Sunt băieții care sug cocoșul „gay”?

Home  >>  Uncategorized  >>   Sunt băieții care sug cocoșul „gay”?

Sunt băieții care sug cocoșul „gay”?

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Stimate Cititor,

În timp ce sfatul de aici este menit să fie luat din punct de vedere BDSM, adevărul este într-adevăr că sfatul este la fel de aplicabil și din punct de vedere al vaniliei.

Scoateți partea „cuck” și referințele la femdom, iar ceea ce ați rămas este răspunsul dvs.

Pe scurt, naiba nu - actul simplu de a fellating un alt om, indiferent cât de iubitor, nu în cartea mea te face „gay”... și în ceea ce privește răspunsul lung, și și de ce și de ce este, CITIȚI mai departe!

Înapoi cu câțiva ani în urmă, când am scris pentru prima dată „Cuck Central”, cu adevărat ghidul DEFINITIV pentru cei dintre voi care sunt „dureri” (intenționat joc de cuvinte), hehe, pentru a fi cuckolded, sissified și mai mult, chiar nu aveam idee că ar decola așa cum a făcut-o.

De fapt, nu aș minți să vă spun că după cărțile „Zeita indiană” (și acestea sunt pur romane) - Această carte specială „cum să” sau manual, așa cum prefer să o numesc, a zguduit cu adevărat lumea fetișului.

Nary trece o săptămână fără să-mi completeze lista de vânzări și având în vedere numărul de tipi care au tendințe latente „homosexuale” și dorința de a suge cocoșul (ceea ce este într-adevăr o mulțime de ceea ce a fi încornorat se reduce la, hehe - acel cocoș minunat, arborele, capul strălucitor, scurgeri, bilele... fundul lui... tâmpitul și fundul CRACK... și WORKSHIPPING... și WORKSHIPPING el ca tine o faci...)

Dar eu sunt dus departe nu sunt eu?

Acesta NU este un articol despre ceea ce este o întoarcere atât de mare (sau cea mai mare întoarcere, de altfel) despre a fi încordat și de ce este o fantezie atât de fierbinte pentru o mulțime de oameni.

Este vorba despre cealaltă întrebare arzătoare, sau într-adevăr CONUNDRUM că oamenii au - bărbați și femei incluse!

Cuck Central celebru și cel mai bine vândut - 16 moduri de a MORPH cu adevărat în încornoratul pe care l-ai dorit întotdeauna să fii de Mike Watson. Disponibil la

Întregul „sunt gay dacă fac asta” enigmă

Sau, „Este gay” dacă vrea să fie gândit.

Sau, „chiar mă iubește” dacă vrea să fie încornorat (și acest lucru a fost spus de doamna Su, cuckoldress au extraordinnaire dacă aș putea spune așa, potrivit și egalat doar de Prințesa Joanie - dacă ești vreodată în Shenzhen, China - dă-mi o linie și voi vedea dacă voi doi vă puteți conecta, hehe). dar din nou, un alt post acolo.

Atât de mult de scris, atât de mult de făcut, atât de puțin timp și așa ar trebui să fie pentru un adevărat sissy care îi slujește pe amantă așa cum sunt în prezent!

Hehe (așa că reamintește-mi dacă nu ajung la cele două subiecte de mai sus în curând.)

Oricum, în timp ce fanteziile încornorate și m-on-m sunt ceva în care se află o mulțime de băieți, puțini prețioși vor vorbi vreodată despre asta în mod deschis (spre deosebire de femelele care sunt, în general, mult mai deschise în ceea ce privește vorbirea despre dorințele homosexuale - și relațiile - precum și relațiile poliandroase în general).

Este esențial să rețineți că majoritatea tipilor cu acest tip de fetiș sunt, de obicei, bărbați alfa încrezători în situații „reale” de viață. Sigur, unele dintre sfaturile de mai jos te transformă în beta perfectă... dar dacă ești suficient de alfa pentru a transforma beta și fii încrezător în asta, atunci ești o descoperire rară într-adevăr pentru femeia ta!

De asemenea, este esențial să evitați și să stați departe de ETICHETE.

Societatea ne pictează în paranteze și categorii „fixe” atunci când adevărul este că este vorba despre nuanțe de gri pentru fiecare individ.

De exemplu, cunoaștem o singură persoană care este „cu adevărat” supusă 24/7?

Chiar și un bărbat încuiat și castă va intra adesea în argumente cu Domina lui... deși politicoși!

Chiar și cele mai stricte și cu cruzime (hei, asta e bine uneori!) doamnele dominante vor dori uneori pur și simplu să fie „ținute” de bărbatul cu care se află într-o relație. Asta înseamnă că sunt mai puțin dominanți ca rezultat?

Nu toate, prietene.

Este vorba despre nuanțe de gri, iar acum întrebarea arzătoare.

Ești „gay” dacă suge Pula?

Ei bine, eu iau pe ea este asta.

Dacă visezi să fii într-o RELAȚIE reală cu o persoană de același sex, abia atunci începem să intrăm pe teritoriul „gay” sau „lesbian”.

Nu că nu este nimic în neregulă cu asta, dar în marea majoritate a cazurilor, cei care sunt înțepeniți nu s-au gândit niciodată la o relație reală cu orice altă parte a bărbatului decât cocoșul, bilele și fundul său - și alte jocuri conexe!

Acest lucru nu te face gay. Acest lucru spune pur și simplu că vrei să explorezi și să fii în contact cu partea ta feminină și TRIMITE!

Există o diferență uriașă și uriașă între a te bucura de întâlniri homosexuale și „a fi gay”.

Mai mult, chiar dacă acest lucru te-a clasificat ca fiind homosexual - - cui îi pasă cu adevărat?

Atâta timp cât TU ești confortabil adânc în interior cu ceea ce faci, la fel și partenerii tăi, cărora le pasă cu adevărat de ceea ce cred oamenii?

Chiar nu contează - așa că nu lăsați aceste gânduri să vă înverșească distracția! Menționez acest lucru doar pentru că întrebarea de mai sus este primul lucru care apare în mintea majorității oamenilor atunci când încornorarea este crescută și, de obicei, se luptă din belșug cu partea omului care vrea să „dea drumul” - și, în cele din urmă, datorită condiționării sociale, câștigă.

Acest lucru este într-adevăr trist, deoarece nu puteți niciodată să vă îndepărtați cu adevărat de dorințele voastre cele mai de bază și de cine sunteți cu adevărat adânc înăuntru.

Fierbinte fierbinte „Compilații încornorat” de Mike Watson.. disponibil la

Faceți un jurământ pentru a vă afirma că, dacă vă place foarte mult supunerea sau umiliți - - sau lingeți bilele altui bărbat așa cum ați dori ca a voastră să fie lins - - sau orice altceva de această natură, atunci cu condiția să fie CONSENSUAL, nu este NIMIC în neregulă cu asta!

Repetați acest lucru din nou și din nou. De asemenea, afirmați-vă (dacă sunteți bărbat) că NU veți lăsa „moravurile sociale” să dicteze ceea ce vă puteți sau nu vă puteți bucura sau cum vă veți trăi viața în general!

După cum a remarcat Claude Bristol în Magia Credinței, „Repetarea acelorași cântări, aceleași incantații, aceleași afirmații conduc la credință, și odată ce această credință devine o convingere profundă așezată, lucrurile trebuie să se întâmple”.

Crede-mă, odată ce ți-ai lăsat subconștientul liber în ceea ce privește urmărirea a ceea ce își dorește cu adevărat - - miracolele pot - și se întâmplă!

Cel mai bun,

Mike Watson

P.S. - Asigurați-vă că și pentru a verifica colecția de cărți despre femdom indian (aparent o temă din ce în ce mai populară) la următoarea adresă URL - 

Acest articol a apărut pentru prima dată aici - - dar din moment ce Medium a interzis contul, bine... aici merge aici!

%d bloggers like this: