Dunia yang terkenal, dihargai Mike Watson mendominasi surat berita, dan mengapa ANDA harus melanggan ia — tempoh — tiada pun dimaksudkan!

Ini adalah langganan SETIAP peminat femdom serius MESTI Mempunyai, kawan saya, SETIAP kekasih femdom yang serius mesti mempunyai ini dalam senarai langganan mereka - untuk diperbaharui di EARLIEST.

Mengetepikan Netflix, Binge apa sahaja, atau Perdana (baik, bukan Perdana, hehe) - tetapi anda mendapat gambar.

Dan mengapa?

Baiklah, saya tidak akan menaipnya di sini, Paula mengatakannya dengan baik dalam tinjauan videonya, yang akan saya siarkan di sini!

(Pautan -

Dan itu, kawan saya adalah semua yang perlu dikatakan!

Hai Paula -

TERIMA KASIH sekali lagi - anda benar-benar mengalahkan diri anda dengan setiap video lulus!! Terima kasih kerana menganggap pemikiran tentang “concieve, percaya, mencapai” (aktualisasi pertama dalam fikiran, maka dalam realiti!) - itulah tepatnya bagaimana ia berlaku, itulah yang saya katakan juga - - walaupun dengan kata-kata yang berbeza! Dan, terima kasih juga untuk semua yang anda katakan - dan menulis - ya, surat berita femdom ini benar-benar langganan SETIAP peminat femdom yang serius mesti ada di rak buku mereka, digital atau sebaliknya!!!

YA, “teknologi” erotik seperti yang anda letakkan dan komunikasi erotik tidak hanya meningkat dari hari ke hari - tetapi sebaliknya, ia tidak pernah “berhenti”. Hehe. Ini adalah DEEP DEEP, perkara SEMUA ORANG mahu jauh di dalam, jadi ini adalah salah satu perniagaan tertua, sebenarnya, jika anda melihatnya dengan cara itu!

Filem - adakah anda percaya, orang sebenarnya bertanya kepada saya jika saya boleh menulis skrip untuk mereka. Hah. Tetapi saya sering berfikir tentang membuat beberapa buku saya dan lain-lain ke dalam filem, jika peluang itu hadir sendiri - akan LOVELY - dan anda mengatakannya dengan baik “surat berita femdom yang telah mendapat kasih sayang di seluruh dunia, dan buku-bukunya yang harus dibuat menjadi filem untuk dinikmati di teater dan platform streaming dll!”.

Terima kasih - terima kasih - sangat dihargai - pada halaman yang sama selalu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Terbaik,

Mike Watson

Langgan SEKARANG, kawan saya - jika anda fikir buku dan manual saya adalah “sesuatu” - dengan baik, anda akan dekat BLOWN (tiada pun) di sini!

Terbaik

MW

You may also like...