Voima, joka tulee yhdestä!

Home  >>  Uncategorized  >>   Voima, joka tulee yhdestä!

Voima, joka tulee yhdestä!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Voi minun... Hei, Mai!

Rouva, PAYE LAGU!

Ja Paula, kaikilla upeilla arvosteluillaan - sekä suullisesti että muuten, on todella, todella ylittänyt itsensä tässä!

Kreivitär, minä niin pyydän suudella jalkojasi (hän ei todellakaan pidä siitä, että ihmiset koskettavat häntä, joten ei tapahdu, hehe) - - tälle, olet lyönyt naulaa päähän vielä enemmän!!!

Hän on vanhempi nainen, ja hänen mielensä on yhtä terävä kuin koskaan, ja hän tarkistaa kaiken tämän niin hyvin, niin analyyttinen, ja tapa, jolla hän lopettaa arvostelunsa ”hän täydentää valloituksensa tekemällä hänestä palvelijansa” - no - Paula - mielesi on tehnyt minusta palvelijasi joka tapauksessa.

Epäilen rouva - tai kreivitär Paula tietää tämän!

Joka tapauksessa.

Tämä kirja ”Mai my lovely Indian Maid”, oli, kuten kerroin Paulalle, kun hän luki sen - TODELLA KIRJOITETTU FLOW!

En edes tavannut Suvia.

(ennen sen kirjoittamista).

Se oli YKSI silmäys, jonka hän antoi minulle wechatissa, muutama sana ”ei, sinun työsi!” - niin paljon kuin unohtumattoman prinsessa Joanie DID IT!

Kuten Paula sanoo katsauksessa...

tunteet ovat tärkeimpiä, ei vain fyysinen...

Niin totta, rouva - kuten sanot, ”mikä suuri sääli” useimmat kaverit eivät saa sitä! Haha.

”Vilkaisuvaihto, mikä tekee miehen mahdottomaksi unohtaa” - niin totta!!!!!!! Useita kertoja, ja suurimman osan ajasta, YKSI vilkaisu tekee sen, yksi katsaus hänen ainoaan, YKSI sana häneltä, kaikki tulee alitajunnasta, joten yhden toiminnan takana oleva voima!

Ja olen kirjoittanut yllin kyllin sekä siitä että alitajunnan vaikutuksesta elämääsi yleensä - se on todella kaiken liikkeellepaneva voima, jos saat ajautumiseni.

Jos haluat houkutella femdom, voit kunnossa ja kouluttaa alitajuntaan ENSIMMÄINEN, se on ainoa tapa, jolla se tapahtuu (jos olet todella siihen, tämän pitäisi olla luonnollista sinulle, aivan kuten ankka ottaa vettä, mutta annan tarvittavat vinkit siirtää prosessi joka tapauksessa... ja vakuutuksia myös!)

Joka tapauksessa...

Että - on se.

Siirry arvostelusivulle, hanki kirja NYT.

Ja siinä se, Todella! MINUN! Mai... Hehe.

Paras,

Mike Watson

%d bloggers like this: