Ο παγκοσμίου φήμης, εκτιμάται πολύ Mike Watson femdom ενημερωτικό δελτίο, και γιατί θα πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό — τελεία — δεν λογοπαίγνιο προορίζεται!

Αυτή είναι μια συνδρομή ΚΑΘΕ σοβαρή femdom ενθουσιώδης ΠΡΕΠΕΙ να έχει, ο φίλος μου, ΚΑΘΕ σοβαρός εραστής femdom πρέπει να έχει αυτό στη λίστα συνδρομών τους - να ανανεωθεί το νωρίτερο.

Μετακινήστε στην άκρη Netflix, ευκαιριακή άμετρη ό, τι, ή Prime (καλά, δεν Prime, hehe) - αλλά μπορείτε να πάρετε την εικόνα.

Και γιατί;

Λοιπόν, εγώ δεν θα το πληκτρολογήσετε εδώ, Paula λέει τόσο καλά στην αναθεώρηση βίντεο της, το οποίο θα δημοσιεύσετε εδώ!

(Σύνδεσμος -

Και αυτό, φίλε μου είναι το μόνο που χρειάζεται να ειπωθεί!

Γεια σου, Πώλα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι - πραγματικά ξεπερνάτε τον εαυτό σας με κάθε πέρασμα βίντεο!! Ευχαριστώ που αποδίδετε τις σκέψεις για το «concieve, πιστεύω, επιτυγχάνετε» (πραγματοποίηση πρώτα στο μυαλό, στη συνέχεια στην πραγματικότητα!) - Έτσι ακριβώς συμβαίνει, αυτό ακριβώς λέω κι εγώ - - αν και με διαφορετικά λόγια! Και, ευχαριστώ επίσης για όλα τα άλλα που είπατε - και έγραψε - ναι, αυτό το femdom newsletter είναι πραγματικά μια συνδρομή ΚΑΘΕ σοβαρή femdom ενθουσιώδης πρέπει να έχει στο ράφι τους, ψηφιακή ή όχι!!!

ΝΑΙ, η ερωτική «τεχνολογία» όπως το θέτεις και η ερωτική επικοινωνία δεν αυξάνεται μόνο μέρα με τη μέρα - αλλά μάλλον, ποτέ δεν «σταμάτησε». Χε. Αυτά είναι βαθιές επιθυμίες, πράγματα που ο καθένας θέλει βαθιά μέσα του, έτσι αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα businesss, στην πραγματικότητα, αν το δει κανείς με αυτόν τον τρόπο!

Ταινίες - θα το πιστέψετε, οι άνθρωποι με έχουν ρωτήσει πραγματικά αν θα μπορούσα να γράψω σενάρια για αυτούς. Χα. Αλλά έχω σκεφτεί συχνά να κάνω κάποια από τα βιβλία μου κλπ σε ταινίες, αν η ευκαιρία παρουσιάζεται - θα ήταν υπέροχο - και το λέτε τόσο καλά «το femdom newsletter που έχει κερδίσει αγάπη σε όλο τον κόσμο, και τα βιβλία του που θα πρέπει να γίνουν ταινίες για να τα απολαύσετε σε θέατρα και πλατφόρμες streaming κλπ!».

Σας ευχαριστώ - σας ευχαριστώ - πολύ εκτίμησα - στην ίδια σελίδα πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλύτερο,

Μάικ Γουάτσον

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ, φίλε μου - αν νομίζατε ότι τα βιβλία και τα εγχειρίδια μου ήταν «κάτι» - καλά, θα είστε σχεδόν ανάρπαστος (χωρίς λογοπαίγνιο) εδώ!

Καλύτερο

MW

You may also like...