Den verdensberømte, meget værdsat Mike Watson femdom nyhedsbrev, og hvorfor DU skal abonnere på det - periode - ingen ordspil beregnet!

Dette er et abonnement HVER seriøs femdom entusiast SKAL have, min ven, HVER seriøs femdom elsker skal have dette på deres abonnementsliste - for at blive fornyet tidligst.

Flyt til side Netflix, Binge uanset eller Prime (godt, ikke Prime, hehe) - men du får billedet.

Og hvorfor?

Godt, Jeg skriver det ikke herude, Paula siger det så godt i sin videoanmeldelse af det, som jeg sender her!

(Link -

Og det, min ven er alt, hvad der skal siges!

Hej Paula -

TAK igen - du virkelig overgå dig selv med hver forbipasserende video!! Tak for at tilskrive tankerne om „concieve, tro, opnå“ (aktualisering først i tankerne, så i virkeligheden!) - det er præcis, hvordan det sker, det er præcis, hvad jeg også siger - - omend med forskellige ord! Og tak så godt for alt andet, du sagde - og skrev - ja, dette femdom nyhedsbrev er virkelig et abonnement HVER seriøs femdom entusiast skal have på deres bogreol, digital eller på anden måde!!!

JA, erotisk „teknologi“, som du udtrykte det, og erotisk kommunikation øges ikke kun for dagen - men snarere „stoppede den aldrig“. Hehe. Disse er DYBE ØNSKER, ting ALLE ønsker dybt inde inde, så dette er en af de ældste forretninger, faktisk, hvis du ser på det på den måde!

Film - ville du tro det, folk har faktisk spurgt mig, om jeg kunne skrive scripts til dem. Hah. Men jeg har ofte tænkt på at lave nogle af mine bøger osv. Til film, hvis chancen præsenterer sig - ville være DEJLIG - og du siger det så godt „femdom nyhedsbrevet, der har fået kærlighed over hele verden, og hans bøger, der skal laves til film, der skal nydes i teatre og streamingplatforme osv!“.

Tak - tak - meget værdsat - på samme side altid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bedst,

Mike Watson

Abonner NU, min ven - hvis du troede, at mine bøger og manualer var „noget“ - ja, du bliver næsten BLOWN væk (ingen ordspil) her!

Bedste

MW

You may also like...