Moć koja dolazi od JEDNOG!

Home  >>  Uncategorized  >>   Moć koja dolazi od JEDNOG!

Moć koja dolazi od JEDNOG!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Oh, moj... Mai!

Gospođo, PAYE LAGU!

A Paula, sa svim svojim sjajnim recenzijama - i verbalnim i inače, stvarno je nadmašila sebe u ovom!

Grofice, tako molim da poljubiš noge (ona zapravo ne voli da je ljudi dodiruju, pa se ne događa, hehe) - - za ovo ste još više pogodili nokat na GLAVU!!!

Ona je starija dama, a njezin um je oštar kao i uvijek, a ona sve to tako dobro, tako analitično, i način na koji završava svoju recenziju "dovršava svoje osvajanje čineći ga svojim slugom" - dobro - Paula - tvoj UM me ionako učinio svojim slugom.

Pretpostavljam da gospođa ili grofica Paula to zna!

U svakom slučaju.

Ova knjiga "Mai moja lijepa indijska sluškinja", bila je, kao što sam rekao Pauli nakon što ju je pročitala - ISTINSKI PISANO U TOKU!

Nisam ni upoznao Suvi.

(prije pisanja).

Bio je to JEDAN pogled koji mi je dala na wechatu, nekoliko RIJEČI "Ne, tvoj posao!" - toliko kao i s nezaboravnom princezom Joanie je to učinila!

Kao što Paula kaže u recenziji...

osjećaji su najvažniji, a ne samo fizički.

Tako istina, gospođo - kao što kažete, "kakva velika šteta" većina momaka to ne shvati! Haha.

"Razmjene pogleda koje onemogućavaju čovjeku da zaboravi" - TAKO ISTINA!!!!!! Često puta, i većinu vremena, JEDAN pogled to radi, jedan pogled na njezin jedini, JEDNA riječ od nje, sve dolazi iz podsvijesti otuda moć iza te JEDNE AKCIJE!

I napisao sam u izobilju i o tome, i učinak koji podsvijest ima na vaš život općenito - to je zapravo pokretačka snaga iza SVE ako dobijete moj drift.

Ako želite privući femdom, uvjetujete i trenirate podsvijest PRVO, to je jedini način da će se to dogoditi (ako ste doista u to, to bi trebalo biti prirodno za vas, slično kao patka koja vodi u vodu, ali pružam potrebne savjete za pomicanje procesa ionako... i afirmacije previše!)

U svakom slučaju...

To - je to.

Idite na stranicu s recenzijama, uzmite knjigu ODMAH.

I to je to, stvarno! MOJ! Mai... Hehe.

Najbolje,

Mike Watson

%d bloggers like this: