Fuqia që vjen nga ONE!

Home  >>  Uncategorized  >>   Fuqia që vjen nga ONE!

Fuqia që vjen nga ONE!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Oh im... Maj!

Zonjë, PAYE LAGU!

Dhe Paula, me të gjitha kritikat e saj të mëdha - si verbale dhe ndryshe, ka vërtet, me të vërtetë e tejkaluar veten në këtë!

Konteshë, unë kështu lutem për të puthur këmbët tuaja (ajo nuk ka të vërtetë si njerëzit prekur e saj, kështu që nuk ndodh, hehe) - - për këtë, ju keni goditur gozhdë në kokë edhe më shumë!

Ajo është një grua më e vjetër, dhe mendja e saj është aq e mprehtë sa kurrë, dhe ajo shqyrton të gjitha këto aq mirë, në mënyrë analitike, dhe mënyra se si ajo përfundon shqyrtimin e saj nga “ajo përfundon pushtimin e saj duke e bërë atë shërbëtorin e saj” - mirë - Paula - mendja juaj më ka bërë shërbëtorin tuaj gjithsesi.

Unë dyshoj Madam - ose konteshë Paula e di këtë!

Gjithsesi.

Ky libër “Mai bukur çupë ime indiane”, ishte, siç thashë Paula pasi ajo e lexoi atë - me të vërtetë të shkruar në rrjedhën!

Unë nuk e kam takuar edhe Suvi.

(para se të shkruani).

Ishte një shikim që ajo më dha në wechat, disa FJALË “jo, puna jote!” - se shumë si me Princesha e paharrueshme Joanie bëri atë!

Siç thotë Paula në shqyrtim...

ndjenjat janë më të rëndësishme, jo vetëm fizike.

Pra, e vërtetë, Zonjë - siç thoni ju, “çfarë keqardhje e madhe” shumica e djemve nuk e marrin atë! haha.

“Shkëmbimet e shikimit duke e bërë të pamundur që njeriu të harrojë” - SO TRUE!!!!! Shpesh herë, dhe shumicën e kohës, një shikim e bën atë, një vështrim në vetmin e saj, një fjalë nga ajo, të gjitha vjen nga nënndërgjegjeshëm prandaj fuqia prapa asaj VEPRIMI ONE!

Dhe unë kam shkruar bollëk si në këtë, dhe efekti që nënndërgjegjeshëm ka mbi jetën tuaj në përgjithësi - kjo është me të vërtetë forca lëvizëse prapa çdo gjë në qoftë se ju merrni domethënie time.

Nëse ju dëshironi për të tërhequr femdom, ju kusht dhe të trajnuar nënndërgjegjeshëm FIRST, kjo është mënyra e vetme që do të ndodhë (në qoftë se ju jeni me të vërtetë në të, kjo duhet të jetë e natyrshme për ju, shumë si një duck marrë në ujë, por unë jap këshilla e nevojshme për të lëvizur procesin në gjithsesi... dhe pohimet too!)

Gjithsesi...

Kjo - është se.

Shko te faqja e rishikimit, merrni librin TANI.

Dhe kjo është ajo, me të vërtetë! IM! Maj... Hehe.

Më të mirë,

Mike Watson

%d bloggers like this: