Zijn jongens die pik zuigen „homo”?

Home  >>  Uncategorized  >>   Zijn jongens die pik zuigen „homo”?

Zijn jongens die pik zuigen „homo”?

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Beste lezer,

Hoewel het advies hier bedoeld is om vanuit een BDSM-standpunt te worden genomen, is de waarheid in feite dat het advies ook vanuit een vanillestandpunt van toepassing is.

Verwijder het „cuck” -gedeelte en de verwijzingen naar femdom, en wat je overhoudt is je antwoord.

Kortom, echt niet -de simpele handeling om een andere man te pijpen, hoe liefdevol ook, maakt je in mijn boek niet „homo”... en wat het lange antwoord betreft, en het waarom en waarom, LEES VERDER!

Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst „Cuck Central” schreef, echt de DEFINITIEVE gids voor degenen onder jullie die „pijn” hebben (woordspeling bedoeld), hehe, om bedrogen, sissified en meer te worden, had ik echt geen idee dat het zo zou beginnen.

Sterker nog, ik zou niet liegen als ik je zou vertellen dat na de „Indian Goddess” -boeken (en dat zijn puur romans) — DIT specifieke „howto” -boek, of handleiding, zoals ik het liever noem, de fetisjwereld echt op zijn kop heeft gezet.

Er gaat bijna een week voorbij zonder dat het bovenaan mijn verkooplijst staat, en gezien het aantal jongens met latente „homoseksuele” neigingen en de wens om pik te zuigen (wat eigenlijk veel is van wat bedrogen worden neerkomt op, hehe — — die mooie pik, de schacht, het glimmende, lekkende hoofd, de ballen... zijn kont... de kontgat en de kont CRACK... en AANBIDDEN als hem je doet HAAR...)

Maar ik laat me meeslepen, nietwaar?

Dit is GEEN artikel over wat er zo opwindend is (of wat de grootste opwindendheid trouwens) is om bedrogen te worden, en waarom het voor veel mensen zo'n hete fantasie is.

Dit gaat over de andere brandende vraag, of zelfs het RAADSEL dat mensen hebben, inclusief mannen en vrouwen!

De wereldberoemde en bestverkochte Cuck Central — 16 manieren om echt te veranderen in de cuckold die je altijd al wilde zijn van Mike Watson. Verkrijgbaar bij

Het hele raadsel „ben ik homo als ik dit doe”

Of, de „Is hij homo” als hij bedrogen wil worden...

Of, „houdt hij echt van me” als hij bedrogen wil worden (en dit werd gezegd door Madam Su, cuckoldress au extraordinnaire als ik het zo mag zeggen, gematcht en geëvenaard door prinses Joanie — als je ooit in Shenzhen, China bent — stuur me dan een berichtje, en ik zal zien of jullie contact kunnen maken, hehe). maar nogmaals, nog een bericht daar.

Zoveel te schrijven, zoveel te doen, zo weinig tijd, en dat zou het ook moeten zijn voor een echte sissy die haar Meesteres dient zoals ik nu ben!

Hehe (dus herinner me eraan als ik niet snel op de bovenstaande twee onderwerpen kom...)

Hoe dan ook, hoewel vreemdgaan en m-on-m-fantasieën iets zijn waar VEEL jongens van houden, zullen maar weinigen er ooit openlijk over praten (in tegenstelling tot vrouwen die over het algemeen veel opener zijn als het gaat om praten over homoseksuele verlangens - en relaties - en over polyandrische relaties in het algemeen).

Het is belangrijk op te merken dat de meeste jongens met dit soort fetisj meestal zelfverzekerde alfamannetjes zijn in „echte” situaties. Natuurlijk, sommige van de onderstaande tips maken van jou de perfecte bèta... maar als je alfa-genoeg bent om van bèta te veranderen en er zeker van bent, dan ben je inderdaad een zeldzame vondst voor je vrouw!

Het is ook belangrijk om LABELS te vermijden en er vanaf te blijven.

De maatschappij plaatst ons tussen haakjes en 'vaste' categorieën, terwijl de waarheid is dat het voor elk individu allemaal om grijstinten draait.

Kennen we bijvoorbeeld één persoon die 24/7 „echt” onderdanig is?

Zelfs een opgesloten en kuise man krijgt vaak ruzie met zijn Domina... zij het beleefd!

Zelfs de strengste en wreedste (hey, dat is soms goed!) dominante dames willen soms gewoon „vastgehouden” worden door de man met wie ze een relatie hebben. Betekent dit dat ze daardoor minder dominant zijn?

Niet alles, mijn vriend.

Het gaat om grijstinten, en nu de brandende vraag...

Ben je „homo” als je slecht bent?

Nou, mijn mening erover is dit.

Als je ervan droomt om een echte RELATIE te hebben met iemand van hetzelfde geslacht, dan pas komen we in „homo” of „lesbisch” gebied terecht.

Niet dat daar helemaal niets mis mee is, maar in de overgrote meerderheid van de gevallen hebben degenen die bedrogen worden nooit nagedacht over een echte relatie met een ander deel van de man dan zijn pik, ballen en kont — en ander spel dat daarmee samenhangt!

Dit maakt je nog geen homo. Dit betekent simpelweg dat je je vrouwelijke kant wilt ontdekken en in contact wilt komen met je vrouwelijke kant, en JE WILT AANMELDEN!

Er is een enorm, enorm verschil tussen genieten van homoseksuele ontmoetingen en „homo zijn”.

Sterker nog, zelfs als dit je als homo zou classificeren - - wat maakt het echt uit?

Zolang JIJ je diep van binnen op je gemak voelt bij wat je doet, en je partners ook, wie geeft er echt om wat mensen denken?

Het maakt echt niet uit, dus laat deze gedachten je plezier niet vertroebelen! Ik zeg dit alleen omdat bovenstaande vraag het eerste is waar de meeste mensen aan denken als er over vreemdgaan wordt gesproken, en meestal worstelt met het deel van de man dat wil „loslaten” — en uiteindelijk, door sociale conditionering, wint.

Dit is inderdaad triest, want je kunt nooit echt ontsnappen aan je diepste verlangens en aan wie je werkelijk bent diep van binnen.

De bloedhete „Cuckold Compilations” van Mike Watson... verkrijgbaar bij

Doe een gelofte om aan jezelf te bevestigen dat als je echt houdt van onderwerping, of vernederd worden — of als je de ballen van een ander likt zoals je zou willen dat die van jou gelikt wordt — — of iets dergelijks, dan is daar NIETS mis mee, op voorwaarde dat daar CONSENSUEEL voor is!

Herhaal dit keer op keer tegen jezelf. Bevestig ook tegen jezelf (als je een man bent) dat je je NIET door „sociale zeden” zult laten bepalen wat je wel of niet kunt genieten, of hoe je je leven in het algemeen zult leiden!

Zoals Claude Bristol terecht opmerkte in The Magic of Believing: „Herhaling van dezelfde gezangen, dezelfde bezweringen, dezelfde affirmaties leidt tot geloof, en zodra dat geloof een diepgewortelde overtuiging wordt, zullen er dingen gebeuren”.

Geloof me, als je eenmaal je onderbewustzijn de vrije loop laat om te streven naar wat het echt wil — wonderen kunnen — en gebeuren!

Beste,

Mike Watson

P.S. — Zorg er ook voor dat je de collectie BOEKEN over Indiase femdom (blijkbaar een steeds populairder thema) bekijkt op de volgende URL — 

Dit item is hier voor het eerst verschenen - - maar aangezien Medium het account heeft geblokkeerd, nou... hier is het dan!

%d bloggers like this: