Den kraft, der kommer fra ONE!

Home  >>  Uncategorized  >>   Den kraft, der kommer fra ONE!

Den kraft, der kommer fra ONE!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Åh min... Mai!

Frue, PAYE LAGU!

Og Paula, med alle sine gode anmeldelser - både verbale og ellers, har virkelig, virkelig overgået sig selv i denne!

Grevinde, jeg så beder om at kysse dine fødder (hun kan ikke rigtig lide folk, der rører ved hende, så det sker ikke, hehe) - - for denne har du ramt neglen på hovedet endnu mere!!!

Hun er en ældre dame, og hendes sind er så skarpt som nogensinde, og hun gennemgår alt dette SÅ GODT, så analytisk, og den måde, hun afslutter sin anmeldelse med „hun fuldender sin erobring ved at gøre ham til sin tjener“ - ja - Paula - dit sind har gjort mig til din tjener alligevel.

Jeg formoder, at fru - eller grevinde Paula ved dette!

Anyway.

Denne bog „Mai my lovely Indian Maid“, var, som jeg fortalte Paula, efter at hun læste den - VIRKELIG SKREVET I STRØMMEN!

Jeg mødte ikke engang Suvi.

(før du skriver det).

Det var et blik, hun gav mig på wechat, et par ord „nej, dit job!“ - så meget som med den uforglemmelige prinsesse Joanie GJORDE DET!

Som Paula siger i anmeldelsen...

følelser er vigtigst, ikke kun det fysiske..

Så sandt, frue - som du siger, „hvad en stor skam“ de fleste fyre får det ikke!! Haha.

„Udvekslingen af blikke, der gør det umuligt for manden at glemme“ - SÅ SANDT!!!!!! Ofte gange, og det meste af tiden, ET blik gør det, et kig på hendes eneste, ET ord fra hende, alt kommer fra det underbevidste og dermed kraften bag den ene handling!

Og jeg har skrevet massevis både om det, og den effekt underbevidstheden har på dit liv generelt - det er virkelig drivkraften bag ALT, hvis du får min drift.

Hvis du ønsker at tiltrække femdom, du tilstand og træne det underbevidste FØRSTE, det er den eneste måde, det vil ske (hvis du virkelig er i det, bør dette være naturligt for dig, ligesom en and tager til vand, men jeg giver de nødvendige tips til at flytte processen på alligevel... og bekræftelser også!)

Anyway...

Det - er DET.

Gå til gennemgangssiden, få bogen NU.

Og det er det, virkelig! MIN! Mai... Hehe.

Bedst,

Mike Watson

%d bloggers like this: