Γιατί ΑΓΑΠΩ τα σκασμένα τακούνια της κυρίας!

(PS - στην αρχή, αυτό γράφτηκε για πρώτη φορά στις 14 Ιουνίου 2020 - κανονική σύνδεση ΕΔΩ - - αλλά δεδομένου ότι οι dumbasses στο Medium το απαγόρευσαν - hehe, εδώ πηγαίνει!)

(και PS #2 - αν μπορείτε να μαντέψετε ποια τακούνια έρχονται ΠΡΩΤΗ στην εικόνα - παίρνετε ένα ειδικό βραβείο! Όχι, δεν είναι Bao Bao Ma'am, hehe).

Επειδή φωνάζουν λατρεία. ΑΓΌΡΙ!

Αυτό είναι σωστό. Λατρεία!

Και καθώς μπορώ να ακούσω την κυρία Μπάο να κακαρίζει σε αυτό, να με κοιτάζει με αυτό το βλέμμα στα μάτια — μαζί με την κυρία Σοφία, τη γειτόνισσά μου, την υπέροχη Μις Β (άλλη μια πραγματική γειτόνισσα) και πολλές, πολλές άλλες πανέμορφες και απόλυτα κυρίαρχες γυναίκες που φαινομενικά έλκουν από τον εαυτό μου σαν σκώροι σε μια φλόγα, μία σκέψη έρχεται στο μυαλό από ΟΛΑ τα άλλα!

Σας ευχαριστώ, κυρία μου!

Η θέση μου είναι ΠΑΝΤΑ στα πόδια σας — στην πραγματικότητα, ΥΠΟ από αυτούς! ;)

Να ξέρεις τη θέση σου, αγόρι μου!

Και είναι αλήθεια, φίλε μου. Αν είστε ένας πραγματικός εραστής femdom, TO, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να είναι στην κορυφή του μυαλού σας (και εννοώ το μυαλό σας — όχι το μικρό κεφάλι σας, αγόρι!).

Είναι πάντα γι 'αυτήν, αγόρι μου. Το υπόλοιπο ακολουθεί στη συνέχεια, και αυτό είναι μόνο ένα γεγονός, όπως η πραγματική femdom εραστής πρέπει να αποδεχθεί να βιώσει πραγματικά τις χαρές του να ληφθεί στο χέρι και να ανήκει, κλειδαριά (λογοπαίγνιο προορίζεται! , απόθεμα... και BARBARL!

Και όσο για τα ραγισμένα τακούνια;

Λοιπόν, είναι σέξι ως κόλαση, γιατί.

Είναι τα πόδια της! Είναι οι σόλες της! Και δεν έχει σημασία τι αξίζουν λατρεία και obesinance. Και αν πρέπει να σας πω γιατί, μάλλον δεν χρειάζεται να είστε σε αυτή τη σελίδα, φίλε μου.

Και 2... γιατί φωνάζουν LΑΓΡΙΑ.

Έχει γραφτεί πολλή λογοτεχνία για τα καλά περιποιημένα και πεντικιούρ πέλματα για τις γυναίκες, και πώς «ανάβει τα υποβρύχια», και ούτω καθεξής και δεν έχω απαραίτητα πρόβλημα με αυτό, ειδικά αν, και όπως με ανάγκαζε η Madam Angie να κάνω τόσο συχνά, το υπογούμενο (αρσενικό) πληρώνει για την εν λόγω υπηρεσία.

Πράγματι, τι έξαψη! ;)

Findom, Σ 'αγαπώ — και οι κυρίες που τόσο ευγενικά συναινεί να διαθέσει το δικό τους μοναδικό εμπορικό σήμα findom (και ναι, κάθε κυρία είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ;)).

Κυρία, είστε μια αληθινή Βασίλισσα και μια Θεά, και σας αξίζει να λατρευθείτε! Κυρία Πέι Λαγκού!

Αλλά, πού είναι η ΑΛΗΘΙΘΗ Φέμντομ σε όλα αυτά;

Τι γίνεται με την κυρία που δεν είχε χρόνο να πάει στο σαλόνι μασάζ ποδιών, ή κομμωτήριο για να κάνει τα πόδια της;

Τι γίνεται με την κυρία που είναι στα πόδια της όλη μέρα, και τα πόδια της βρωμάνε;

Τι γίνεται με την κυρία που φοράει ψηλά τακούνια όλη μέρα και οι σόλες της ακόμα μυρίζουν, ακόμα και μετά το μπάνιο;

Και τι γίνεται με μια κυρία που δεν έχει ένα πρόθυμο υποβρύχιο ακόμα.

Το 'πιασες, μικρέ.

Οι γυναίκες είναι όλες γυναίκες, και είναι όλες SUPERIOR στους άνδρες, και ΟΛΕΣ αξίζουν να λατρεύονται, και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έτσι (αρχικά) αν έχουν σκασμένες φτέρνες (οι σκέψεις μου δηλαδή). γιατί πρέπει να χαϊδεύονται ASAP! Όπως και η εν λόγω γυναίκα.

Η θέση ενός άντρα είναι πραγματικά κάτω από το πόδι μιας γυναίκας.. για πάντα, και είναι προνόμιο σας ως υποβρύχιο να δείτε τα βρώμικα, ροζιασμένα πόδια και τα πέλματά της — και να τα μετατρέψει σε το πιο όμορφο ποτέ, καθώς χαλαρώνει.. αυτοπεποίθηση και oh-έτσι-sexily κυριαρχούν στον έλεγχό της πάνω σας!

Ο απόλυτος έλεγχός της.

Καθώς κοίταξα τα πόδια του σημαντικού άλλου μου (τα πέλματα της), στην πραγματικότητα αναπαύεται καθώς ήταν στον υπολογιστή κάνοντας κάποια δουλειά (ναι, η κυρία κάνει τη δική της δουλειά, hehe 😉) — κάτι μου έκανε εντύπωση.

Κάτι μου έκανε εντύπωση καθώς έγραφα τα καθημερινά ενημερωτικά δελτία μου — εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, παρεμπιπτόντως, για τους λάτρεις της φέμτομ σας, και μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Και αυτό το κάτι ήταν — η Madam Bao, και τα υπέροχα ραγισμένα τακούνια της, και πολλά άλλα.

Κα Bao, για όσους δεν γνωρίζουν εμφανίζεται στο Sin City Diaries — Τόμος #3, και δικαίως έτσι.

Είναι η κυρία που με κάλεσε από το πουθενά για ένα μασάζ, και επέμενε να κάνω ένα όταν δεν το ήθελα πραγματικά.. και με την καθαρή δύναμη της στάσης της εξασφάλισε ότι πήρα τα πάντα εκτός από ένα «χαλαρωτικό» μασάζ.

Για ό, τι αξίζει, αυτά τα μασάζ όπου τα κορίτσια έρχονται στο σπίτι είναι γενικά «happy ending» μασάζ. Εσύ, ο αναγνώστης της Αμαρτωλής Πόλης το ξέρεις αυτό, αλλά αυτή η κυρία έκανε τα πάντα εκτός από το να μου δώσει ένα ευτυχισμένο τέλος όπως θα δεις στο βιβλίο, χέ, και με έκανε να σέρνω τα σάλια για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Πώς;

Λοιπόν, οι κατεστραμμένοι οργασμοί (ή μερικός οργασμός) και η τεμπελιά είναι μέρος αυτού, φίλε μου, και δεν πρόκειται να αφήσω τη γάτα έξω από την τσάντα πλήρως. Εξάλλου, η Madam Bao αξίζει κάτι καλύτερο, και γι' αυτό υπάρχει το βιβλίο.

Αλλά το μόνο πράγμα που θυμάμαι όταν κούναγε τα πόδια της γελώντας και είπε «η κοπέλα σου θα είναι πολύ τυχερή!» (καθώς την πλήρωνα για ένα μασάζ και όμως άρχισα να «πιέζω τα πόδια της» — δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς!) είναι τα σκασμένα τακούνια της.

Αυτή είναι η θέση σου, αγόρι μου!

Είναι σαφές ότι αυτό που έκανα την εξέπληξε, αλλά το ήξερε βαθιά μέσα της (γι 'αυτό και το υπόλοιπο συνέβη όπως συνέβη).

Και προφανώς δεν είχε ποτέ έναν άνδρα, ή κάποιος να δώσει προσοχή (ή τόσο πολύ από αυτό) στο κάτω μέρος των ποδιών της όπως ήμουν εγώ, ειδικά οι ραγισμένες σόλες της, τις οποίες έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε για να τραβήξει μακριά και να κρυφτεί, τουλάχιστον αρχικά (και μετά το πρώτο «πάτημα», ήταν αρκετά άνετη για να με αφήσει να το κάνω, hehe, και να απολαύσετε την απόλυτη κυριαρχία της — όπως θα έπρεπε!).

Και το πουλί μου γινόταν όλο και πιο δύσκολο, και δεν με έπαιζε όπως θα έπρεπε.

Κυρία, σας παρακαλώ κάντε το πιο δυνατά, κλαψούρισα, και με κοίταξε με έναν ενοχλημένο τρόπο, και άρχισε να το κάνει.

... αλλά αυτό το βλέμμα ήταν αρκετό!

Ξέσπασα — — πραγματικά ένας ερειπωμένος (ή μερικός) οργασμός που με κράτησε αναμμένη και ενώ αυτό δεν είναι όλη η ιστορία που θα έπρεπε να εξηγήσει γιατί κυριολεκτικά την παρακάλεσα να επιστρέψει άλλη μια φορά — αυτό αφού δεν μου έδωσε καν το πλήρες ωράριο που είχα πληρώσει, hehe.

Ήξερε ότι ήμουν κορόιδο, και το εκμεταλλεύτηκε πλήρως, και θα έπρεπε, α, αλλά πού ήμασταν;

Λοιπόν, τα σκασμένα τακούνια φίλε μου με ανάβουν πραγματικά και υποψιάζομαι κάθε πραγματικό εραστή της φέμτομ γιατί για μένα σημαίνει «άλλη μια γυναίκα» που μπαίνει στην κυρίαρχη μόδα.

Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες γενικά είναι πολύ ανώτερες από τους άνδρες — ακόμα και μια κυρία της νύχτας από τον πελάτη της!

Και αυτό επίσης σημαίνει ότι κάθε άντρας πρέπει να είναι πάντα κάτω από το πόδι μιας γυναίκας, και να κάνει αυτό που η κυρία Σούζαν μου είπε κάποτε τόσο αλαζονικά, αλλά και σχολικά.

Μίλα στις σόλες της, μικρέ! Γνωρίστε τους καλύτερα από τον εαυτό σας!

Ναι, είναι ροζιασμένα και βρώμικα, αγόρι μου. Και ναι, θα τους λατρέψετε!

Και είναι αλήθεια, και καθώς έκανα μασάζ στα πόδια της Μαντάμ Μπάο καθώς κυριολεκτικά γελούσε με τον πελάτη που ξελογιάστηκε μπροστά της, και με εκμεταλλεύτηκε πλήρως με α) αρνούμενη τον οργασμό μου και β) έφευγα νωρίς και γ) να είναι βρόμικη γενικά (κανένα από αυτά δεν θα είχε κάνει κανονικά με έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Άνδρα — ακριβώς το αντίθετο, hehe, μοιάζει πολύ με τις άλλες κυρίες που έχω αναφέρει στην Sin City Ημερολόγια). οι σκέψεις μου ήταν μόνο ένα πράγμα.

Και της το ζήτησα.

«Κυρία, μπορώ σας παρακαλώ να σας αγοράσω μια λοσιόν ποδιών;»

«Ε????»

Και τα γκαφάκια που εξέπεμψε. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να πω ότι αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Και εγώ της αγόρασα αυτή τη λοσιόν;

Λοιπόν, θα πρέπει να ελέγξετε το βιβλίο για να μάθετε — αλλά προς το παρόν, γι' αυτό μου αρέσουν τόσο τα σκασμένα τακούνια όσο και οι χαϊδεμένες σόλες και τα τακούνια — γιατί μου θυμίζει ακόμα και τον Μο απότομα ότι βρίσκεται εκεί για κάποιο λόγο — για να τη λατρεύουν, και αυτό είναι όλο!

Όπως η Θεά που ήταν πάντα, είναι και θα είναι! 😉

Σας ευχαριστώ, κυρία! Το εκτιμώ πολύ.

Καλύτερο

Μάικ Γουάτσον

P.S. — Θυμηθείτε να πάρει ένα αντίγραφο του Sin City Ημερολόγια — η Συλλογή δεξιά ΕΔΩ.

P.S #2 — Να είστε βέβαιος επίσης και να ελέγξετε έξω τη συλλογή μας από κινεζικές συλλογές femdom ακριβώς ΕΔΩ.

You may also like...