Moć koja dolazi od JEDNE!

Home  >>  Uncategorized  >>   Moć koja dolazi od JEDNE!

Moć koja dolazi od JEDNE!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Oh moj... Mai!

Gospođo, PAYE LAGU!

A Paula je, sa svim svojim sjajnim recenzijama - i verbalnim i inače, zaista nadmašila sebe u ovoj!

Grofice, tako preklinjem da ti poljubim noge (ona zapravo ne voli da je ljudi dodiruju, pa se ne događa, hehe) - za ovu ste još više pogodili nokat na GLAVU!!!

Ona je starija dama, a njen um je oštar kao i uvijek, i ona sve to tako dobro, tako analitički, i način na koji završava svoju recenziju “dovršava svoje osvajanje čineći ga svojim slugom” - pa - Paula - tvoj MIND me ionako učinio svojim slugom.

Pretpostavljam da gospođo - ili grofica Paula to zna!

U svakom slučaju.

Ova knjiga “Mai moja ljupka indijska sluškinja”, bila je, kao što sam rekao Pauli nakon što ju je pročitala - zaista napisana u toku!

Nisam ni upoznao Suvi.

(prije pisanja).

Bio je to JEDAN pogled koji mi je dala na wechatu, nekoliko RIJEČI “ne, tvoj posao!” - toliko kao i kod nezaboravne princeze Joanie DID IT!

Kao što Paula kaže u recenziji...

osjećaji su najvažniji, a ne samo fizički.

Tako istinito, gospođo - kao što kažete, “kakva velika šteta” većina momaka to ne shvataju!! Haha.

“Razmjena pogleda onemogućava čovjeku da zaboravi” - TAKO TRUE!!!!! Često puta, i većinu vremena, JEDAN pogled to radi, jedan pogled na njezin jedini, JEDNA riječ od nje, sve dolazi iz podsvijesti otuda snaga iza te JEDNE AKCIJE!

I napisao sam u izobilju i o tome, i efekat koji podsvest ima na vaš život uopšte - to je zaista pokretačka snaga iza SVE ako dobijete moj drift.

Ako želite privući femdom, uvjetujete i trenirate podsvijest PRVO, to je jedini način da se to dogodi (ako ste istinski u nju, to bi trebalo biti prirodno za vas, slično kao patka koja vodi u vodu, ali ja pružam potrebne savjete za pomicanje procesa u svakom slučaju... i afirmacije previše!)

U svakom slučaju...

To - je to.

Idite na stranicu s recenzijom, nabavite knjigu SADA.

I to je to, stvarno! MOJ! Mai... Hehe.

Najbolje,

Mike Watson - Fan zona, informacije

%d bloggers like this: