Maailmankuulu, arvostettu Mike Watson femdom -uutiskirje, ja miksi sinun pitäisi tilata se - ajanjakso - ei pun-tarkoitusta!

Tämä on tilaus JOKA vakava femdom harrastaja on oltava, ystäväni, JOKA vakava femdom rakastaja on oltava tämä niiden tilaukset lista - uusittava aikaisintaan.

Siirrä sivuun Netflix, Binge whatever, tai Prime (no, ei Prime, hehe) - mutta saat kuvan.

Ja miksi?

Hyvin, En kirjoita sitä tänne, Paula sanoo sen niin hyvin videokatsauksessaan siitä, jonka postitan tänne!

(Linkki -

Ja tuo, ystäväni on kaikki mitä on sanottava!

Hei Paula -

Kiitos vielä kerran - sinä todella ylität itsesi jokaisella ohimenevällä videolla! Kiitos, että määritit ajatukset ”concieve, usko, saavuta” (aktualisointi ensin mielessä, sitten todellisuudessa!) - juuri näin tapahtuu, juuri niin minäkin sanon - - vaikkakin eri sanoin! Ja kiitos myös kaikille muille sanoit - ja kirjoitti - kyllä, tämä femdom uutiskirje on todella tilaus JOKA vakava femdom harrastaja on oltava kirjahyllyssä, digitaalinen tai muuten!!!

KYLLÄ, eroottinen ”tekniikka”, kuten sanoit, ja eroottinen viestintä ei vain kasva päivittäin - vaan pikemminkin se ei koskaan ”pysähtynyt”. Hehe. Nämä ovat syviä toiveita, asioita, joita KAIKKI haluavat syvälle sisälle, joten tämä on yksi vanhimmista yrityksistä, itse asiassa, jos katsot sitä tällä tavalla!

Elokuvat - uskoisitko sitä, ihmiset ovat todella kysyneet minulta, voisinko kirjoittaa skriptejä heille. Hah. Mutta olen usein ajatellut tehdä joitakin kirjojani jne elokuviin, jos mahdollisuus esittelee itsensä - olisi LOVELY - ja sanot sen niin hyvin ”femdom-uutiskirje, joka on saanut kiintymystä maailmanlaajuisesti, ja hänen kirjoistaan, jotka pitäisi tehdä elokuviksi nauttimaan teattereissa ja suoratoistoalustoilla jne!”.

Kiitos - kiitos - paljon arvostettu - samalla sivulla aina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paras,

Mike Watson

Tilaa NYT, ystäväni - jos luulit kirjojeni ja käsikirjojeni olevan ”jotain” - no, sinut on lähellä BLOWN pois (ei pun) täällä!

Paras

MW

You may also like...