Den verdensberømte, høyt verdsatt Mike Watson femdom nyhetsbrev, og hvorfor DU skal abonnere på det - periode - ingen ordspill ment!

Dette er et abonnement HVER seriøs femdom-entusiast MÅ ha, min venn, HVER seriøs femdom-elsker må ha dette på abonnementslisten - for å bli fornyet tidligst.

Flytt til side Netflix, Binge uansett, eller Prime (vel, ikke Prime, hehe) - men du får bildet.

Og hvorfor?

Vi vil, Jeg vil ikke skrive det ut her, Paula sier det så godt i sin videoomtale av det, som jeg legger ut her!

(Lenke -

Og det, min venn er alt som trenger å bli sagt!

Hei Paula -

TAKK igjen - du virkelig overgå deg selv med hver bestått video!! Takk for at du tilskriver tankene om «concieve, tro, oppnå» (aktualisering først i tankene, så i virkeligheten!) - det er akkurat slik det skjer, det er akkurat det jeg sier også - - om enn med forskjellige ord! Og takk også for alt annet du sa - og skrev - ja, dette femdom-nyhetsbrevet er virkelig et abonnement HVER seriøs femdomentusiast må ha på bokhyllen, digital eller på annen måte!!!

JA, erotisk «teknologi» som du sier det og erotisk kommunikasjon øker ikke bare for dagen - men heller «stoppet» den aldri. Hehe. Dette er DYPE ØNSKER, ting ALLE ønsker innerst inne, så dette er en av de eldste virksomhetene, faktisk, hvis du ser på det på den måten!

Filmer - ville du tro det, folk har faktisk spurt meg om jeg kunne skrive skript for dem. Hah. Men jeg har ofte tenkt på å lage noen av bøkene mine osv. Til filmer, hvis sjansen presenterer seg - ville være LOVELY - og du sier det så godt «femdom-nyhetsbrevet som har fått kjærlighet over hele verden, og bøkene hans som skal gjøres til filmer som skal nytes i teatre og streamingplattformer etc!».

Takk - takk - mye verdsatt - på samme side alltid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beste,

Mike Watson

Abonner NÅ, min venn - hvis du trodde at bøkene og manualene mine var «noe» - vel, du vil være nær BLOWN away (ingen ordspill) her!

Beste

MW

You may also like...