Puterea care vine de la UNUL!

Home  >>  Uncategorized  >>   Puterea care vine de la UNUL!

Puterea care vine de la UNUL!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Oh,... Mai!

Damă, PAYE LAGU!

Și Paula, cu toate recenziile ei minunate - atât verbale, cât și altfel, s-a întrecut cu adevărat în asta!

Contesă, așa că BEG să-ți sărut picioarele (nu-i place foarte mult ca oamenii să o atingă, așa că nu se întâmplă, hehe) - pentru asta, ai lovit unghia pe cap chiar mai mult!!!

Ea este o doamnă mai în vârstă, iar mintea ei este la fel de ascuțită ca niciodată și ea analizează toate acestea atât de bine, atât de analitice, și modul în care își încheie recenzia prin „își completează cucerirea făcându-l slujitorul ei” - bine - Paula - MINTEA ta mi-a făcut slujitorul tău oricum.

Bănuiesc că doamnă - sau contesa Paula știe asta!

Oricum.

Această carte „Mai minunata mea servitoare indiană”, a fost, așa cum i-am spus Paula după ce a citit-o - cu adevărat scrisă în flux!

Nici măcar nu l-am întâlnit pe Suvi.

(înainte de a scrie).

A fost o singură privire pe care mi-a dat-o pe wechat, câteva CUVINTE „nu, treaba ta!” - la fel ca și cu prințesa Joanie de neuitat DID IT!

După cum spune Paula în recenzie...

sentimentele sunt cele mai importante, nu doar fizice.

Atât de adevărat, Ma'am - după cum spui, „ce mare păcat” majoritatea băieților nu înțeleg asta!! Haha.

„Schimburile de priviri care fac imposibil ca omul să uite” - SO ADEVĂRAT!!!!!!! De multe ori, și de cele mai multe ori, O privire o face, o privire la talpa ei, UN cuvânt de la ea, totul vine de la subconștient, prin urmare, puterea din spatele acelei UNE ACȚIUNE!

Și am scris din belșug atât despre asta, cât și despre efectul pe care subconștientul îl are asupra vieții tale în general - este într-adevăr forța motrice din spatele TOTUL dacă primești deriva mea.

Dacă doriți să atrageți femdom, condiționați și antrenați subconștientul PRIMUL, este singurul mod în care se va întâmpla (dacă sunteți cu adevărat în ea, acest lucru ar trebui să fie natural pentru dvs., la fel ca o rață care ia apă, dar vă ofer sfaturile necesare pentru a muta procesul oricum... și afirmațiile prea!)

Oricum...

Asta - este ACEASTA.

Du-te la pagina de revizuire, pentru a primi cartea ACUM.

Și asta e, într-adevăr! MEU! Mai... Hehe.

Cel mai bun,

Mike Watson

%d bloggers like this: