So fantje, ki sesajo petelin »gej«?

Home  >>  Uncategorized  >>   So fantje, ki sesajo petelin »gej«?

So fantje, ki sesajo petelin »gej«?

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Dragi bralec,

Medtem ko naj bi bil nasvet tukaj vzet z vidika BDSM, je resnica res, da je nasvet enako uporaben tudi z vidika vanilije.

Odstranite del »cuck« in sklicevanja na femdom in tisto, kar vam ostane, je vaš odgovor.

Skratka, hudiča ne - preprosto dejanje fellatinga drugega moškega, ne glede na to, kako ljubeče, vas v moji knjigi ne naredi »gejev«... in kar se tiče dolgega odgovora, in zakaj in zakaj je, PREBERITE NA!

Nazaj pred nekaj leti, ko sem prvič napisal »Cuck Central«, resnično DOKONITIV vodnik za tiste od vas, ki so »boleče« (pun namenjen), hehe, da se cuckolded, sissified in več, Res nisem imel pojma, da bi vzlet, kot je to storil.

Pravzaprav ne bi lagal, da bi vam povedal, da je po knjigah »indijske boginje« (in to so zgolj romani) - TA posebna knjiga »kako« ali priročnik, kot jo raje imenujem, resnično pretresel svet fetiša.

Nary teden gre mimo, ne da bi bil na vrhu mojega seznama prodaje, in glede na število fantov, ki imajo latentne »homoseksualne« težnje in željo po sesanju tiča (kar je res veliko tistega, kar se cuckolded se izvira na, hehe — — ta lep petelin, gred, bleščeča, pušča glava, kroglice... njegova rit... seronja in rit CRACK... in SHIPPING ga kot vi NJO...)

Ampak odnesem se, kajne?

To NI članek o tem, kaj je tako velik vklop (ali največji zavoji, za to zadevo) o tem, da je cuckolded, in zakaj je tako vroča fantazija za veliko ljudi.

Gre za drugo pekoč vprašanje, ali res CONUNDRUM, da imajo ljudje — moški in ženske vključeni!

Svetovno znani in uspešnica Cuck Central - 16 načinov, kako resnično MORPH V cuckold, ki ste ga vedno želeli biti Mike Watson. Na voljo na spletni strani

Celotna zagonetka »sem gej, če to počnem«

Ali pa »Je gej«, če hoče biti cuckolded mislil.

Ali pa »me res ljubi«, če hoče biti cuckolded (in to je rekla gospa Su, cuckoldress au extraordinnaire, če lahko tako rečem, ujema in izenači le princesa Joanie - če ste kdaj v Shenzhen, Kitajska - spusti mi črto, in videl bom, če se lahko povežete, hehe). ampak spet, še eno delovno mesto tam.

Toliko za pisanje, toliko storiti, tako malo časa, in zato bi moralo biti za resnično sissy, ki služi svoji ljubici, kot sem trenutno!

Hehe (zato me opomni, če kmalu ne pridem do zgornjih dveh tem.)

Kakorkoli že, medtem ko so cuckolding in m-on-m fantazije nekaj, kar je veliko fantov, bodo dragoceni redki dejansko kdaj govorili o tem odkrito (v nasprotju z ženskami, ki so na splošno veliko bolj odprte v smislu govorjenja o homoseksualnih željah - in odnosih - kot tudi poliandroznih odnosih na splošno).

Ključno je omeniti, da je večina fantov s tovrstnim fetišom običajno samozavestni alfa moški v »resničnih« življenjskih situacijah. Seveda, nekateri nasveti pod vas spremenijo v popolno beta... če pa ste dovolj alfa, da spremenite beta in bodite prepričani v to, potem ste redka najdba za vašo žensko!

Ključno je tudi, da se izognete in se izogibate oznakam.

Družba nas barve v oklepaju in »fiksne« kategorije, ko je resnica, da gre za odtenke sive za vsakega posameznika.

Na primer, ali poznamo eno osebo, ki je »resnično« podložna 24/7?

Tudi zaklenjeni in čedni moški se bo pogosto spopadel s svojo Domino... čeprav vljudni!

Tudi najbolj strogo in kruto (hej, to je včasih dobro!) prevladujoče dame bodo včasih preprosto želele, da jih »drži« moški, s katerim so v razmerju. Ali to pomeni, da so zaradi tega manj prevladujoči?

Ne vsi, moj prijatelj.

Gre za odtenke sive in zdaj goreče vprašanje.

Ste »gej«, če sesate kurac?

No, moj prevzem je to.

Če sanjate, da ste v dejanskem ODNOSU z osebo istega spola, šele takrat začnemo vstopati v »gej« ali »lezbično« ozemlje.

Saj ne, da je kaj narobe s tem, toda v veliki večini primerov tisti, ki so cuckolded nikoli niso razmišljali o dejanskem odnosu s katerim koli drugim delom človeka, kot je njegov petelin, kroglice in rit - in druge povezane igre!

To ne pomeni, da si gej. To preprosto pravi, da želite raziskati in biti v stiku s svojo žensko stranjo, in POŠLJITE!

Obstaja velika, velika razlika med uživanjem v homoseksualnih srečanjih in »biti gej«.

Še več, tudi če vas je to uvrstilo med geje - - koga res briga?

Dokler se vam zdi udobno globoko v sebi s tem, kar počnete, in tudi vaši partnerji, ki resnično skrbi, kaj ljudje mislijo?

Res ni pomembno - zato ne dovolite, da te misli zamegljajo vašo zabavo! To omenjam samo zato, ker je to zgornje vprašanje prva stvar, ki se pojavi v glavah večine ljudi, ko se vzgaja cuckolding, in se običajno v izobilju bori z delom človeka, ki želi »spustiti« - in na koncu zaradi socialne kondicije zmaga.

To je res žalostno, saj nikoli ne morete resnično pobegniti od svojih najbolj osnovnih želja in kdo ste resnično globoko v sebi.

Vroče vroče »Cuckold Kompilacije« Mikea Watsona.. na voljo na

Naredite zaobljubo, da si potrdite, da če vam je res všeč predložitev ali poniževanje - - ali lizanje kroglic drugega človeka, kot bi želeli, da se vaše lizali - ali karkoli te narave, potem pod pogojem, da je CONSENZUALNO, NIČ ni narobe z njim!

To ponavljajte sami znova in znova. Potrdite tudi sebi (če ste moški), da NE boste dovolili, da »socialne navde« narekujejo, kaj lahko ali ne morete uživati, ali kako boste živeli svoje življenje na splošno!

Kot je Claude Bristol pravilno zapisal v Magiji verovanja, »Ponavljanje istih napevov, istih vdihov, istih afirmacij vodi v prepričanje in ko to prepričanje postane globoko prepričanje, se bodo stvari zgodile«.

Verjemite mi, ko pustite, da vaša podzavest izgubi v smislu zasledovanja tistega, kar v resnici želi - - čudeži lahko - in DO se zgodijo!

Najboljši,

Mike Watson au Canada

PS - Bodite prepričani tudi, da preverite zbirko KNJIGE o indijski femdom (očitno vse bolj priljubljena tema) na naslednjem URL-ju - 

Ta postavka se je prvič pojavila tukaj - - ampak ker je Medium prepovedal račun, no... tukaj gre tukaj!

%d bloggers like this: