Световноизвестният, много ценен бюлетин за фемдом на Майк Уотсън и защо трябва да се абонирате за него - период - не е предназначен за игра на думи!

Това е абонамент ВСЕКИ сериозен фемдом ентусиаст ТРЯБВА да има, приятелю мой, ВСЕКИ сериозен любовник на фемдом трябва да има това в списъка си с абонаменти - да бъде подновен най-рано.

Преместете се настрана Netflix, Binge каквото и да е, или Prime (добре, не Prime, hehe) - но получавате снимката.

И защо?

Е, няма да го пиша тук, Паула го казва толкова добре в нейното видео ревю, което ще публикувам тук!

(Линк -

И това, приятелю, е всичко, което трябва да се каже!

Здравей Паула -

БЛАГОДАРЯ отново - наистина надминавате себе си с всеки изминал видеоклип! Благодаря, че приписвате мислите за „concieve, вярвайте, постигнете“ (актуализиране първо в ума, а след това в действителност!) - точно така се случва, точно това казвам и аз - - макар и с различни думи! И благодаря и за всичко останало, което казахте - и написахте - да, този бюлетин на фемдом наистина е абонамент, който всеки сериозен ентусиаст на фемдом трябва да има на рафта си, цифров или по друг начин!!!

ДА, еротичната „технология“, както я казвате, и еротичната комуникация не само се увеличава с всеки изминал ден - а по-скоро никога не „спира“. Хехе. Това са дълбоки желания, неща, които ВСЕКИ иска дълбоко в себе си, така че това е един от най-старите бизнеси, всъщност, ако го погледнете по този начин!

Филми - бихте ли повярвали, хората всъщност ме питаха дали мога да пиша сценарии за тях. Хах. Но често съм мислил да направя някои от моите книги и т.н. във филми, ако шансът се представи - би бил прекрасен - и вие го казвате толкова добре „бюлетинът на фемдом, който придоби обич по целия свят, и неговите книги, които трябва да бъдат направени във филми, за да се насладите в театри и стрийминг платформи и т.н.!“.

Благодаря ви - благодаря - много оценявам - на една и съща страница винаги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Най-добър,

Майк Уотсън

Абонирайте се СЕГА, приятелю - ако смятате, че моите книги и ръководства са „нещо“ - добре, ще бъдете почти издухани (без игра на думи) тук!

Най-добър

MW

You may also like...