Er gutta som suger pikken «homofile»?

Home  >>  Uncategorized  >>   Er gutta som suger pikken «homofile»?

Er gutta som suger pikken «homofile»?

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Kjære leser,

Mens rådene her er ment å være hentet fra et BDSM-synspunkt, sannheten er virkelig at rådene også er like anvendelige fra et vaniljesynspunkt.

Fjern «cuck» -delen, og referanser til femdom, og det du sitter igjen med er svaret ditt.

Kort sagt, helvete nei -den enkle handling av fellating en annen mann, uansett hvor kjærlig, ikke i min bok gjør du «gay»... og som for det lange svaret, og og whys og derfor, LES VIDERE!

Tilbake for et par år siden da jeg først skrev «Cuck Central», virkelig den DEFINITIVE guiden til de av dere som er «vondt» (ordspill ment), hehe, å bli cuckolded, sissified og mer, Jeg hadde egentlig ingen anelse om at det ville ta av som det gjorde.

Faktisk, Jeg ville ikke lyve for å fortelle deg det etter «Indian Goddess» -bøkene (og det er rent romaner) - DENNE spesielle «hvordan» -boken, eller manuell som jeg foretrekker å kalle det har virkelig rystet fetisjens verden.

Nary en uke går uten at den topper listen over salg, og gitt antall gutter som har latente «homoseksuelle» tendenser og et ønske om å suge pikken (som egentlig er mye av det som gjøk blir koker ned til, hehe - - den herlige pikken, skaftet, det skinnende, lekkende hodet, ballene... rumpa hans... drittsekken, og rumpa CRACK... og WORSHIPPING ham som du gjør henne...)

Men jeg blir revet med, ikke sant?

Dette er IKKE en artikkel om hva som er en så stor sving på (eller de største turn-ons, for den saks skyld) om å bli gjøk, og hvorfor det er en så varm fantasi for mange mennesker.

Dette handler om det andre brennende spørsmålet, eller faktisk CONUNDRUM som folk har - menn og kvinner inkludert!

Den verdensberømte og bestselgende Cuck Central - 16 måter å virkelig MORPH I hanrei du alltid har ØNSKET Å VÆRE av Mike Watson. Tilgjengelig på

Hele «er jeg homofil hvis jeg gjør dette» conundrum

Eller, «Er han homofil» hvis han vil bli hanrei.

Eller, «Elsker han meg virkelig» hvis han vil bli gjøk (og dette ble sagt av Madam Su, cuckoldress au extraordinnaire hvis jeg kan si det, matchet og utlignet bare av prinsesse Joanie - hvis du noen gang er i Shenzhen, Kina - send meg en linje, og jeg får se om dere to kan koble opp, hehe)... men igjen, et annet innlegg der.

Så mye å skrive, så mye å gjøre, så lite tid, og slik skal det være for en ekte sissy som serverer sin elskerinne som jeg er for øyeblikket!

Hehe (så minne meg om jeg ikke kommer til de to ovennevnte emnene snart.)

Uansett, mens cuckolding og m-on-m fantasier er noe MYE gutter er interessert i, dyrebare få vil faktisk noen gang snakke om det åpent (i motsetning til kvinner som generelt er mye mer åpne når det gjelder å snakke om homofile ønsker - og forhold - så vel som polyandrous forhold generelt).

Det er nøkkelen å merke seg at de fleste gutta med denne typen fetisj vanligvis er sikre alfahanner i «virkelige» livssituasjoner. Visst, noen av tipsene under gjør deg til den perfekte betaen... men hvis du er alfa nok til å slå beta, og vær trygg på det, så er du et sjeldent funn for kvinnen din!

Det er også nøkkelen til å unngå og holde seg borte fra ETIKETTER.

Samfunnet maler oss i parentes og «faste» kategorier når sannheten er at det handler om gråtoner for hver enkelt.

Kjenner vi for eksempel en enkelt person som er «virkelig» underdanig 24/7?

Selv en låst og kysk mann vil ofte komme i argumenter med sin Domina... om enn høflige!

Selv den mest strenge og grusomme (hei, det er bra noen ganger!) dominerende damer vil noen ganger bare ønske å bli «holdt» av hannen de er i et forhold til. Betyr dette at de er mindre dominerende som et resultat?

Ikke alle, min venn.

Det handler om gråtoner, og nå det brennende spørsmålet..

Er du «homofil» hvis du suger pikk?

Vel, min oppfatning av det er dette.

Hvis du drømmer om å være i et faktisk FORHOLD med en person av samme kjønn, det er først da vi begynner å komme inn i «homofil» eller «lesbisk» territorium.

Ikke at det er noe galt med det, men i de aller fleste tilfeller, de som blir gjøk har aldri en gang tenkt på et faktisk forhold til noen annen del av mannen enn pikken hans, baller og rumpe - - og annet relatert spill!

Dette gjør deg ikke homofil. Dette sier ganske enkelt at du vil utforske og være i kontakt med din feminine side, og send inn!

Det er en enorm, stor forskjell mellom å nyte homofile møter og «å være homofil».

Videre mer selv om dette klassifiserte deg som homofil - - hvem bryr seg virkelig?

Så lenge DU er komfortabel innerst inne med det du gjør, og det samme er partnerne dine, som virkelig bryr seg om hva folk synes?

Det spiller ingen rolle - så ikke la disse tankene sky moroa! Jeg nevner dette bare fordi det ovennevnte spørsmålet er det første som dukker opp i de fleste menneskers sinn når gjøk blir tatt opp, og bryter vanligvis i massevis med den delen av mannen som vil «gi slipp» - og til slutt, på grunn av sosial kondisjonering, vinner.

Dette er faktisk trist, ettersom du aldri virkelig kan komme vekk fra dine grunnleggende ønsker og hvem du virkelig er innerst inne.

Den dampende hete «Cuckold Compilations» av Mike Watson.. tilgjengelig på

Gi et løfte om å bekrefte for deg selv at hvis du virkelig liker underkastelse, eller å bli ydmyket - - eller slikke en annen manns baller slik du ønsker at dine skal slikkes - - eller noe av den art, så forutsatt at det er SAMSTEMMENDE, det er INGENTING galt med det!

Gjenta dette for deg selv om og om igjen. Bekreft også for deg selv (hvis du er en mann) at du IKKE kommer til å la «sosiale morer» diktere hva du kan eller ikke kan glede deg over, eller hvordan du vil leve livet ditt generelt!

Som Claude Bristol riktig bemerket i Magic of Believing, «Gjentagelse av de samme sangene, de samme besvergelsene, de samme bekreftelsene fører til tro, og når den troen blir en dyptliggende overbevisning, ting skal skje».

Tro meg, når du slipper underbevisstheten løs når det gjelder å forfølge det den virkelig vil - - mirakler kan - - og DO skje!

Beste,

Mike Watson

PS - Vær sikker også, for å sjekke ut samlingen av BØKER på indisk femdom (tilsynelatende et stadig mer populært tema) på følgende URL - 

Dette elementet dukket først opp her - - men siden Medium forbød kontoen, vel... her går her!

%d bloggers like this: