Kraften som kommer fra ONE!

Å min... Mai!

Ma'am, PAYE LAGU!

Og Paula, med alle hennes gode anmeldelser - både verbale og ellers, har virkelig, virkelig overgått seg selv i denne!

Grevinne, jeg så BEG å kysse føttene dine (hun liker ikke at folk berører henne, så ikke skjer, hehe) - - for denne har du truffet spikeren på HODET ENDA MER!!!

Hun er en eldre dame, og hennes sinn er like skarpt som alltid, og hun vurderer alt dette så godt, så analytisk, og måten hun avslutter sin anmeldelse av «hun fullfører erobringen ved å gjøre ham til sin tjener» - vel - Paula - din MIND har gjort meg til din tjener uansett.

Jeg mistenker fru - eller grevinne Paula vet dette!

Uansett.

Denne boken «Mai my lovely Indian Maid», var, som jeg fortalte Paula etter at hun leste den - VIRKELIG SKREVET I FLOW!

Jeg møtte ikke engang Suvi.

(før du skriver det).

Det var ett blikk hun ga meg på wechat, noen få ord «nei, jobben din!» - så mye som med den uforglemmelige prinsessen Joanie DID IT!

Som Paula sier i anmeldelsen...

følelser er viktigst, ikke bare det fysiske.

Så sant, Ma'am - som du sier, «hva en stor synd» de fleste gutta ikke får det! Ha ha.

«Utvekslingen av blikk som gjør det umulig for mannen å glemme» - SÅ SANT!!!!!! Ofte, og mesteparten av tiden, ETT blikk gjør det, en titt på sålen hennes, ETT ord fra henne, alt kommer fra underbevisstheten derav kraften bak den ENE HANDLINGEN!

Og jeg har skrevet i massevis både om det, og effekten underbevisstheten har på livet ditt generelt - det er virkelig drivkraften bak ALT hvis du får min drift.

Hvis du ønsker å tiltrekke femdom, du kondisjonerer og trener underbevisstheten FØRST, det er den eneste måten det vil skje (hvis du virkelig liker det, dette burde være naturlig for deg, omtrent som en and som tar til vann, men jeg gir de nødvendige tipsene for å flytte prosessen på uansett... og bekreftelsene også!)

Uansett...

Det - er det.

Gå til gjennomgangssiden, få boka NÅ.

Og det er det, egentlig! MIN! Mai... Hehe.

Beste,

Mike Watson

You may also like...