Svetski poznati, mnogo cenjen Majk Vatson femdom bilten, i zašto bi trebalo da se pretplatite na njega - period - nema pun namenjen!

Ovo je pretplata SVAKI ozbiljan ljubitelj femdom MORA imati, prijatelju moj, SVAKI ozbiljan ljubitelj femdom mora imati ovo na svojoj listi pretplata - da bi se najranije obnovila.

Pomerite se u stranu Netflik, Binge bilo šta, ili Prime (dobro, ne Prime, hehe) - ali dobićete sliku.

I zašto?

Pa, neću ga otkucati ovde, Paula to tako dobro kaže u svom video pregledu, koji ću ovde objaviti!

(Link -

I to, moj prijatelj je sve što treba reći!

Zdravo Paula -

HVALA opet - zaista nadmašite sebe sa svakim prolaznim videom!! Hvala što ste pripisali misli o „koncieve, verujte, postignite“ (aktualizacija prvo na umu, a zatim u stvarnosti!) - upravo tako se to dešava, upravo to kažem - - iako različitim rečima! I, hvala i za sve ostalo što ste rekli - i napisali - da, ovaj femdom bilten je zaista pretplata SVAKI ozbiljan ljubitelj femdom mora imati na svojoj polici za knjige, digitalnom ili na neki drugi način!!!

DA, erotska „tehnologija“ kako ste rekli i erotska komunikacija ne samo da se povećava iz dana u dan - već nikada nije „prestala“. Hehe. To su DUBOKE ŽELJE, stvari SVI žele duboko u sebi, tako da je ovo jedan od najstarijih biznissa, zapravo, ako na to gledate na taj način!

Filmovi - da li biste verovali, ljudi su me zapravo pitali da li mogu da pišem scenarije za njih. Hah. Ali često sam razmišljao o tome da neke od mojih knjiga itd. U filmove, ako se šansa predstavlja - bila bi LEPI - i to tako dobro kažete „femdom bilten koji je stekao naklonost širom sveta, i njegove knjige koje bi trebalo da budu napravljene u filmovima za uživanje u pozorištima i streaming platformama itd!“.

Hvala - hvala - mnogo cenjen - na istoj stranici uvek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najbolje,

Mike Vatson

Pretplatite se SADA, prijatelju moj - ako ste mislili da su moje knjige i priručnici „nešto“ - pa, ovde ćete biti blizu BLOVN (bez reči)!

Najbolji

MV

You may also like...