bara.

Något slog mig när jag skrev mina dagliga nyhetsbrev - helt GRATIS, förresten, för dina femdomälskare, och du kan registrera dig här.

Och det var något - fru Bao, och hennes underbara men ändå spruckna klackar, och mycket mera.

Fröken. Bao, för de som inte vet finns med i Sin City Diaries - Volym #3, och med rätta.

Hon är damen som kallade mig ur det blå för en massage, och insisterade på att jag skulle få en när jag INTE riktigt ville ha en.. och genom ren dint av hennes kraftfulla attityd säkerställde jag att jag fick allt annat än en ”avkopplande” massage.

För vad det är värt, de massage där flickorna kommer hem är i allmänhet ”lyckligt slut” massage. Du, läsaren av Sin City vet det, men den här damen gjorde allt annat än att ge mig ett lyckligt slut som du ser i boken, hehe, och fick mig att grusa efter MER.

Hur?

Tja, förstörda orgasmer (eller partiell orgasmer) och LATSKAP är en del av det, min vän, och jag tänker inte släppa katten ur väskan helt. När allt kommer omkring förtjänar fru Bao bättre, och det är vad boken är till för.

Men det enda jag minns när hon svängde upp benen skrattande och sa ”din flickvän kommer att vara väldigt lycklig!” (när jag betalade HER för en massage och ändå började ”pressa hennes fötter” - jag kunde inte hjälpa det!) är hennes knäckta klackar.

Det är din plats, POJKE!

Klart vad jag gjorde förvånade henne, men hon VISSTE det djupt inne (varför resten av det hände som det gjorde).

Och tydligt hade hon aldrig haft en man, eller någon uppmärksamma (eller så mycket av det) till botten av hennes fötter som jag var, särskilt hennes spruckna sulor, som hon gjorde sitt bästa för att dra sig bort och gömma sig, åtminstone initialt (och efter den första ”pressen”, hon var tillräckligt bekväm för att låta mig göra det, hehe, och sola sig in hennes RENA dominans - som hon borde!).

Och min kuk blev bara hårdare och hårdare, och hon gav mig inte en riktig handjob som hon borde.

Fröken, snälla gör det svårare, Jag gnällde, och hon tittade på mig på ett irriterat sätt, och började.

... men det LOOK räckte!

Jag bröt ut - - verkligen en RUINED (eller delvis) orgasme som höll mig kåt och även om det inte är hela historien som borde förklara varför jag bokstavligen bad henne att återvända en gång till - detta efter att hon inte ens gav mig heltid jag hade betalat för, hehe.

Hon visste att jag var en pushover, och utnyttjade fullt ut, och hon borde, ah, men var var vi?

Väl, knäckta klackar min vän är en riktig tur för mig och jag misstänker någon sann femdomälskare eftersom det för mig betyder att ”ännu en kvinna” kommer på den dominerande vagnen.

DET betyder att kvinnan i allmänhet är vägen överlägsen män - till och med en nattens dam till sin klient!

Och det betyder OCKSÅ att människan alltid ska vara under en kvinnas fot, och gör vad fru Susan en gång sa till mig så högmodigt, ändå klassiskt.

Prata med hennes sulor, pojke! Lär känna dem bättre än dig själv!

Ja, de är svåra och smutsiga, POJKE. Och ja, du kommer att tillbe dem!

Och det är sant, och när jag masserade Madam Baos fötter när hon bokstavligen skrattade åt den betalande klienten som grusade framför henne, och utnyttjade mig fullt ut genom att a) förneka min orgasme och b) lämnar tidigt och c) att vara braty i allmänhet (ingen som hon normalt skulle ha gjort med en RIKTIG Man - precis tvärtom, hehe, ungefär som de andra damerna jag har nämnt i Sin City Diaries).. mina tankar var bara av en sak.

Och jag frågade henne.

”Fru, kan jag snälla köpa dig lite fotlotion?”

”Huh????”

Och guffaws som hon släppte ut... bra, låt mig bara säga att det var pricken över i.

Och köpte jag henne den lotionen?

Väl, måste du kolla in boken för att ta reda på det - men för nu, det är därför jag älskar spruckna klackar lika mycket som bortskämda sulor och klackar - för det påminner mig till och med moe plötsligt att hon är där av en anledning - att bli dyrkad, och det är allt!

Som gudinnan var hon alltid, är, och kommer att vara! 😉

Tack, fru! Mycket uppskattat.

Bäst

Watson, Mike

P.S. - Kom ihåg att hämta en kopia av Sin City Diaries - sammanställningen här.

P.S #2 - Se också och kolla in vår samling av kinesiska femdom-sammanställningar här.

You may also like...