Силата, която идва от ЕДИН!

Home  >>  Uncategorized  >>   Силата, която идва от ЕДИН!

Силата, която идва от ЕДИН!

9
Dec,2022
Spicy Erotic
off

О, мой... Май!

Госпожо, Пай Лагу!

И Паула, с всичките си страхотни отзиви -както вербални, така и по друг начин, наистина е надминала себе си в това!

Графиньо, аз толкова умолявам да целуна краката ви (тя наистина не обича хората да я докосват, така че не се случва, хехе) - - за това, вие сте ударили нокътя на главата още ПОВЕЧЕ!!!

Тя е по-възрастна дама и умът й е толкова остър, както винаги, и тя преглежда всичко това толкова добре, толкова аналитично и начина, по който завършва прегледа си с „тя завършва завоеванието си, като го прави свой слуга“ - добре - Паула - вашият УМ така или иначе ме направи ваш слуга.

Подозирам, че госпожата или графиня Паула знае това!

Както и да е.

Тази книга „Mai my lovely Indian Maid“, беше, както казах на Паула, след като тя го прочете - ИСТИНСКИ НАПИСАНА В ПОТОК!

Дори не срещнах Суви.

(преди да го напишете).

Това беше един поглед, който ми даде на wechat, няколко ДУМИ „не, вашата работа!“ - толкова много като с незабравимата принцеса Джоани го направи!

Както казва Паула в прегледа...

чувствата са най-важни, не само физическите.

Така че вярно, госпожо - както казвате, „какво голямо жалко“ повечето момчета не получават това! Хаха.

„Размяната на погледи, които правят невъзможно човека да забрави“ - ТОЛКУ ИСТИНСКИ!!!!!! Често пъти и през повечето време ЕДИН поглед го прави, един поглед към нейната подметка, ЕДНА дума от нея, всичко идва от подсъзнанието, откъдето и силата зад това ЕДНО ДЕЙСТВИЕ!

И съм написал в изобилие както за това, така и ефекта, който подсъзнанието има върху живота ви като цяло - това е наистина движещата сила зад ВСИЧКО, ако получите моя дрейф.

Ако искате да привлечете фемдом, обучавате и тренирате подсъзнанието ПЪРВО, това е единственият начин да се случи (ако наистина сте в него, това трябва да е естествено за вас, подобно на патица, приемаща вода, но предоставям необходимите съвети, за да преместите процеса така или иначе... и утвържденията също!)

Както и да е...

Това е ТОВА.

Отидете на страницата за преглед, вземете книгата СЕГА.

И това е, наистина! МОЯТ! Май... Хехе.

Най-добър,

Майк Уотсън

%d bloggers like this: