Waarom ik dol ben op de gebroken hielen van Madam

(PS - in het begin werd dit voor het eerst geschreven op 14 juni 2020 - canonieke link HIER - - maar aangezien de domkoppen van Medium het hebben verboden - hehe, hier gaat het!)

(en PS #2 - als je kunt raden wiens hakken als EERSTE op de foto staan - krijg je een speciale prijs! Nee, ze zijn niet van Bao Bao Ma'am, hehe).

Omdat ze aanbidding schreeuwen. JONGEN!

Dat is juist Aanbidding!

En zoals ik mevrouw Bao kan horen kraken, me aankijken met DIE blik in de ogen - samen met mevrouw Sophia, mijn buurvrouw, de lieftallige juffrouw V (een andere echte buurvrouw) en nog veel meer andere prachtige en uiterst dominante vrouwen die ik schijnbaar tot mezelf aangetrokken voelde als motten tot een vlam, een gedachte komt in me op bij ALLE anderen!

Bedankt, MEVROUW!

Mijn plek is ALTIJD aan je voeten — eigenlijk, ERONDER! ;)

Ken je plek, JONGEN!

En het is waar, mijn vriend. Als je een echte liefhebber van femdom bent, zou DAT vooral bovenaan je hoofd moeten staan (en dan bedoel ik je BREIN - niet je kleine hoofd, jongen!).

Het gaat altijd om haar, jongen. De rest volgt daarna, en dat is gewoon een feit zoals de echte femdom-liefhebber moet accepteren om echt de GENEUGTEN te ervaren van in de hand genomen te worden en EIGENDOM, slot (woordspeling) bedoeld! ;), voorraad.. en BARREL!

En wat betreft gebarsten hielen?

Nou, ze zijn ontzettend sexy omdat.

Het zijn haar voeten! Het zijn HAAR zolen! En wat ze ook verdienen, aanbidding en GEHOORZAAMHEID. En als ik je moet vertellen waarom, hoef je waarschijnlijk NIET op deze pagina te zijn, mijn vriend.

En 2... omdat ze AANBIDDING schreeuwen.

Er is veel literatuur geschreven over goed verwende zolen voor vrouwen, en hoe het „onderzeeërs aanzet”, enzovoort en daar heb ik niet per se een probleem mee, vooral als, en zoals mevrouw Angie me dat vaak heeft laten doen, de onderzeeër (man) BETAALT voor die service.

Wat een haast inderdaad! ;)

Findom, ik hou van JOU — en de dames die zo genadig instemmen met het UITDELEN van hun eigen unieke merk van vindom (en ja, elke dame is UNIEK;)).

Mevrouw, u bent een echte KONINGIN en een GODIN, en u verdient het om AANBEDEN te worden! Paye lagu Mevrouw!

Maar waar is ECHTE femdom in dit alles?

Hoe zit het met de dame die geen tijd had om naar de voetmassagesalon of salon te gaan om haar voeten te laten doen?

Hoe zit het met de dame die de hele dag op de been is geweest en haar voeten STINKEN?

Hoe zit het met de dame die de hele dag hoge hakken draagt en haar zolen nog steeds ruiken, zelfs na het douchen?

En hoe zit het met een dame die nog GEEN gewillige onderzeeër heeft.

Je snapt het wel, jongen.

Vrouwen zijn allemaal vrouwen, en zijn allemaal SUPERIEUR aan mannen, en ze verdienen het ALLEMAAL om aanbeden te worden, en MEER (in eerste instantie) als ze gebarsten hielen hebben (mijn gedachten dan).. omdat ze zo snel mogelijk in de watten gelegd moeten worden! Net als de vrouw in kwestie.

De plek van een man IS echt onder de voet van een vrouw... voor altijd, en het is jouw voorrecht als onderzeeër om haar vuile, eeltige voeten en zolen te zien - en er de mooiste ooit van te maken, terwijl ze ontspant.. zelfverzekerd en oh zo sexy DOMINANT in haar CONTROLE over jou!

Haar volledige controle...

Toen ik naar de voeten van mijn partner keek (haar zolen), rustend terwijl ze achter de computer aan het werk was (ja, mevrouw doet HAAR EIGEN werk, hehe 😉) — viel me iets op.

Iets viel me op toen ik mijn dagelijkse nieuwsbrieven aan het schrijven was - helemaal GRATIS trouwens, voor je femdom-liefhebbers, en je kunt je hier aanmelden.

En dat was — mevrouw Bao, en haar mooie maar gebarsten hielen, en nog veel meer...

Mevrouw Bao, voor degenen die het niet weten, is te zien in Sin City Diaries — Volume #3, en terecht.

Zij is de dame die me uit het niets belde voor een massage en erop aandrong dat ik er een zou krijgen terwijl ik er NIET echt een wilde... en door haar krachtige houding zorgde ze ervoor dat ik allesbehalve een 'ontspannende' massage kreeg.

Voor wat het waard is, die massages waarbij de meisjes thuiskomen, zijn over het algemeen 'happy end' massages. Jij, de lezer van Sin City weet dat, maar deze dame deed alles behalve me een happy end geven zoals je zult zien in het boek, hehe, en liet me kruipen naar MEER.

Hoe?

Nou, geruïneerde orgasmes (of gedeeltelijk orgasme) en LUIHEID maken er deel van uit, mijn vriend, en ik ga de kat niet helemaal uit de zak laten. Mevrouw Bao verdient immers beter, en daar is het boek voor.

Maar het enige wat ik me nog wel herinner toen ze lachend haar benen omhoog zwaaide en zei: „Je vriendin zal veel geluk hebben!” (toen ik HAAR betaalde voor een massage en toch „op haar voeten begon te drukken” — ik kon er niets aan doen!) zijn haar gebarsten hielen.

Dat is jouw plek, JONGEN!

Het was duidelijk dat wat ik aan het doen was haar verbaasde, maar ze WIST het diep van binnen (daarom gebeurde de rest zo).

En het was duidelijk dat ze nog nooit een man had gehad, of iemand die zoveel aandacht (of zoveel) aan de onderkant van haar voeten besteedde als ik, vooral haar gebarsten zolen, die ze haar uiterste best deed om weg te trekken en te verbergen, althans aanvankelijk (en na de eerste „druk” was ze comfortabel genoeg om me het te laten doen, hehe, en koesteren haar PURE dominantie — zoals ze zou moeten!).

En mijn pik werd steeds harder, en ze gaf me niet echt een handjob zoals ze zou moeten.

Mevrouw, doe het alsjeblieft harder, ik zeurde, en ze keek me geïrriteerd aan en begon dat ook te doen.

.. maar die LOOK was genoeg!

Ik barstte uit — echt een VERPEST (of gedeeltelijk) orgasme dat me geil hield en hoewel dat niet het hele verhaal is dat zou moeten verklaren waarom ik haar letterlijk smeekte om nog een keer terug te komen — dit nadat ze me niet eens de volledige tijd had gegeven waarvoor ik had betaald, hehe.

Ze wist dat ik een duwtje in de rug had, en dat zou ze ook moeten doen, ah, maar waar waren we?

Nou, mijn vriendin is echt opgewonden voor mij en ik vermoed elke echte femdomliefhebber, want voor mij betekent het 'weer een vrouw' die op de dominante kar stapt.

HET betekent dat vrouwen in het algemeen VEEL beter zijn dan mannen - zelfs een dame van de nacht tegenover haar cliënt!

En het betekent OOK dat elke man altijd onder de voeten van een vrouw moet staan en moet doen wat mevrouw Susan me ooit zo hooghartig, maar toch stijlvol vertelde.

Praat tegen haar zolen, jongen! Leer ze beter kennen dan jezelf!

Ja, ze zijn eeltig en vies, JONGEN. En ja, je zult ze aanbidden!

En het is waar, en toen ik mevrouw Bao's voeten masseerde terwijl ze letterlijk lachte om de betalende klant die voor haar kruipt, en ten volle van me profiteerde door a) mijn orgasme te ontkennen en b) vroeg te vertrekken en c) in het algemeen snotzig te zijn (wat ze normaal niet zou hebben gedaan met een ECHTE MAN - precies het tegenovergestelde, hehe, net als de andere dames die ik heb genoemd in Sin City Diaries).. mijn gedachten waren maar over één ding.

En ik vroeg het haar.

„Mevrouw, mag ik alstublieft wat voetlotion voor u kopen?”

„Huh???”

En de guffaws die ze uitstraalde... nou, laat me gewoon zeggen dat dat de kers op de taart was.

En heb ik die lotion voor haar gekocht?

Nou, je zult het boek moeten lezen om erachter te komen — maar voorlopig hou ik net zo van gebarsten hielen als van verwende zolen en hakken — omdat het me er nog meer aan herinnert dat ze er niet voor niets is — om aanbeden te worden, en dat is alles!

Zoals de godin die ze altijd was, is en ZAL ZIJN! 😉

Bedankt, mevrouw! Zeer gewaardeerd.

Beste

Mike Watson

P.S. — Vergeet niet om HIER een exemplaar van Sin City Diaries — the Compilation op te halen.

P.S #2 — Bekijk zeker ook onze verzameling Chinese femdom-compilaties HIER.

You may also like...