Den världsberömda, mycket uppskattat Mike Watson femdom nyhetsbrev, och varför DU ska prenumerera på det - period - ingen ordlek avsedd!

Detta är en prenumeration varje seriös dominant kvinna entusiast MÅSTE ha, min vän, varje seriös dominant kvinna älskare måste ha detta på sin prenumerationslista - som ska förnyas tidigast.

Flytta åt sidan Netflix, Binge vad som helst, eller Prime (ja, inte Prime, hehe) - men du får bilden.

Och varför?

Väl, Jag skriver inte det här, Paula säger det så bra i sin videorecension av det, som jag lägger upp här!

(Länk -

Och det, min vän är allt som behöver sägas!

Hej Paula -

TACK igen - du överträffar verkligen dig själv med varje passande video!! Tack för att du tillskrev tankarna om ”concieve, tro, uppnå” (aktualisering först i åtanke, sedan i verkligheten!) - det är precis så det händer, det är precis vad jag säger också - - om än med olika ord! Och tack också för allt annat du sa - och skrev - ja, detta femdom nyhetsbrev är verkligen en prenumeration varje seriös dominant kvinna entusiast måste ha på sin bokhylla, digital eller på annat sätt!!!

JA, erotisk ”teknik” som du uttrycker det och erotisk kommunikation ökar inte bara för dagen - utan snarare ”slutade den” aldrig. Hehe. Dessa är djupa önskningar, saker som ALLA vill inifrån, så detta är en av de äldsta affärerna, faktiskt, om du tittar på det på det sättet!

Filmer - skulle du tro det, folk har faktiskt frågat mig om jag kunde skriva skript för dem. Hah. Men jag har ofta funderat på att göra några av mina böcker etc till filmer, om chansen presenterar sig - skulle vara LOVELY - och du säger det så bra ”femdom-nyhetsbrevet som har fått tillgivenhet över hela världen, och hans böcker som bör göras till filmer för att avnjutas i teatrar och streamingplattformar etc!”.

Tack - tack - mycket uppskattat - på samma sida alltid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bäst,

Watson, Mike

Prenumerera NU, min vän - om du trodde att mina böcker och manualer var ”något” - ja, du kommer att vara nästan BLÅST bort (ingen ordlek) här!

Bäst

MW

You may also like...