Svjetski poznati, cijenjen Mike Watson femdom bilten, i zašto biste se trebali pretplatiti na njega - razdoblje - bez dosjetke namijenjen!

Ovo je pretplata SVAKI ozbiljan ljubitelj femdom MORA imati, prijatelju moj, SVAKI ozbiljan ljubitelj femdom mora imati ovo na svojoj listi pretplata - da bi se najranije obnovila.

Pomaknite se na Netflix, Binge bilo što ili Prime (dobro, ne Prime, hehe) - ali dobivate sliku.

A zašto?

Pa, neću ga upisati ovdje, Paula to tako dobro kaže u svom video pregledu, koju ću ovdje objaviti!

(Veza -

I to, moj prijatelj je sve što treba reći!

Bok Paula -

HVALA opet - doista nadmašite sebe sa svakim prolaznim videom! Hvala što ste pripisivali misli o "koncieve, vjerujte, postignite" (aktualizacija prvo na umu, a zatim u stvarnosti!) - to je upravo kako se to događa, to je upravo ono što ja kažem - - iako različitim riječima! I, hvala i za sve ostalo što ste rekli - i napisali - da, ovaj femdom bilten uistinu je pretplata SVAKI ozbiljan ljubitelj femdom mora imati na svojoj polici za knjige, digitalnom ili na neki drugi način!!!

DA, erotska "tehnologija" kako ste je stavili i erotska komunikacija ne samo da se povećava iz dana u dan - već nikada nije "prestala". Hehe. To su duboke želje, stvari SVI žele duboko u sebi, tako da je ovo jedan od najstarijih biznisss, zapravo, ako ga pogledate na taj način!

Filmovi - biste li vjerovali, ljudi su me zapravo pitali mogu li pisati scenarije za njih. Ha. Ali često sam razmišljao o tome da neke od mojih knjiga itd. U filmove, ako se prilika predstavlja - bila bi LJUBLJA - i tako dobro kažete "femdom bilten koji je stekao naklonost širom svijeta, i njegove knjige koje bi trebale biti izrađene u filmovima za uživanje u kinima i streaming platformama itd.!".

Hvala - hvala - puno poštovati - na istoj stranici uvijek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najbolje,

Mike Watson

Pretplatite se SADA, prijatelju moj - ako ste mislili da su moje knjige i priručnici "nešto" - dobro, ovdje ćete se približiti (bez dosjetke)!

Najbolji

MW

You may also like...