A janë djemtë që thithin karin “homoseksual”?

Home  >>  Uncategorized  >>   A janë djemtë që thithin karin “homoseksual”?

A janë djemtë që thithin karin “homoseksual”?

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

I nderuar lexues,

Ndërsa këshilla këtu ka për qëllim të merret nga pikëpamja BDSM, e vërteta është me të vërtetë se këshilla është po aq e zbatueshme nga pikëpamja vanilje si.

Hiq pjesën “cuck”, dhe referencat për femdom, dhe ajo që ju mbetet me të është përgjigja juaj.

Me pak fjalë, ferri nuk ka - akti i thjeshtë i fellating një njeri tjetër, pa marrë parasysh sa dashuri, nuk ka në librin tim të bëjë ju “homoseksual”... dhe si për përgjigje të gjatë, dhe pse dhe për këtë arsye, LEXO ON!

Kthehu nja dy vjet më parë, kur kam shkruar për herë të parë “Cuck Qendrore”, me të vërtetë udhëzues DEFINITIVE për ata prej jush që janë “dhemb” (pun qëllim), hehe, të jetë cuckolded, sissified dhe më shumë, Unë me të vërtetë nuk kishte asnjë ide se do të marrë off si ajo bëri.

Në fakt, unë nuk do të gënjejë për të ju them se pas librave “Indian Goddess” (dhe ato janë thjesht romane) — KJO veçanti “si të” libër, ose manual si unë preferoj të quaj atë ka tronditur me të vërtetë botën e fetish.

Nary një javë kalon pa atë në krye listën time të shitjeve, dhe duke pasur parasysh numrin e djemve që kanë tendenca latente “homoseksuale” dhe një dëshirë për të thithur kokën (e cila është me të vërtetë një shumë e asaj që duke u cuckolded duke u boils poshtë për të, hehe — — që gjeli bukur, bosht, shkëlqen, kokë rrjedh, topa... gomar i tij... asshole, dhe ass crack... dhe adhurojnë atë si ju bëni të saj...)

Por unë jam duke u kryer larg nuk jam unë?

Ky nuk është një artikull për atë që është një kthesë kaq e madhe (ose kthesat më të mëdha, për këtë çështje) për të qenë i brinduar dhe pse është një fantazi kaq e nxehtë për shumë njerëz.

Kjo ka të bëjë me pyetjen tjetër të djegur, ose me të vërtetë conundrum që folks kanë - burrat dhe gratë përfshirë!

I famshëm në botë dhe bestselling Cuck Central - 16 mënyra për të vërtetë morph në brinar ju keni kërkuar gjithmonë të jetë nga Mike Watson. Në dispozicion në

E gjithë “jam homoseksual nëse e bëj këtë” enumë

Ose, “A është homoseksual” në qoftë se ai dëshiron të jetë menduar brinar.

Ose, “ai me të vërtetë më do” në qoftë se ai dëshiron të jetë i brinuar (dhe kjo është thënë nga Madam Su, cuckoldress au extraordinnaire nëse unë mund të them kështu, krahasohen dhe barazohen vetëm nga Princesha Joanie - nëse ju jeni ndonjëherë në Shenzhen, Kinë - më bjerë një linjë, dhe unë do të shoh nëse ju të dy mund të lidheni, hehe). por përsëri, një tjetër post atje.

Pra, shumë për të shkruar, aq shumë për të bërë, kaq pak kohë, dhe kështu duhet të jetë për një motër të vërtetë që i shërben zonjës së saj si unë aktualisht jam!

Hehe (kështu që më kujtoj nëse unë nuk shkoj në dy temat e mësipërme së shpejti.)

Gjithsesi, ndërsa cuckolding dhe m-on-m fantazitë janë diçka shumë e djemve janë në, pak të çmuar në fakt do të flasin për atë hapur (në krahasim me femrat që në përgjithësi janë shumë më të hapura në aspektin e të folurit për dëshirat homoseksuale - dhe marrëdhëniet - si dhe marrëdhëniet poliandroze në përgjithësi).

Është çelësi të theksohet se shumica e djemve me këtë lloj fetish zakonisht janë meshkuj alfa të sigurt në situata të jetës “reale”. Sigurisht, disa nga këshilla më poshtë ju kthejnë në beta të përsosur... por nëse jeni alfa të mjaftueshme për ta kthyer beta, dhe të jeni të sigurt për këtë, atëherë ju jeni një zbulim i rrallë me të vërtetë për gruan tuaj!

Është gjithashtu çelësi për të shmangur dhe për të qëndruar larg nga LABELS.

Shoqëria na ngjyros në kllapa dhe kategori “fikse” kur e vërteta është se është e gjitha për hije gri për secilin individ.

Për shembull, a njohim një person të vetëm që është “vërtet” i nënshtruar 24/7?

Edhe një mashkull i mbyllur dhe i dëlirë shpesh do të marrë argumente me Domina e tij... megjithëse ato të sjellshme!

Edhe më të rreptë dhe mizorisht (hej, kjo është e mirë ndonjëherë!) zonjat dominuese ndonjëherë thjesht do të duan të “mbahen” nga meshkujt me të cilët janë në një marrëdhënie me të. A do të thotë kjo se ata janë më pak dominues si rezultat?

Jo të gjitha, miku im.

Bëhet fjalë për hije gri, dhe tani pyetja e djegur.

A jeni “homoseksual” në qoftë se ju thith dick?

E pra, marrja ime në të është kjo.

Nëse keni ëndërr të jeni në një marrëdhënie aktuale me një person të së njëjtës gjini, vetëm atëherë ne fillojmë të hyjmë në territorin “homoseksual” ose “lezbike”.

Jo se ka ndonjë gjë në të gjitha të gabuar me këtë, por në shumicën dërrmuese të rasteve, ata që janë të brinuar kurrë nuk kanë menduar një herë për një marrëdhënie aktuale me ndonjë pjesë tjetër të njeriut se sa gjeli, topa dhe gomari i tij — dhe lojë të tjera të lidhura!

Kjo nuk ju bën homoseksual. Kjo thjesht thotë se ju doni të eksploroni dhe të jeni në kontakt me anën tuaj femërore, dhe SUBMIT!

Ekziston një dallim i madh, i madh midis gëzimit të takimeve homoseksuale dhe “të qenit homoseksual”.

Më tepër edhe nëse kjo ju klasifikohet si homoseksual — — kush kujdeset vërtet?

Për aq kohë sa ju jeni të rehatshëm thellë poshtë brenda me atë që ju jeni duke bërë, dhe kështu janë partnerët tuaj, të cilët me të vërtetë kujdeset për atë që njerëzit mendojnë?

Me të vërtetë nuk ka rëndësi - kështu që mos lejoni që këto mendime të re argëtimin tuaj! E përmend këtë vetëm sepse kjo pyetje e mësipërme është gjëja e parë që pops në mendjet e shumicës së njerëzve kur brinxhija është rritur, dhe zakonisht luftohet bollëk me pjesën e njeriut që dëshiron të “le të shkojë” -dhe në fund të fundit, për shkak të kondicionimit shoqëror, fiton.

Kjo është me të vërtetë e trishtuar, pasi nuk mund të largoheni kurrë nga dëshirat tuaja më të ulëta dhe kush jeni me të vërtetë thellë brenda.

Steaming nxehtë “Compilations brinar” nga Mike Watson.. në dispozicion në

Bëni një zotim për të pohuar për veten tuaj se nëse vërtet ju pëlqen nënshtrimi, ose duke u poshtëruar - - ose shuplaka topat e një njeriu tjetër si ju do të donit që juaji të jetë i lëpirë - - ose ndonjë gjë e asaj natyre, atëherë me kusht që të jetë KONSENSUALE, nuk ka asgjë të keqe me të!

Përsëriteni këtë për veten pa pushim. Gjithashtu pohoni vetes (nëse jeni njeri) se nuk do të lejoni që “moret shoqërore” të diktojnë atë që mund ose nuk mund të gëzoni, ose si do ta jetoni jetën tuaj në përgjithësi!

Siç vuri në dukje Claude Bristol saktë në Magjinë e Besimit, “Përsëritja e këngëve të njëjta, të njëjtat magji, të njëjtat afirmime çon në besim, dhe një herë ai besim bëhet një bindje e thellë ulur, gjërat po ndodhin”.

Më besoni, sapo të lejoni nënndërgjegjeshëm tuaj të lirshme në drejtim të ndjekjes së asaj që me të vërtetë dëshiron — — mrekullitë mund — — dhe do të ndodhë!

Më të mirë,

Mike Watson

P.S. — Sigurohuni gjithashtu, për të parë koleksionin e LIBRAVE mbi femdom indiane (me sa duket një temë gjithnjë e më popullore) në URL-në e mëposhtme - 

Ky artikull u shfaq së pari këtu - por që Medium ndaloi llogarinë, mirë... këtu shkon këtu!

%d bloggers like this: