Snaga koja dolazi od JEDNOGA!

Home  >>  Uncategorized  >>   Snaga koja dolazi od JEDNOGA!

Snaga koja dolazi od JEDNOGA!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Oh moj... Mai!

Gospođo, PAIE LAGU!

A Paula, sa svim svojim sjajnim kritikama - i verbalnim i inače, zaista je nadmašila sebe u ovoj!

Grofice, tako molim da ti poljubim noge (ona zaista ne voli da je ljudi dodiruju, pa se ne dešava, hehe) - za ovo ste još više udarili nokat u GLAVU!!!

Ona je starija dama, a njen um je oštar kao i uvek, i ona sve ovo tako dobro, tako analitično, i način na koji završava svoju recenziju „dovršava svoje osvajanje čineći ga svojim slugom“ - dobro - Paula - tvoj UM me ionako učinio svojim slugom.

Pretpostavljam da gospođa - ili grofica Paula to zna!

U svakom slučaju.

Ova knjiga „Mai moja ljupka indijska sluškinja“, bila je, kao što sam rekao Pauli nakon što ju je pročitala - ZAISTA PISANO U TOKU!

Nisam ni upoznao Suvi.

(pre pisanja).

Bio je to JEDAN pogled koji mi je dala na vechatu, nekoliko REČI „ne, tvoj posao!“ - toliko kao i sa nezaboravnom princezom Joanie DID IT!

Kao što Paula kaže u pregledu...

osećanja su najvažnija, a ne samo fizički.

Tako istina, gospođo - kao što kažete, „kakva velika šteta“ većina momaka to ne shvataju!! Haha.

„Razmene pogleda koje onemogućavaju čoveku da zaboravi“ - TAKO ISTINA!!!!!! Često puta, i većinu vremena, JEDAN pogled to radi, jedan pogled na njen jedini, JEDNA reč od nje, sve dolazi iz podsvesti otuda snaga iza te JEDNE AKCIJE!

I napisao sam u izobilju i o tome, i efekat koji podsvest ima na vaš život uopšte - to je zaista pokretačka snaga iza SVE ako dobijete moj drift.

Ako želite da privučete femdom, uslovite i trenirate podsvest PRVO, to je jedini način da se to dogodi (ako ste zaista u tome, ovo bi trebalo da vam bude prirodno, slično kao patka koja vodi u vodu, ali pružam potrebne savete za pomeranje procesa u svakom slučaju... i afirmacije takođe!)

U svakom slučaju...

To - je to.

Idite na stranicu za pregled, nabavite knjigu SADA.

I to je to, stvarno! MOJ! Mai... Hehe.

Najbolje,

Mike Vatson

%d bloggers like this: