Η δύναμη που προέρχεται από ΕΝΑ!

Home  >>  Uncategorized  >>   Η δύναμη που προέρχεται από ΕΝΑ!

Η δύναμη που προέρχεται από ΕΝΑ!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Ω Θεέ μου... Μάι!

Κυρία μου, Πέι Λαγκού!

Και η Paula, με όλες τις καλές κριτικές της -τόσο λεκτικές όσο και άλλες, έχει πραγματικά ξεπεράσει τον εαυτό της σε αυτό!

Κόμισσα, έτσι ικετεύω να φιλήσω τα πόδια σας (που δεν αρέσει πραγματικά οι άνθρωποι να την αγγίζουν, έτσι δεν συμβαίνει, hehe) - - για αυτό, έχετε χτυπήσει το καρφί στο κεφάλι ακόμα περισσότερο!!!

Είναι μια ηλικιωμένη κυρία, και το μυαλό της είναι οξυδερκές όπως πάντα, και τα εξετάζει όλα τόσο καλά, τόσο αναλυτικά, και ο τρόπος που τελειώνει την κριτική της με το «ολοκληρώνει την κατάκτησή της κάνοντάς τον υπηρέτη της» - λοιπόν - η Paula - το μυαλό σου με έχει κάνει υπηρέτη σου ούτως ή άλλως.

Υποψιάζομαι ότι η κυρία ή η κόμισσα Πόλα το ξέρει αυτό!

Τέλος πάντων.

Αυτό το βιβλίο «Mai μου όμορφη ινδική Maid», ήταν, όπως είπα Paula αφού το διάβασε - ΠΡΑΚΤΙΑ ΓΡΑΠΤΟ ΣΤΗΝ ΡΟΗ!

Δεν γνώρισα καν τον Σούβι.

(πριν το γράψετε).

Ήταν ΜΙΑ ματιά μου έδωσε στο wechat, λίγα λόγια «όχι, η δουλειά σας!» - που μοιάζει πολύ με την αξέχαστη πριγκίπισσα Joanie το έκανε!

Όπως λέει η Paula στην κριτική...

τα συναισθήματα είναι το πιο σημαντικό, όχι μόνο η σωματική.

Έτσι αλήθεια, Κυρία - όπως λέτε, «τι κρίμα» οι περισσότεροι τύποι δεν το παίρνουν αυτό! Χαχα.

Οι «ανταλλαγές ματιές που καθιστούν αδύνατο για τον άνθρωπο να ξεχάσει» - SO TRIUE!!!!!!! Συχνά, και τις περισσότερες φορές, ΜΙΑ ματιά το κάνει, μια ματιά στη σόλα της, ΜΙΑ λέξη από αυτήν, όλα προέρχονται από το υποσυνείδητο εξ ου και η δύναμη πίσω από αυτή την ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ!

Και έχω γράψει εν αφθονία τόσο για αυτό, όσο και για την επίδραση που έχει το υποσυνείδητο στη ζωή σας γενικά - είναι πραγματικά η κινητήρια δύναμη πίσω από ΟΛΑ αν με πιάσετε.

Αν θέλετε να προσελκύσετε femdom, σας κατάσταση και να εκπαιδεύσει το υποσυνείδητο ΠΡΩΤΗ, είναι ο μόνος τρόπος που θα συμβεί (αν είστε πραγματικά σε αυτό, αυτό θα πρέπει να είναι φυσικό για σας, σαν μια πάπια λήψη στο νερό, αλλά εγώ παρέχουν τις απαραίτητες συμβουλές για να προχωρήσουμε τη διαδικασία ούτως ή άλλως... και τις επιβεβαιώσεις πάρα πολύ!)

Τέλος πάντων...

Αυτό - είναι αυτό.

Πήγαινε στη σελίδα αναθεώρησης, πάρε το βιβλίο ΤΩΡΑ.

Και αυτό είναι, πραγματικά! ΘΕΈ ΜΟΥ! Μάι... Χε.

Καλύτερο,

Μάικ Γουάτσον

%d bloggers like this: