Kuasa yang datang dari SATU!

Home  >>  Uncategorized  >>   Kuasa yang datang dari SATU!

Kuasa yang datang dari SATU!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Oh saya... Mai!

Puan, PAYE LAGU!

Dan Paula, dengan semua ulasannya yang hebat-baik lisan dan sebaliknya, telah BENAR-BENAR, benar-benar mengalahkan dirinya dalam satu ini!

Countess, saya mohon untuk mencium kaki anda (dia tidak suka orang yang menyentuhnya, jadi tidak berlaku, hehe) - - untuk yang satu ini, anda telah memukul kuku di KEPALA LEBIH BANYAK!!!

Dia seorang wanita yang lebih tua, dan fikirannya tajam seperti biasa, dan dia mengkaji semua ini DENGAN BAIK, jadi analitis, dan cara dia mengakhiri ulasannya dengan “dia menyelesaikan penaklukannya dengan menjadikannya hambanya” - baik - Paula - MIND anda telah menjadikan saya hamba anda pula.

Saya mengesyaki Puan - atau Countess Paula tahu ini!

Bagaimanapun.

Buku ini “Mai my lovely Indian Maid”, adalah, seperti yang saya katakan Paula selepas dia membacanya - BENAR-BENAR DITULIS DALAM ALIRAN!

Saya tidak bertemu dengan Suvi.

(sebelum menulisnya).

Ia adalah SATU pandangan yang dia berikan kepada saya di wechat, beberapa KATA “tidak, pekerjaan anda!” - sama seperti Puteri Joanie yang tidak dapat dilupakan!

Seperti yang dikatakan Paula dalam ulasan...

perasaan adalah yang paling penting, bukan hanya fizikal..

Jadi benar, Puan - seperti yang anda katakan, “sayang sekali” kebanyakan lelaki tidak mendapatkannya!! Haha.

“Pertukaran pandangan sehingga mustahil bagi lelaki itu untuk melupakan” - JADI BENAR!!!!!! Sering kali, dan kebanyakan masa, SATU pandangan melakukannya, satu melihat satu-satunya, SATU perkataan daripadanya, semuanya berasal dari bawah sedar itu kuasa di sebalik SATU TINDAKAN!

Dan saya telah menulis berlimpah kedua-duanya, dan kesan bawah sedar terhadap kehidupan anda secara umum - ia benar-benar penggerak di sebalik SEMUA jika anda mendapat drift saya.

Jika anda ingin menarik femdom, anda keadaan dan melatih bawah sedar FIRST, ia adalah satu-satunya cara ia akan berlaku (jika anda benar-benar ke dalamnya, ini harus menjadi semula jadi kepada anda, sama seperti itik mengambil air, tetapi saya menyediakan tips yang diperlukan untuk memindahkan proses pada anyway... dan ikrar juga!)

Bagaimanapun...

Itu - adalah BAHAWA.

Pergi ke halaman ulasan, dapatkan buku SEKARANG.

Dan itulah, sungguh! SAYA! Mai... Hehe.

Terbaik,

Mike Watson

%d bloggers like this: